پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 196418 ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۰

فرماندار سرپل ذهاب:

جذب کمکها ومشارکتهای مردمی گامی موثر برای جلوگیری از فقرپروری است / لزوم توجه ویژه مسئولین برای جلوگیری از تکدی گری در جامعه

بازی دراز1404:فرماندار سرپل ذهاب با تاکید برتوجه ویژه مسئولین برای جلوگیری از تکدی گری د رجامعه گفت: جذب کمکها ومشارکتهای مردمی گامی موثر برای جلوگیری از فقرپروری و گداپروری در جامعه خواهد بود.

جذب کمکها ومشارکتهای مردمی گامی موثر برای جلوگیری از فقرپروری است / لزوم توجه ویژه مسئولین برای جلوگیری از تکدی گری در جامعه

به گزارش بازی دراز، جهانبخش حیدری در جلسه شورای مشارکتی مردمی  اداره بهزیستی سرپل ذهاب اظهار داشت: اگر موتور انقاق کردن در جامعه خاموش شود موجب گداپروری و فقیر پروری در جامعه خواهد شد.

حیدری افزود:ما مسئولین باید با کمک و همراهی بخش مردمی به دستگیری و حمایت کردن  از افراد و خانواده های نیازمند جامعه از به وجود آمدن و ساخته شدن تکدی گری که یک نوع بیماری و معضل اجتماعی است و شرافت و حیثیت انسانها به مخاطره می افتد جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه فصل برداشت محصولات کشاورزی در شهرستان آغاز شده است، گفت: دهیاریها و شوراهای روستایی در جذب کمکها و مشارکتهای مردمی آمادگی لازم را داشته باشند.

در ادامه امام جمعه سرپل ذهاب سخنان خود را با حدیثی از امام صادق(ع)  که هر مومنی انفاق و دستگیری کردن از فقرا و مستمندان را سرلوحه کار خود قرار دهند  خداوند بهشت را بر او واجب می گرداند آغاز کرد و گفت: فرهنگ نوع دوستی در همه ادیات تاکید شده است اما در اسلام تاکید بسیار ویژه و فراوانی بر آن شده است.

مجید صفدری خطاب به مسئولین شهرستان اظهار داشت: مسئولین با همکاری مردم و نهادهای مردمی مقدمات جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی و با توجه به فصل برداشت محصولات کشاورزی،جمع آوری زکات و نذورات و رساندن آن به دست نیازمندان واقعی جامعه با حفظ و کرامت انسانی آنها را که موجب رضایت خداوند است را فراهم سازند.

امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب هم با اشاره به آیه ای از قران کریم که جزا و پاداش نیکی چیزی جز نیکی نیست،افزود: هر کس نفاق و خیری در راه خدا بکند قطعا آثار و برکات آن را در زندگی خود خواهد دید.

ملارشید ثنایی تاکید کرد: افراد دارای توان و تمکین  مالی، با توجه به سیره ی نبی اکرم اسلام و تاکیدات دین مبین اسلام نیازمندان و مستمندان را مورد حمایت قرار دهند.

وی بر وجود موسسات خیریه در جامعه  و حمایت دولت از این موسسات تاکید کرد و افزود: این موسسات می توانند به عنوان بالهای کمکی اداره بهزیستی در جامعه فعالیت کنند.

ایشان با اعلام آمادگی مسجد قادر الحسینی سرپل ذهاب در راستای کمک به افراد نیازمند و مستمند ،بیان کرد: شناسایی خیرین و معرفی نیازمندان تحت پوشش بهزیستی به طور مستقیم به این خیرین باعث تشویق و تحریک هر چی بیشتر این افراد به کمک کردن می شود.

رئیس بهزیستی سرپل ذهاب درابتدای جلسه به برنامه های اجرایی شده این نهاد اشاره کرد و گفت: اقداماتی خوبی از قبیل ویزیت رایگان مددجویان از سوی شبکه بهداشت، تهیه بسته های غذایی توسط خیرین،اجرای طرح ضیافت رمضان با همکاری معتدین و خیرین شهرستان صورت گرفته است.

بهمن بوچانی ، در ادام در خصوص  تداوم برنامه های جلسات شورای مشارکتهای فضاسازی معنوی،ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری،تقویت همبستگی و همکاری اجتماعی ادارات با بهزیستی،رفع موانع اشتغال و توانمند سازی مددجویان،رفع مشکلات مسکن مددجویان، همکاری بشتر دهیارها و شوراها با بهزیستی با هماهنگی بخشداریها، برگزرای مراسم افطاری در ماه رمضان، برنامه ریزی جهت جمع آوری زکات فطریه و ترویج صدقه (3691) مطالبی ایراد نمودند.

در پایان معتمدین و اعضای شورا به ترتیب با ارائه نکته نظراتی، قول مساعد و همکاری را با سازمان بهزیستی با تصویب مواردی در راستای جلب مشارکتهای مالی و غیرمالی دادند.

سرپل ذهاب با جمعیتی بالغ بر 90 هزار نفر جمعیت در غرب استان کرمانشاه، تعداد 1298 خانوار مستمری بگیر در دو حوزه توانبخشی و اجتماعی تحت حمایت در اداره بهزیستی دارد و همچنین دارای 700 خانوار نیز بصورت  پشت نوبت دارای پرونده معلولیت در شاخه توانبخشی می باشد.

انتهای پیام/ب