پربازدیدترین ها

سرویس: اجتماعی کد خبر: 204005 ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳

کارآفرین برتر حوزه اقتصادمقاومتی سرپلذهاب :

اقتصاد مقاومتی زمینه ساز اشتغال بسیاری از جوانان جویای کار شده است / آموزش و تلاش مهمترین فاکتورهای موفقیت در پرورش زنبورعسل

بازی دراز1404: کارآفرین برتر حوزه اقتصادمقاومتی سرپلذهاب باتاکید بر آموزش و تلاش بعنوان مهمترین فاکتور در موفقیت زنبورداران گفت : اقتصاد مقاومتی زمینه اشتغال بسیاری از جوانان جویای کار را درشهرستان فراهم نموده است .

اقتصاد مقاومتی زمینه ساز اشتغال بسیاری از جوانان جویای کار شده است / آموزش و تلاش مهمترین فاکتورهای موفقیت در پرورش زنبورعسل

به گزارش بازی دراز، اقتصاد مقاومتی واژه‌ای است که با بالا گرفتن فشارها و تحریم‌های ظالمانه به کشور توسط مقام معظم رهبری در سال 89  وارد ادبیات کشور شد و امروز با توجه به تأکیدات ایشان تنها راه رفع مشکلات اقتصادی کشور، تحقق بخشیدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.

 

در حقیقت با تکیه بر اقتصاد مقاومتی و عملی کردن آن می توان کشور را در بسیاری از زمینه ها از وابستگی به کشورهای دیگر بی نیاز کرد و زمینه اشتغال و کار به معنای واقعی را به وجود آورد.

 

زنبورداری یکی از رشته هایی است که در شهرستان سرپلذهاب علاقمندان بسیاری دارد و با اجرای شدن این طرح می توان زمینه اشتغال جوانان بسیاری را بوجود آورد .

 

درراستای اجرای طرح زنبورداری، عسل یکی از مواد خوراکی است که علاوه بر موارد استفاده شده در وعده های غذایی به عنوان یک ماده دارویی مورد استفاده قرار می گیرد و تاثیر بسیار زیادی بر درمان بیماریها دارد و همچنین این ماده غلیظ و شیرین ضد میکروبی و آرام بخش نیز می باشد.

در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری درترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخل خبرنگار پایگاه خبری بازی دراز به سراغ یکی از کارآفرینان برتر اقتصادی در حوزه زنبورداری و تولید عسل طبیعی در سرپل ذهاب رفته و با وی مصاحبه ای ترتیب داده است که درپایین می آید :

 

امیر یاری،متولد 1363، اهل و ساکن روستای پاطاق از توابع سرپلذهاب با تحصیلات مهندسی برق یکی از جوانان این مرز و بوم است که در این نقطه از کشور با بهره گیری از اقتصاد مقاومتی ضمن غلبه بر بی کاری خود موجب شده است زمینه اشتغال و در آمد زایی دیگران را در تهیه عسل طبیعی به وجود آورد.

 

این فعال اقتصادی که در سال 94 در سطح کشوری برترین کارآفرین انتخاب شده است در خبرنگار ما اظهار داشت: در مدت زمان 16 سال است که در زمینه پرورش زنبور و تولید عسل کاملا طبیعی و ارگانیک  فعالیت دارم،  اما 6 سال است که به طور حرفه ای در راستای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی با هدف تامین سلامت جامعه مصرف کنندگان در عرصه زنبورداری و تولید عسل گام های موثری برداشته ام.

وی افزود: تا قبل از اجرای این طرح با تحصیلات مهندسی برق فاقد شغل بوده ام و در این میان اشتغال و درآمد زایی از اهداف اصلی اجرای این طرح اقتصادی بوده است.

 

یاری بیان کرد: در نهایت با توجه به علاقه شخصی به پرورش زنبور عسل و بدون گذراندن کلاس های آموزشی ، حرفه لازم و کافی در خصوص نگهداری ، پرورش زنبور و تهیه عسل طبیعی را نیز داشتم.

 

این کارآفرین اقتصادی با بیان اینکه جهت پرورش زنبورعسل، برند سازی و کارگاه بسته بندی عسل بالغ بر 7 میلیارد ریال هزینه به کار گرفته شده است گفت: با همت بانک کشاورزی سرپل ذهاب و دریافت وام 1میلیارد و500میلیون ریال با سود 10درصد و همچنین اعطای وام 200میلیون ریالی با سود 16 درصد از سوی بسیج سازندگی شهرستان توانسته ام رونق بیشتری به کسب‌وکار خود دهم.

 

وی یادآور شد: سال اول آغاز به کار با 5 کلونی زنبورعسل شروع به فعالیت کردم و در حال حاضر تعداد کلونی ها به 1200 عدد افزایش یافته است.

این کارآفرین برتر با بیان اینکه در این کارگاه زنبوداری 4نفر مستقیم و 6نفر بصورت غیرمستقیم اشتغال زایی صورت گرفته است اذعان داشت: درطی یک سال میانگین تولیدات این کارگاه در زمینه تولید ژله رویال، گرده گل و عسل 10الی 15 تن می باشد و البته مجاز به بسته بندی خشکبارنیز می باشم.

 

یاری با بیان اینکه کوچ کندوها در طول سال بالغ بر 550میلیون ریال هزینه دربردارد گفت: کندوها در ایام گرم و سرد سال در شهرهای  شیراز، میناب، دزفول، شوش ،دهلران، تکاب، دالاهو ،سنقر، نفت شهر، نهاوند مهاجرت می دهم و اکنون در دشت سرابگرم مشغول به فعالیت می باشم.

 

وی با اشاره به اینکه محصولات اصلی این کارگاه تولیدی عسل ، گرده گل و ژله رویال می باشد گفت: ترکیبی از این سه اکسیرجوانی تقریبا به اکثر نواحی کشور از جمله استانهای گیلان، تهران، مازندران، کردستان، کرمانشاه و... عسل با برند سمگان صادر می شود .

این کارآفرین برتر کشوری در ادامه گفتگو تصریح کرد: با توجه به اینکه تمام محصولات این کارگاه تولیدی کاملا ارگانیک و طبیعی بوده و فاقد هرگونه شکرک ،گلوکز و افزودنی می باشد درصدد کسب برند ارگانیک این محصول طبیعی ازسوی انجمن ارگانیک استان کرمانشاه و جهاد کشاورزی سرپل ذهاب می باشم.

 

این کارآفرین برتراقتصادی از مسئولین استانی و شهرستانی درخواست مساعدت داشت و گفت: برای بسته بندی این محصولات تولیدی تسهیلات ویژه ای نیاز دارم تا بتوانم زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی و واین حرفه را نیز بهترتوسعه و رونق دهم.

 

این کارآفرین برتردر پایان اززحمات بی شائبه پرسنل بسیج سازندگی، بانک کشاورزی ، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، فرماندار،بخشدار و مدیرمیراث فرهنگی سرپل ذهاب  که در تحقق این طرح عظیم وی را همراهی کردند کمال تقدیر کرد.

 

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزارنفر جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

انتهای پیام/ب