پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 196474 ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۱

تلاش دولت برای راه اندازی واحدهای صنعتی راکد کرمانشاه

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه اظهار داشت: یکی از مهمترین اهداف استانداری کرمانشاه در سال 95 راه اندازی واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال استان است.

تلاش دولت برای راه اندازی واحدهای صنعتی راکد کرمانشاه

به گزارش بازی دراز، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت یازدهم چندی پیش اعلام کرد که هیات دولت از استانداری های کشور خواسته است که واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل را تا پایان سال 95 فعال کنند.
رضا رحیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه روز سه شنبه در این باره به ایرنا گفت: در یک سال و نیم گذشته 64 واحد صنعتی راکد در استان کرمانشاه فعال شده است.
وی فعال سازی واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل را یکی از سیاست های اصلی استانداری کرمانشاه در سال 95 عنوان کرد و گفت: با فعال کردن این 64 واحد با حجم سرمایه گذاری یک هزار و 990 میلیارد ریال زمینه اشتغال برای حدود دو هزار و 700 نفر فراهم شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه، به مهمترین اقدامات انجام شده در 2 سال گذشته در حوزه صنعت اشاره کرد و گفت: راه اندازی مجدد پتروشیمی و مجتمع شیمیایی بیستون، راه اندازی روغن کشی ماهیدشت، تعیین تکلیف و شروع پروژه های مصوب سفر رهبری از جمله شرکت بیواتانول و کارخانه خودروسازی صحنه از جمله این اقدامات بوده است.
رحیمی با تاکید بر اینکه باید زمینه های سرمایه گذاری در استان کرمانشاه فراهم شود، گفت: از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران انتظار داریم از محل منابع و سرمایه هایی که شرکت شهرک ها و سازمان صنایع کوچک در اختیار دارد به کاهش قیمت واگذاری زمین به کارآفرینان و تسهیل فرآیندهای سرمایه‌ گذاری در استان کرمانشاه کمک کند.
وی عنوان کرد: مدیریت ارشد استان با وجود همه محدودیت‌های مالی تلاش خواهد کرد بخشی از منابع لازم برای ارایه مشوق های سرمایه گذاری را تأمین کند.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در ادامه به فرصت‌های از دست رفته استان در زمینه توسعه اشاره کرد و افزود: متأسفانه زمانی که دلار هفت تومان بود کرمانشاه این فرصت را برای توسعه از دست داد و در سال های جنگ تحمیلی بسیاری از زیرساخت هایش نابود شدند.
ستاد تسهیل کشور چهار هزار و 229 میلیارد ریال برای تسهیل طرح های تولیدی استان کرمانشاه در نظر گرفته شده است.
این اعتبار باید برای تسهیل در روند کار ٣١٧ طرح صنعتی استان کرمانشاه هزینه شود.
تاکنون صاحبان ٨٠ واحد تولیدی استان کرمانشاه برای مطرح شدن مشکلاتشان در کارگروه تسهیل استان ثبت نام کرده اند.
استان کرمانشاه دارای بیش از 950 واحد صنعتی است که 250 واحد آن راکد و یا نیمه فعال است.