سرویس: ویژه کد خبر: 180590 ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴

پروژه های نیرو با حضور سه معاون وزیر در شهرستان سرپلذهاب مورد بررسی قرار گرفت

بازی دراز 1404:پروژه های وزارت نیرو در شهرستان سرپلذهاب با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، معاونین وزیر نیرو و فرماندار و جمعی از مسئولین محلی بررسی و درخصوص تسریع در روند تکمیل و اجرای آنها تصمیم گیری شد

پروژه های نیرو  با حضور سه معاون وزیر در شهرستان سرپلذهاب مورد بررسی قرار گرفت

به گزارش بازی دراز، در این بازدید چند ساعته که نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار شهرستان و مدیران عامل آب منطقه ای و سازمان جهادکشاورزی استان و دستگاههای مرتبط نیز حضور داشتند ،  معاون حقوقی و امور مجلس وزارت نیرو در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: طرح سامانه تصفیه فاضلاب در چهار روستای تازه الحاق شده به شهرستان سرپل ذهاب هم اکنون عملیاتی شده و تامین اعتیار مورد نیاز برای تکمیل و بهره برداری از این طرح لازم و ضروری است.

رضا انجم شعاع افزود: با توجه به تامین اعتبار از سوی سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور، می توان کار شبکه فاضلاب این چهار روستا و شهرک الحاقی به شهرستان سرپل ذهاب را هرچه سریعتر به بهره برداری رساند.

وی همچنین عنوان کرد: در بازدیده صورت گرفته از سدهای مهم منطقه تلاش می شود که مردم منطقه بتوانند در زمینه کشاورزی از آب این سدها بهره مند شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه نیز گفت: سرعت انجام پروژه در چهار روستایی که به تازگی به شهرستان سرپل ذهاب ملحق شده اند با توجه به امکانات محدود یک رکورد به شمار می آید.

منصور کیاور در خصوص زمان اتمام پروژه نیز اظهار داشت: بهره برداری از طرح تصفیه فاضلاب در این مناطق نیازمند تامین اعتبار مورد نیاز و مشارکت دیگر دستگاه های اجرایی است.

وی یاد آورشد: امانی بودن این پروژه نقش بسزایی در تسریع آن دارد که از مجموع 22 کیلومتر لوله گذاری ، پنج هزار و 700 متر از آن تاکنون انجام گرفته است.

مدیرعامل مدیریت شرکت منابع آب ایران نیز در ادامه یکی از اهداف این سفر را که با پیگیری های نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی صورت گرفته تامین آب اراضی کشاورزی این مناطق، تسریع در پروژه طرح سامانه گرمسیری دراستان کرمانشاه و تامین آب اراضی مناطقی مانند دشت های دیره، قلعه شاهین و بشیوه در سرپل ذهاب عنوان کرد.

محمد حاج رسولی ها در ادامه افزود: سرعت اجرای این پروژه درسال 94 در محدوده مناطق استان کرمانشاه و به ویژه در شهرستان های قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب دو تا سه برابر بیشتر از سال 93 بوده است.

وی اظهار کرد: با افزایش حجم عملیات و جبهه های کاری تلاش می شود بخشی از ابعاد فنی پروژه را به مرحله تکمیل عملیات برسانیم و با افزودن کار گاه های جدید دراین منطقه مشکل اشتغال را به نحو مطلوبی برطرف کنیم.

حاج رسولی ها در زمینه تامین آب آشامیدنی منطقه نیز گفت: با توجه به اینکه در سه تا چهار سال گذشته آب آشامیدنی مناطق قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب از سدهای مختلف منطقه تامین شده است پس از بررسی ها و ارایه گزارش از سوی مشاوران تلاش می شود در راستای افق 1450، برنامه ریزی لازم در خصوص طرح های اجرایی منطقه جهت تامین آب آشامیدنی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص احداث شبکه ها با همکاری وزارت کشاورزی در تلاش هستیم ضمن تقسیم وظایف، هرچه سریعتر اقدامات مورد نیاز را انجام دهیم.

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه گفت: متاسفانه در بیشتر طرح هایی که در مناطق مرزی استان کرمانشاه در دست اجراست بیش از 80 درصد از نیروها غیربومی هستند.

فتح الله حسینی افزود: از آنجایی که نیروهای بومی در زمان جنگ تحمیلی خود را به بهترین شکل به اثبات رسانده اند لذا انتظار داریم در شهرستان های مرزی از ظرفیت های بومی استفاده موثرتری شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست های خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در راستای بحث کشاورزی بخش دیره به همت جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت منابع آب ایران در تلاش هستیم طرح دو هزار هکتاری کشاورزی را تعیین تکلیف نموده تا هرچه سریعتر عملیات شبکه آن اجرایی شود.

با بهره برداری از طرح سامانه گرمسیری بخش عظیمی از اراضی کشاورزی استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان به آبی تبدیل می شود که همسو با اجرای این طرح سهم شهرستان قصرشیرین 30 هزار هکتار است.

انتهای پیام / ق