پربازدیدترین ها

کد خبر: 196103 ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۴

درسفر استاندار به شهرستان سرپلذهاب بررسی شد:

روند اجرایی پروژه های بخش کشاورزی وعمرانی شهرستان

بازی دراز 1404 : درجریان سفریکروزه استاندار به شهرستان سرپل زهاب رونداجرایی پروژه های بخش کشاورزی وعمرانی شهرستان مورد بررسی قرارگرفت.

 روند اجرایی پروژه های بخش کشاورزی وعمرانی شهرستان

به گزارش بازی دراز، استاندار کرمانشاه روز سه شنبه در صدر هیأتی متشکل از معاونان و چند تن از مدیران استانی در سفر یک روزه به سرپل زهاب با حضور در بقعه احمد ابن اسحاق قمی(ره) و مزار شهدای این شهرستان با نثار شاخه های گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد و گفت: شهدای انقلاب اسلامی طلایه دارای این مملکت هستند که در راه حفظ ارزشهای اسلامی جان خود را نثار نمودند.

اسدالله رازانی اذعان داشت : آرامش و امنیت کنونی مملکت مرهون خون شهداست لذا باید در پاسداشت خون شهدا کوشا باشیم و همواره در جهت اعتلا و پیشرفت جامعه اسلامی گام برداریم.

* بازدید از تونل یک هزار و 500 متری انتقال آب سامانه گرمسیری

استاندار کرمانشاه در ادامه از طرح تونل سامانه گرمسیری سرپل زهاب به طول یک هزار و 500 متر بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرای این طرح قرار گرفت.

بازدید از روند اجرایی فاز دوم بیمارستان شهدای سرپل زهاب*

 از دیگر برنامه سفر استاندار به این شهرستان سرپل زهاب بازدید از روند اجرایی فاز دوم بیمارستان شهدای این شهرستان بود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل زهاب دراین بازدید، گفت: فاز دوم بیمارستان با زیربنای ۵ هزار متر مربع در دست احداث بوده و تاکنون حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دکتر احسان مهری با بیان اینکه تا کنون مجوزی برای اعتبار فاز دوم بیمارستان صادر نشده است، افزود: فاصله زمانی چند ساله از کلید خوردن پروژه تا کنون سبب تخریب اقدامات اولیه پروژه شده است لذا جهت پیشبرد احداث فاز دوم بیمارستان شهدای سرپل زهاب باید بازسازی و مقاوم سازی پروژه صورت پذیرد که در این راستا می بایست به اعتبار جدید لحاظ گردد.

وی اعتبار جدید را منوط به صدور مجوز از سوی کمیسیون ۲۱۵ سازمان مدیریت وبرنامه ریزی عنوان و تصریح کرد: اعطای مجوز تنها با پیگیری استاندار، نماینده مجلس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه محقق خواهد شد که با برآوردهای صورت گرفته به چیزی حدود ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

بازدید ازسنگ نوشته چهارهزار و 800 ساله آنوبانی نی *

اسدالله رازانی در ادامه سفر یک روزه خود به شهرستان سرپل زهاب از سنگ نگاره آنوبانی نی با قدمت چهار هزار و 800 سال دراین شهرستان دیدن کرد و خواستار رسیدگی و ساماندهی این اثر باستانی شد.

وی همچنین اذعان داشت: با توجه به طیف وسیع آثار باستانی در شهرستان سرپل زهاب گسترش صنعت گردشگری دراین شهرستان می تواند یکی از مهمترین زمینه های اشتغالزایی در منطقه باشد.

 بازدید از روند اجرایی سد هواسان در دهستان سرقلعه و جگیران از توابع شهرستان سرپل زهاب *

نماینده عالی دولت دراستان کرمانشاه درادامه به بازدید از روند اجرایی سد هواسان در دهستان سرقلعه و جگیران از توابع شهرستان سرپل زهاب پرداخت و از نزدیک درجریان خصوصیات این طرح ملی قرارگرفت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کرمانشاه در حاشیه این بازدید گفت: سد مخزنی خاکی سنگریزه ای هواسان در فاصله 39 کیلومتری شهرستان سرپل زهاب دارای توان آب دهی سالانه سه میلیون و 500 هزار متر مکعب در ثانیه و وسعت آبریز 540 میلیمتر مربع می باشد.

کیاست امیریان با اشاره به اینکه عملیات اجرایی سد هواسان از هشت سال پیش آغاز شده است ، افزود: میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح ملی در سال 94 ، 150 میلیارد ریال اعتبار بوده است که برای بخش های تخصصی آن هزینه شده است.

 

وی اعتبار اختصاص یافته سال جاری را جهت ادامه ساخت سد هواسان شهرستان سرپل زهاب 500 میلیارد ریال اعلام کرد و اظهارداشت: با توجه به بارندگی های سالانه 675 میلمتری در این منطقه هدف از اجرای این طرح جلوگیری از هدر رفت آب های ناشی از نزولات آسمانی و توسعه بخش کشاورزی منطقه می باشد.

امیریان خاطر نشان شد: با توجه به اینکه خاک دهستان سرقلعه و جگیران از توابع سرپل زهاب از حاصل خیزی مناسبی برخوردار است لذا تکمیل این طرح در افزایش بهره وری محصولات کشاورزی منطقه بسیار مؤثر می باشد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کرمانشاه تصریح کرد: با احداث سد هواسان ، 55 درصد آب استان کرمانشاه و 45 درصد آب استان ایلام در بخش های صنهت و زیست محیطی تأمین خواهد شد.

امیریان گفت: 5 میلیون مترمکعب از آب این سد برای مصارف صنعتی و 11 میلیون متر مکعب آن در جهت مصارف زیست محیطی به بهره برداری می رسد.

وی درادامه افزود: تاکنون احداث تونلهای سد هواسان با پیشرفت 62 درصدی همراه بوده است.

 

بازدید از بازارچه مرزی تیله کوه شهرستان سرپل زهاب *

استاندار کرمانشاه با حضور در بازارچه مرزی تیله کوه شهرستان سرپل زهاب از نزدیک به بررسی روند مبادلات مرزی این بازارچه پرداخت.

 معاون فرماندار شهرستان سرپل زهاب با ارائه گزارشی از روند عملکرد مبادلات مرزی این بازارچه گفت: بازارچه مرزی تیله کوه تنها در جهت واردات کالا از کشور عراق فعال می باشد.

عزیز کرمی درادامه افزود: شهرستان سرپل زهاب دارای 250 کوله بر می باشد که روزانه بطور میانگین 10 کوله بر از طریق بازارچه مرزی تیله کوه در امر واردات کالا فعالیت دارند.

وی همچنین اذعان داشت: 8 تعاونی در این بازارچه فعالیت دارند که در ضمن فعالیت کوله بران ، مبلغ 1 میلیون و 800 هزار ریال از انها دریافت خواهد شد که بر اساس موصبات صورت گرفته ، مبلغ 1 میلیون و 500 هزار ریال سهم هر یک از خانوارهای مرزنشینان ، 200 هزار ریال عوارض مرزی و 300 هزار ریال باقیمانده به حساب تعاونیهای مستقر در مرز تیله کوه واریز می گردد.   

کرمی همچنین تعداد کامیونهایی که روزانه در بازارچه تیله کوه در تردد هستند را بطور میانگین 16 کامیون عنوان کرد.

 

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه در پایان از طرح گلخانه 57 هکتاری دشت زهاب دیدن کرد و برای جلسه کمیته برنامه ریزی به فرمانداری شهرستان سرپل زهاب رفت.

 

سرپل زهاب درغرب کرمانشاه  دارای  جمعیتی بالغ بر 90 هزارنفر و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق می باشد.

 

 

انتهای پیام / ق