پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 182474 ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷

اردوهای جهادی یک جهاد تمام عیار است ؛

رزمندگانی که در لباس سازندگی خدمت می کنند/ اردوهایی برای رسیدن به خدا + تصاویر

بازی دراز 1404 : اردوهای جهادی یک جهاد تمام عیار است. حرکتِ عظیمی که در دوران جمهوری اسلامی، با الگوگیری از نهضت جهادی صدر اسلام شکل گرفت.

رزمندگانی که در لباس سازندگی خدمت می کنند/ اردوهایی برای رسیدن به خدا + تصاویر

به گزارش بازی دراز، این اردوهای از سی سال پیش توسط جوانان متدیّن و انقلابی شکل گرفت که برای خدمت به مناطق محروم عازم روستاهای محروم می شوند. 

رویکرد بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) هم نشینی با کوخ نشینان و طرد کاخ نشینی بوده است که اردوهای جهادی نیز در همین راستا بوده وبا تمام توان به مردم روستاهای محروم خدمت می کنند.

مبدع و بنیان گذار اصلی تشکیل گروه های جهادی  رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده اند که با هوشمندی و بصیرت خاصی در زمانی که تشکیلات جهادسازندگی ملغی شد و کارجهادی تا حدودی تحت شعاع قالبهای سازمانی قرار گرفت، فرمان همگانی بسیج سازندگی را صادر کردند.

دانشجویان اولین گروههایی بودند که به فرمان رهبری لبیک گفتند و به صورت خودجوش گروه هایی را به مناطق محروم اعزام و عملیات خدمات رسانی به روستاها را آغاز کرده که به مرور زمان گروه های جهادی شکل گرفتند.

رهبری در مبحث اردوهای جهادی شاخص ها و شروطی همچون اینکه کار جهادی باید با اخلاص نیت و خالص کردن کار برای خدا باشد و همچنین تلاش و سخت کوشی ای که باید برای مبارزه با دشمن باشد را، معین فرموده اند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه سرپلذهاب دراین خصوص به خبرنگارما گفت: در تابستان امسال2000 نفر در قالب 100 گروه و3 قرارگاه جهت محرومیت زدایی در دهستان های قلعه شاهین،بشیوه پاطاق ودشت ذهاب فعالیت خواهند نمود.

سعیدکریمی  افزود : این 2000نفر در قالب 3 قرارگاه شهدای گمنام،امام رضا(ع) و ولی امر از استان تهران به این شهرستان اعزام شده اند و تا25 شهریور در شهرستان حضورخواهندداشت و اقدام به محرومیت زدایی در بخش های عمرانی وهمچنین برگزاری دوره وکلاسهای فرهنگی خواهند نمود.

کریمی ادامه داد که به زودی اکیپ های پزشکی این قرارگاه ها نیز جهت ویزیت رایگان به مناطق محروم اعزام خواهند شد.

یکی از کارهای مهم کشور مبارزه با دشمن است که محرومیت، مشکلات اقتصادی، ایجاد خلاء های فرهنگی درجامعه، مخصوصا در روستاها از سلاح های آن است و باید به یکی از بزرگ ترین توطئه های دشمن یعنی فراموش کردن مردم توجه شود تا همیشه بتوانیم به مردم و محرومان جامعه یاری برسانیم.

گروه های جهادی در عرصه های مختلفی نظیر عمران و سازندگی، بهداشت و درمان، فرهنگی، آموزش تحصیلی، کشاورزی و دامپروری، اشتغال زایی، پژوهشی و.. خدمات خود را ارائه می دهند. عمده این فعالیت ها در روستاها و مناطق کم برخوردار و توسط طیف های مختلف دانش آموزی، دانشجویی، طلاب و محلات برگزار می شود.

اکنون شهرستان سرپلذهاب میزبان دوگروه جهادی از طلاب حوزه علمیه و دانشجویان است که درمناطق مرزی ومحروم حضوریافته وبه خدمات رسانی به مردم مشغول هستند.

حسین حسن زاده مسئول گروه جهادی حسن شاطری به خبرنگارما گفت: گروه جهادی حسن شاطری از اعضای گروه بهشت است که از عید نوروز کارخودرا شروع کرده است.

وی افزود: این گروه باتعداد 80 نفر از اعضای خود در شهرستان سرپلذهاب حضور یافته وبه خدمات رسانی به مناطق محروم این شهرستان می پردازد.

ایشان امیدوار شد اقدامات گروه جهادی بتواند باری از مشکلات مردم مناطق محروم را ازدوش آنها برداشته وخدمات مفیدی را ارائه نماید.

حسن زاده تصریح کرد: این اردوهای جهادی محلی برای رشد انسان است وگوشه بسیار کوچکی از جهاد رزمندگان دوران دفاع مقدس را تجربه خواهدکرد.

وی از مردم متدین وانقلابی کشور خواست این فرصت ارزشمند را ازدست نداده وباحضوردراردوهای جهادی به مردم مناطق محروم خدمت نمایند.

ماموریت و رسالت حرکت های جهادی خدمت رسانی اجتماعی مادي و معنوي و قوام بخشی فرهنگ عمومی آن ، تحکیم روحیۀ کار، تلاش، عدالت خواهی ومطالبه گري ،توانمند سازي مناطق کم برخوردار مادي و معنوي ، کمک به طراحی و فراگیري الگوي زندگی جهادي و روحیه و تفکر بسیجی در راستاي ارتقاي فرهنگ معنوي جامعه و مبارزه با تهدیدهاي فرهنگی ، کمک به دولت در راستاي کارآمدي نظام حاکم در عرصۀ داخلی و بین المللی ، بسترسازي جهت تربیت مجموعۀ وسیعی از مدیران جهادي ،  کمک به افزایش در آمد سرانه و ایجاد اشتغال و پیشرفت زندگی مردم مناطق کم برخوردار در راستاي شکستن حصارهاي طبقاتی و تحکیم عدالت اقتصادي ، شکل گیري شبکه بزرگ اجتماعیِ مومنان جهادي با تاکید بر حضور و مشارکت فعال نخبگان این حرکت ها در مراکز اثرگذار تصمیم گیري ، خودسازي جهادي و تربیت سرمایه هاي انسانی با فراهم سازي بستر مناسب جهت تربیت آنها ، کمک به شکوفائی، تربیت و آموز شهاي عمومی و تخصصی آحاد افراد جامعه به ویژه مناطق کم برخوردار با ایفاي نقش واسط فعال میان نهادها با رویکرد خدمت رسانی ، کمک به گسترش و تعمیق دانش، معرفت، باورها و ارزش هاي دینی ، کمک به حضور کارآمد و اثر بخش متخصصان، نخبگان، اساتید و مبلغان توانمند در جامعه ي هدف ، کمک به شناخت میدانی و مداوم مناطق هدف و بازیابی نیازها و معضلات اقشار جامعه براي هدفمندي و اثرگذاري ساختارهاي اجرایی ، توانمند سازي و فراهم سازي بستر ایجاد اشتغال مولد جهت سرمایه هاي انسانی این حرکت ها می باشد که امیدواریم دررسیدن به اهداف خود موفق باشند.

انتهای پیام/ص