پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 191361 ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۴

فلافل غذایی مخصوص روزهای خانه تکانی

فلافل یکی از انواع غذاهای حاضری به حساب می آید. مخصوصا این روزها که وقت خانه تکانی است، احتمالا زیاد به دردتان می خورد. واقعا تهیه این دست پیچ‌های لبنانی کلاسیک، راحت است.

به گزارش بازی دراز، 

 
آشنایی با روش تهیه دست پیچ‌های فلافل اسپایسی مناسب روزهای خانه تکانی
 
 
مواد لازم برای تهیه فلافل :
 روغن سبزیجات      2 قاشق سوپخوری
 پياز كاملا ريز شده      يک عدد
 سير كاملا ريز شده      يک حبه
نخود پخته يا كنسرو شده     400 گرم
پودر زيره و گشنيز     هر كدام يک قاشق چایخوری
برگ خرد شده گشنيز     2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ     يک عدد
آرد ساده     نصف پيمانه (75 گرم)
 
 
طرز تهيه فلافل:
يک قاشق سوپخوری روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط، قرار دهيد.
 
سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و 3- 2 دقيقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون يک همزن ريخته و نخود،‌ ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.
 
دست هایتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقلی هايی به قطر 5 سانتیمتر تهيه كرده و آن‌ها را درون يک بشقاب، به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
 
يک قاشق سوپخوری از روغن باقيمانده را درون يک تابه نسوز ريخته و آن را روی حرات متوسط - زياد قرار دهيد.
 
هر طرف فلافل‌ها را حدود 2- 1 دقيقه يا تا زمانی كه طلايی رنگ شوند حرارت دهيد. بگذاريد فلافل‌ها كمی خنک شوند.
 
در هر دست پيچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمايل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگی ميل كنيد.