پربازدیدترین ها

کد خبر: 199154 ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۵

خاطرات خواندنی از نبرد در کمینگاه خدا/ هم آوردی مردان شیعه و سنی و اهل حق با نفاق

گفتگوهای جداگانه با تعدادی از رزمندگان حماسه مرصاد و خاطرات شنیدنی آنها از روز پنجم مرداد سال 67 در ادامه خواهد آمد.

خاطرات خواندنی از نبرد در کمینگاه خدا/ هم آوردی مردان شیعه و سنی و اهل حق با نفاق

به گزارش بازی دراز، 

به نقل از  شبكه اطلاع رساني مرصاد، شنیدن خاطرات عملیات ماندگار مرصاد از زبان رزمندگانی که در کمینگاه خدا حضور داشتند شاید بتواند در انتقال حس آن روزها به کسانی که عرصه را درک نکردند بیشتر کمک کند. گفتگوهای جداگانه با تعدادی از رزمندگان حماسه مرصاد و خاطرات شنیدنی آنها از روز پنجم مرداد سال 67 در ادامه خواهد آمد.

 

 به نقل از جوانرود هه وال، در آستانه سالروز عملیات حماسه ساز مرصاد، دو رزمنده جوانرودی حاضر در این عملیات  از حال و هوای آنروزها و قدرت انسجام و وحدت رزمندگان در زمینگیر کردن منافقین گفتند.

 

محی الدین سعید زاده از رزمندگان جوانرودی حاضر در عملیات مرصاد در گفتگو با جوانرود هوال اظهار داشت: به عنوان یک رزمنده در عملیات مرصاد حضور داشتم. در آن زمان به محض اطلاع از هجوم دشمن به خاک ایران به محل اعزام شدیم.

 

سعید زاده تصریح کرد: منافقین  که در توهم به سر می بردند و احساس می کردند که مردم و انقلاب اسلامی ایران از دفاع مقدس خسته شده و انسجام خود را از دست داده اند و به محض اینکه حرکت خود را آغاز کنند مردم ایران اسلامی به آنان می پیوندند، با ناکامی بزرگی روبرو شدند زیرا که ماهیت آنها، تروریست بودنشان و همچنین حمایت صدام و استکبار جهانی از آن ها برای ملت ایران مشخص و نمایان بود.  

 

 

وی افزود: منافقین که با خیال خام خود برای دستیابی به قدرت تا تنگه مرصاد پیش آمدند با حضور خودجوش مردمی برای دفاع از تمامیت ارضی کشور روبرو شدند و خیال خامشان به شکستی تلخ و فراموش نشدنی تبدیل شد.

 

سعید زاده با بیان اینکه تجلی وحدت و انسجام ملت ایران اسلامی در برابر ئوطئه های دشمنان را می توان در هشت سال دفاع مقدس و عملیات مرصاد به وضوح به دشمنان این مرز و بوم نشان داد، گفت: مردم کرمانشاه، همدان و سایر شهرهای غربی با خودروهای شخصی و به صورت گروهی  خود را به چهارزبر رسانده و  در کنار رزمندگان، با محاصره منافقین، شکست سختی بر منافقان و حامیانشان وارد کردند.

 

وی یاد آور شد: مردم اورامانات نیز با حضور خودجوش خود با  خودروهای شخصی و لباس محلی، در کنار دیگر رزمندگان در میدان مرصاد،  نمایش بی بدیلی از قدرت وحدت و انسجام اسلامی را به استکبار جهانی نشان دادند. 

 

رزمنده ای که از مرز ثلاث باباجانی به مرصاد آمد

 

وزیر حسینی  یکی دیگر از رزمندگان جوانرودی که در عملیات مرصاد حضور داشته است، در گفتگو با خبرنگار جوانرود هوال با بیان اینکه در بخش توپخانه عملیات حضور داشته است، اظهار داشت:  با اطلاع از هجوم دشمن ، از شهر تازه آباد( ثلاث باباجانی) حرکت کردیم و به چهار زبر رسیدیم و با آمادگی کامل در آنجا مستقر شدیم.  

 

 

حسینی افزود: نیروهای مردمی دلاور و متدین از تمامی شهرستانهای استان و استانهای همجوار دسته دسته با لباس‌های محلی به صورت خودجوش برای مقابله با منافقین به ما پیوستند و در قالب گروههای رزمی در کنار ما در برابر منافقینی که از سوی رژیم بعث و استکبار جهانی حمایت می شدند،  ایستادند و به دفاع از دفاع از عزت و سربلندی ملت ایران پرداختند.  

 

وی خاطر نشان کرد: حضور به موقع اقشار مختلف مردم اعم از کارگر، دانشجو، معلم و...  و کسانی که اصلا به جبهه نیامده بودند در کنار نيروهاي بسيج، سپاه و ارتش  در حراست از کیان ایران اسلامی برای همیشه کمر منافقین و حامیانش را شکست زیرا که از این عملیات می توان به عنوان نقطه پایانی بر هشت سال تجاوزگری صدام و حامیانش که درفکر تصرف به ایران اسلامی بودند یاد کرد. 

 

  حسینی یاد آور شد:  حرکت توهم آمیز منافقین با تکیه بر تئوری حمایت‌های مردمی بود، غافل از اینکه چهره آنها به عنوان یک گروهک تروریستی که توسط دشمنان این مرز و بوم حمایت می شدند برای مردم مشخص بود.

 

وی تاکید کرد: اتحاد و انسجام ملت ایران در عملیات مرصاد آنها را برای همیشه به زباله دان تاریخ سپرد.

 

از رشادت رزمندگان اسلام در مقابله با نفاق تا فرمانداری که تا آخرین نفس در مقابل دشمن ایستاد

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، فتح الله حیدری رزمنده دوران دفاع مقدس و به عنوان یکی از رزمندگانی که در عملیات مرصاد حضور داشته در گفتگو با دیوانگاه به بیان خاطراتی از سلحشوری و ایثار رزمندگان در جبهه مبارزه با نفاق می پردازد.

 

حیدری اظهار داشت: در آن ايام به عنوان فرمانده گردان تازه تاسيس تيپ حضرت نبى اكرم (ص) مشغول انجام وظيفه و در حال سازماندهى و اعزام تعدادى از نيروهاى تحت امر به شيراز بودم كه خبر تحرك نيروهاى ارتش بعث عراق در محور قصرشيرين و جبهه هاى جنوب مطرح شد.

 

وی افزود: جلسه شوراى فرماندهى تيپ تشكيل و ماموريت اعزام به جنوب ابلاغ شد، متعاقب آن يعنى دو روز قبل از عمليات مرصاد از طرف ستاد تيپ اعلام شد كه ماموريت جنوب منتفى وگردانهاى پياده جهت حركت به سمت سرپل ذهاب آماده باشند.

 

این رزمنده ادامه داد: من براى كسب تكليف به ستاد تيپ مراجعه كردم سردار بهمن ريحانى فرمانده فعلى سپاه حضرت نبى اكرم(ص) كه آن زمان جانشين ستاد بود گفت: گردان شما فعلا ماموريتى ندارد چون هم نيروها در حال آموزش هستند و هم امكانات ترابرى جهت انتقال تانك را در اختيار نداريم و همه امكانات مربوطه به جنوب اعزام شده است.

 

حیدری گفت: من به همراه دو تن از همكاران يعنى برادران بشيرى وحيدرى تصميم گرفتيم در قالب نيروي عادى به گردان بدر كه فرمانده و پرسنلش هرسينى بودند مراجعه و در عمليات شركت کنیم.

 

این رزمنده عملیات مرصاد ادامه داد:  تصميم گرفتيم سرى به منزل بزنيم و فردا خود را به فرمانده گردان بدر برادر حاج يعقوب وهابى معرفى و به همراه آنان به منطقه اعزام شويم، به هرسين آمديم كه برادر ملك نادرى را ديديم  وقتى از تصميم ما اگاه شد در حاليكه دست پسرخرد سالش  ر ادر دست داشت گفت من هم همراه شما مي آیم.

 

آقای نادری آمد و چهار نفرى خود را به فرمانده گردان بدر معرفى کردیم حاج يعقوب به ما پيشنهاد مسىوليت داد ولى نپذيرفتيم و تصميم گرفتيم به عنوان ارپى جى زن  در عمليات انجام وظيفه کنیم، به همرا گردان حركت كرديم پس از عبور از اسلام ابادغرب متوجه شديم كه دشمن بعثى قصرشيرين را تصرف و در حال پيشروى به طرف سرپل ذهاب است، لذا مجبور شديم به جاى مسير كرند سرپل ذهاب از جاده فرعى گواور سرپل ذهاب استفاده كنيم.

 

در حوالى گواور متوجه عقب نشينى اجبارى نيروهاى مستقر در منطقه شديم كه با وضع نامناسبى در حال  عقب نشينى بودند و مردم منطقه برخى تجهيزات را از آنان به زور مي گرفتند.

 

به هرحال مسير را ادامه داديم تا اينكه به گردنه سگان واقع در ضلع شرقى پادگان ابوذر رسيديم متوجه شديم دشمن با تصرف سرپل ذهاب و عبور از آن پادگان ابوذر را هم تصرف کرده است، به سرعت روى ارتفاعات گردنه سگان و دانه خشك كه مشرف و مسلط بر پادگان و دشت ديره بودند مستقر و با دشمن درگير و پيشروى او را متوقف کردیم  و از الحاق يگانهاى زرهى  دشمن كه از سمت تنگ حاجيان خود را به دشت ديره رسانده تا با يگانهاى ديگر درم نطقه سراب گرم الحاق کند جلوگيرى کردیم.

 

این رزمنده عملیات مرصاد ادامه داد: آن روز تا حوالى ساعت ٥ بعدازظهر سه بار حمله دشمن را جهت تصرف ارتفاعات مشرف بر پادگان و دشت ديره و دفع کردیم، تعدادى شهيد و مجروح نیز داده بوديم دشمن با تكهاى هماهنگ شده و با استفاده از تاكتيك عمليات جنگ روانى و ريختن اعلاميه مبنى بر اينكه در محاصره هستيد و تسليم نيروهاى عراقى شويد تا در امان بمانيد نهايت فشارش را بر ما وارد مي كرد كه پس از مقاومت جانانه تيپ نبى اكرم (ص) و در محاصره قرار گرفتن يگانهايش در پادگان ابوذر حوالى ساعت ٦ غروب اقدام به عقب نشينى از پادگان با منفجر کردن تعدادى از ساختمانهاى ضلع شرقى آن کرد.

 

به همراه تعدادى از برادران در حدود يك گروهان  اقدام به تعقيب دشمن کردیم و پس از عبور از پادگان و حد فاصل روستاى قلعه شاهين و مقر معروف به حاجى بابا ناگهان چشممان به سه دستگاه تانك منهدم شده دشمن افتاد كه در كنار آنها داخل يك نهر خشك عمود بر سمت تك دشمن و حركت تانكها جنازه تعدادى از بچه هاى گردان خيبر از جمله شهيد قليوند فرماندار شهيد كنگاور رامشاهده کردم كه بارشادت تمام تا آخرين نفس مقاومت كرده و مظلومانه به شهادت رسيده بودند.

 

به هرحال به تعقيب دشمن ادامه داديم تا حوالى سراب گرم كه متوجه شديم دشمن از سراب گرم تاكل داود يك خط پدافندى با تانكهاى  بسيار زيادى به سمت پادگان و ارتفاع دانه خشك تشكيل داده و در حال تحكيم مواضع است، ادامه كار در خصوص استقرار در پادگان و خط پدافندى مقابل دشمن را به برادران ارتش سپرديم و جهت دستورات عملياتى بعدى به  ساير برادان در گردنه سگان پيوستيم.

 

وی افزود: خوشحال از شكست و عقب نشينى دشمن مي گفتيم و مي خنديديم خصوصا از اعلاميه هاى دشمن صحبت مي كرديم كه ناگهان سردار سپهر رييس وقت ستاد تيپ آمدند و خبر تصرف كرند و اسلام اباد و ادامه پيشروى منافقين به سمت كرمانشاه را اعلام و دستور حركت به سمت جاده ايلام جهت حمله به شهراسلام آبادرا ابلاغ کردند.

 

شك عجيبى برما وارد شد چرا و چگونه اين اتفاق افتاده در حالى كه ما دشمن را از پا مجبور به عقب نشينى و شكست داده ايم منافقين چگونه ازً موضع بسيار مهم سدكننده گردنه پاطاق و كرند و اسلام اباد عبور كرده اند؟ واكنون ما درمحاصره نسبى قرارگرفته ايم !!!

 

حركت كرديم و صبح زود خود رابه سرابله جهت دريافت كمكهاى مردمى و تدارك تغذيه رسانديم مردم منطقه هرچه در توان داشتند به ما كمك كردند و به سمت اسلام آباد حركت کردیم.

 

از جنوب شهر و از مسير جاده ايلام با منافقين كوردل درگير و با گرفتن يك نفر اسير و تلفات به آنان به حوالى كارخانه قند رسيديم.

 

باخبر شديم كه دشمن در حال فرار و عقب نشينى است و ما بايد راه فرار را بر آنان بسته و نهايت انهدام نيرو رابه دشمن كثيف تحميل نماييم.

 

به هرحال جنگيديم و به پاكسازى شهر ادامه داديم و باخبر شديم كه عزيزانى همچمون همت شكربيگى محمدرضا عزيزى رسول قنبرى و.........از شهرمان به شهادت رسيده اند.

 

عزممان جزم تر شد تا اينكه غروب همان روز دشمن باخفت وخوارى  منهدم وباقيمانده اش هم اقدام به فرارنمودند  وكارنامه درخشان ملت ايران استان كرمانشاه وخصوصا مردم دلاور وشهيدپرور هرسين بانمره ممتاز شركت درعمليات مرصاد نهايي  گرديد

 

مسئولیت فرماندهی را قبول نکردم و تک تیر انداز ماندم/ نمی خواستیم اسیر دست منافقیم شویم

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، رحمان مراتی یکی از رزمندگان حاضر در عملیات مرصاد در خصوص شرایط و ویژگی های متفاوت این عملیات به خبرنگار سراب روانسر گفت: بی شک عملیات مرصاد یکی از متفاوت ترین عملیات هایی بود که در سطح استان کرمانشاه صورت گرفت چرا که دشمن به خیال خام خود فکرهایی را در سر داشت که در عرض چند شب بتواند از طریق غرب کشور به تهران دسترسی پیدا کند.

 

این رزمنده عنوان کرد: یکم یا دوم مرداد بود که کرمانشاه بودم و از رادیو اعلام کردند گردان های منطقه لغو مرخصی شده اند و به یگان های خود بازگردند. وقتی که در مسیر به سمت پادگان شهید همت واقع در روانسر حرکت می کردم تمام فکر و ذکرم این بود که چه اتفاقی رخ داده است که اینگونه همگی را فراخوانده اند.

 

رحمان مراتی افزود: هنگامیکه به پادگان شهید همت رسیدم تمامی گردان ها و نیروها در حال آماده باش کامل بودند و به ما گفتند که باید به سمت قرارگاه نجف برویم و بعد از حضور در قرارگاه نجف با صحبتی که انجام شد گفتند که باید به سمت چهارزبر کرمانشاه بریم. چند شب [دو یا سه شب] در چهارزبر بودیم که خبر دادند دشمن از سمت سرپل ذهاب قصد پیش روی به خاک ایران را دارند.

 

وی عنوان کرد: شبی که عازم عملیات مرصاد شدیم عید قربان سال 67 بود. نزدیک به غروب آماده شدیم و با اتوبوس راه افتادیم تا به دشت حسن آباد رسیدیم و مردم را می دیدم که با هر وسیله قصد خروج از منطقه را دارند.

 

 این رزمنده در خصوص شرایط مردم در آن زمان عنوان کرد: مردم به شدت دچار وحشت شده بودند. مردم گفتند اسلام آباد را گرفتنه اند و دارند به سمت کرمانشاه حرکت می کنند و راننده اتوبوس ها گفتند ما بیشتر از این جلو نمیرویم. هرکسی می خواهد پیاده شود و هرکسی قصد برگشت دارد ما به سمت کرمانشاه می رویم.

 

 وی در ادامه گفت: ما مجبور شدیم از ماشین پیاده شویم و مقداری مهمات و ماسک با خود بیرون ببریم. بچه ها سازمان دهی شدند و در این میان به من پیشنهاد فرمانده گروهانی داده شد اما با توجه به خاص بودن این عملیات قبول نکردم و ترجیح دادم بعنوان تک تیر انداز فعالیت کنم و تنها مسئولیت خود را به عهده بگیریم چرا که با وجود پیش روی منافقین هر لحظه این امکان وجود داشت که بسیاری از نیروها به شهادت برسند و در نهایت باید پاسخگو بود.

 

این جانباز 40 درصد بیان کرد: بی شک عملیات مرصاد یکی از پیچیده ترین عملیات ها بود که در آن هیچ فکر برگشتی نداشتیم. تمامی تلاش های ما این بود که اجازه ندهیم دشمن پیش بیاید حتی به قیمت شهادت تمامی نیروها. ما نمی خواستیم اسیر دست منافقیم شویم.

 

وی افزود: جوانان امروز ایران این غرور و غیرت را دارند که در هر زمینه ای مقابل تهدیدات ایستادگی کنند.  شیعه و سنی ترک و لر و کورد و فارس و ... فرفی ندارد  چرا که همه ایرانی هستیم.

 

مراتی در پایان تاکید کرد: ملت ایران یک ملت مثال زدنی و قابل تعریف است و بقول حضرت امام ملت ما، از ملت زمان زمان رسول الله(ص) و مردمان کوفه زمان حضرت علی (ع) بهتر هستند.

 

 
کمینگاه مرصاد نقطه دفن ابدی منافقین شد / اوج ولایتمداری رزمندگان اسلام در عملیات غرورآفرین مرصاد

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد به نقل از بازی دراز، یکی از رزمندگان هشت سال دوران دفاع مقدس در راستای فرارسیدن سالروزعملیات غرور آفرین مرصاد اظهار داشت: در تیرماه سال 1367، پس از پذیرش قطعنامه 598 توسط کشور ایران، به تصور اینکه نیروی دفاعی کشورمان تحلیل رفته و مردم از جنگ و بمباران خسته شده اند رژیم بعثی عراق درصدد طراحی نقشه ای برآمدند تا بلکه با اجرای آن هم نظام جمهوری اسلامی را ساقط کنند و هم کشور را به تصرف خود درآورند.

 

شهسوار نظری افزود: نیروهای عراقی در عملیات مرصاد که در اواخر دوران هشت سال دفاع مقدس رخ داد وارد نواحی مرزی استان کرمانشاه شدند و شهرستان های سرپل ذهاب،محور گیلانغرب و قصرشیرین را نیزتصرف کردند و طی سه روز عملیات متعددی بین نیروهای عراقی و نیروهای ارتش و سپاه پاسدارن سرپل ذهاب صورت گرفت.

 

این رزمنده که مسئول اطلاعات و عملیات تیپ127مقداد در منطقه بمو و سرپل ذهاب بود یادآور شد: در این عملیات،محدوده پادگان ابوذر، گیلانغرب،سومار،نفت شهر،خسروی و قصرشیرین و همچنین به طرف شهرستان ثلاث باباجانی و منطقه سرقلعه و جگیران و باویسی توسط نیروهای عراقی اشتغال شد.

 

 

وی بابیان اینکه نیروهای عراقی زمینه همکاری بانیروهای ایرانی جهت تصرف منطقه را فراهم کرده بوند گفت: این نیروهای منافقین کوردل با عملیاتی طراحی شده محور قصرشیرین به سرپل ذهاب و به طرف کرمانشاه از مسیر کرندغرب تا اسلام آباد و گردنه چهارزبر مورد حمله قرار دادند تا فعالیت های گسترده تری را علیه نظام و رزمندگان دفاع مقدس صورت دهند.

 

نظری افزود: از دیگر رویدادهای مهم این جنگ بمباران شیمیایی توسط نیروهای عراقی در منطقه بابایادگار و روستای زرده از توابع شهرستان دالاهو و همچنین در دهستان دیره و روستاهای نسار و شاهمار از توابع شهرستان گیلانغرب بود که جوانان و رزمندگان بسیاری مجروح و شهید شدند. این رزمنده بیان کرد: یگان های سپاه،ارتش و هوانیروز با برنامه ریزی دقیق جلوی منافقین را گرفتند و درگیری شدیدی بین آنها صورت گرفت.

 

وی در ادامه گفت:خوشبختانه تعداد زیادی از ادوات و امکانات زرهی و دفاعی نیروهای بعثی عراق به غنیمت رزمندگان اسلام درآمد و تعدادی از نیروهای عراقی اسیر و تعدادی به هلاکت رسیدند. شهسوار نظری بااشاره به میدان جنگ آمدن مردان و زنان شیردل برای دفاع از سرزمین خود افزود: نیروهای آحاد مختلف مردمی و عشایرین از طریق سپاه پاسداران سازماندهی شدند و سلاح تحویل گرفتند و برای دفاع از میهن اسلامی به جنگ آمدند.

 

وی عملیات مرصاد را ضربه مهلکی به منافقین عنوان کرد و گفت: منافقین در این عملیات به کمین گاه رزمندگان اسلام افتادند و این درسی برای منافقین کور دل در تاریخ اسلام بود. وی بااشاره به اینکه شروع جنگ در کرمانشاه رقم خورد و ختم آن هم در محورهای استان بود افزود: در عملیات مرصاد گردان های نیروی زمینی و یگان های تیپ های مختلفی که تحت امرعملیاتی قرارگاه نجف اشرف و سپاه چهارم بعثت بودند به صورت منظم در طی عملیات های متعددی جلوی دشمن را گرفتند و درمحورهای اسلام آباد،قصرشیرین ،جاده ایلام و کرمانشاه و محورهای مختلف از ارتفاعات دالاهو دشمن را به هلاکت رساندند.

 

این مقام مسئول بیان رشادتهای شهدا و رزمندگان عملیات مرصاد را امری ضروری خواند و گفت: با جانفشانی و و دلاوری رزمندگان اسلام در تاریخ 5مردادماه سال1367 عملیات ظفرمندانه و پیروزمندانه مرصاد خاتمه یافت و سرنوشت جنگ تحمیلی مشخص و عزت و افتخار دوباره به ملت ایران بازگشت.

 

وی در ادامه باتاکید برزنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ارج نهادن به مقام شامخ شهدای مرصاد افزود:باتوجه به اینکه امروزه شرایط کشورمان سخت تر از دوران دفاع مقدس است و اجتماع گناه در فضاهای مجازی و سایبری در حال افزایش است باید بالبیک گفتن به فرمان امام خمینی(ره) و حضرت امام خامنه ای (مدظلله العالی) وحدت و یکپارچگی در تمام امورات کشور را نیز حفظ کنیم و اجازه ندهیم در نفاق های داخلی و خارجی گم شویم و پشت اسلام و ارزشهای دینی مان ایستادگی کنیم.

 

 

نظری تاکید کرد: امروزه دشمن در فضاهای مجازی و سایبری و ماهواره ای یک جنگ نرم در بین مردم جامعه اسلامی ما به راه انداخته اند که نیاز است جامعه ما با هوشیاری و نگرش و بصیرت اسلامی از هرگونه تلاش دشمن جهت پیشبرد اهداف شوم خود جلوگیری کنند.

 

وی در پایان ضمن تاکید بر تبعیت از ولایت فقیه و فرمایشات ایشان در راستای زنده نگه داشتن آرمانهای اسلامی گفت: بصیرت و هشیاری و گوش به فرمان ولایت بودن در ذات هر مسلمان ریشه دارد و ما این را در طول سالهای انقلاب اسلامی شاهد بوده ایم و این ملت امتحان های مختلفی داده و آبدیده اند و همیشه با بصیرت و آگاهی به میدان آمده اند.

 

محاصره مجاهدین خلق در تنگه مرصاد امداد غیبی بود/ شباهت عملیات مرصاد به جنگ احزاب

 

مسلم امینی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پاک پرس، اظهار داشت: سالها پیش در این ایام حوادث مهمی در طول دفاع مقدس در حال رخ دادن بود؛ به گونه ای که تمام دشمنان کفر و نفاق و استکبار برای کسره کردن کار انقلاب دست به دست یکدیگر دادند تا اینکه حضرت امام خمینی(ره) تصمیم به پذیرش قطعنامه گرفتند.

 

مسئول بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: در این میان دشمن تصور می کرد جمهوری اسلامی قطعنامه 598 را نمی پذیرد و سقوط می کند به همین دلیل همچون سالهای آغازین جنگ در سال 59 و این بار خطرناک تر ازقبل علیه ایران متحد شدند.

 

امینی بیان کرد: اگرچه دشمن یکسال قبل قطعنامه را پذیرفت و صدای صلح طلبی اش دنیا را کر کرده بود بی توجه به پذیرش قطعنامه حمله ای گسترده علیه ایران را آغاز کرد و در تاریخ 31 تیرماه سال 67 به مرزهای استان کرمانشاه هجوم آورد.

 

وی افزود: در این میان گروهی تحت عنوان سازمان مجاهدین خلق( منافقین) به حمایت بی دریغ از نیروهای بعثی پرداختند و به فکر باطل شان درصدد رسیدن 34 ساعته به پایتخت و در دست رفتن حکومت بودند.

 

این رزمنده دفاع مقدس با اشاره به اینکه سازمان منافقین خلق در پایان جنگ توسط سپاهیان اسلام به جزای اعمال خود رسیدند گفت: 17 هزار نفر از شهدای کشور بدست تروریستها شهید شده اند که حدود 12 هزار نفر از این شهدای ترور توسط سازمان مجاهدین خلق شهید شده اند؛ شهدایی نظیر شهید بهشتی، باهنر، رجایی و شهدای محراب.

 

وی افزود: محاصره سازمان مجاهدین خلق در تنگه مرصاد امداد غیبی الهی بود که در مقایسه با جنگهای صدر اسلام به جنگ احزاب تشبیه می شود؛ در این جنگ هم سپاه کفر و نفاق علیه پیامبر(ص) متحد شدند اما به خواست خدا پیروزی از آن اسلام شد.

 

امینی پیروی از ولایت فقیه را یکی از رموز این پیروزی خواند و عنوان کرد: خیل عظیم سپاه اسلام به پیروی از حضرت امام خمینی(ره) به کرمانشاه اعزام شدند به گونه ای که دسته های 24 نفره در این عملیات به دسته های 50-60 نفره تبدیل شد و در نتیجه عملیات مرصاد با ناکامی دشمن به پایان رسید.

 

وی افزود: در این جنگ رسما از34 کشور اسیر گرفتیم اما 10 ها کشور به کشور عراق کمک کردند؛ تنها جنگی که جبهه غرب و شرق باهم متحد شدند و حتی یک وجب از خاک ایران جدا نشد.

 

این رزمنده دفاع مقدس درباره شهدای شاخص کرمانشاهی حاضر در عملیات مرصاد نیز با اشاره به اینکه همه شهدا شاخص بودند گفت: شهید ذبیح الله کرمی که در اوایل انقلاب دادستان قم بودپس از شنیدن پیام امام خمینی(ره) خود را به سرعت به عملیات رسانید.

 

وی افزود: همچنین شهید قلیوند به شرط حضور در تمامی عملیاتها فرماندار شد و البته در روزهای پایانی جنگ نیز به شهادت رسید شهید علیرضا زمانی نیز که از قبل بارها می گفت من به دست شقی ترین مردم روزار شهید می شوم هنگام حمله به مرزهای استان مشهد بود و با دریافت خبر حمله دشمن خود را به کرمانشاه رساند و به شهادت رسید.

 

امینی گفت: دشمن از ملت ایران دست بردار نیست روزی در قالب جنگ نظامی، روزی فرهنگی و روزی اقتصادی اما از آنجا که فهمیده ما ماه محرم داریم پس به تاسی از امام حسین(ع) از جنگ نظامی نمی ترسیم و ماه رمضان داریم پس از محاصره اقتصادی بیم نداریم لذا حساسیت حضور در جبهه امروز بیشتر شده است.

 

وی افزود: جوانان به ویژه بسیجی ها باید در وسط میدان جنگ بمانند تا فضائل اصلی انقلاب حفظ شود امروز به فرموده رهبر انقلاب خرمشهرهای زیادی در پیش داریم که نباید آن را از دست دهیم. در اوایل انقلاب کشور ایران با وجود نبود امکانات و ارتشی نامنظم به پیروزی رسید. آن سالهای در موقعیت شعب ابی طالب قرار داشتیم اما امروزه در این موقعیت نیستیم.

 

  برنامه منافقین برای رسیدن به تهران 5 مرحله ای بود/ اعترافات یکی از منافقین دستگیر شده در خصوص چهارزبر

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد،  محمد حسین پورالعجل رزمنده اسلام آبادی عملیات مرصاد در گفتگو با اسلام آبادخبر اظهار داشت: همزمان با پیروزی انقلاب در سال 57 سازمان به اصطلاح مجاهدین خلق با جمع آوری سلاح و مهمات از پادگان ها ابتدا خود را همراه نهضت نشان دادند و زمانی که بنی صدر رئیس جمهور شد وی را عامل مهمی برای رسیدن به اهداف خود یافتند و از او حمایت کردند.

 

وی افزود: با آشکار شدن خیانت بنی صدر و رأی مجلس به عدم کفایت وی امام قاطعانه او را از فرماندهی کل قوا و سپس براساس اصل 110 قانون اساسی از ریاست جمهوری عزل کرد.

 

وی یادآور شد: با برکناری بنی صدر سازمان منافقین وارد فاز نظامی و مبارزه مسلحانه شد و در 30 خرداد بوسیله نیروهای سپاه و مردم سرکوب شدند. بعد از آن این گروه تروریستی ترور شخصیت ها را آغاز کردند که با هوشیاری مردم تعداد زیادی از آنها شناسایی و سرکوب شدند و  بقیه آنها هم به دامان غرب و عراق پناهنده شدند.

 

پورالعجل بیان داشت: در 3 مرداد 1367 درحالی که تانک های عراق در حال عقب نشینی بودند نیرو های منافقین با بهره گیری از 25 تیپ از مرز قصر شیرین وارد خاک ایران شدند و قصد داشتند خود را به تهران برسانند. طرح آنها این بود که طی 5 مرحله از سرپلذهاب، کرند، اسلام آبادغرب، کرمانشاه، همدان و قزوین عبور کنند و به تهران برسند.

 

وی خاطر نشان کرد: برای این عملیات کشور عراق 120 تانک، 400 دستگاه نفربر، 1000 کامیون مقدار زیادی اسلحه و مهمات در اختیار آنها قرار داده بود و در روز دوشنبه 3 مرداد 1367 ساعت 2:30 با اجرای آتش سنگین عراق در محور سرپلذهاب منافقین در ساعت 5:30 به طرف کرند حرکت کردند و در منطقه قلعه شاهین آرایش نظامی گرفتند.

 

پور العجل  تصریح کرد: در ساعت 6:30 دقیقه تانک های عراقی با آرم منافقین وارد کرند غرب شدند و بعد از آن به طرف اسلام آبادغرب حرکت کردند. ساعت 7:30 وارد ورودی شهر شدند که با مقاومت نیروهای مردمی و بسیجیان روبرو شدند اما چون سازماندهی نشده بودند نتوانستند مقاومت کنند.

 

وی گفت: پس از تصرف شهر صبح روز بعد یعنی 4 مرداد آماده حرکت به سمت کرمانشاه شدند و تا منطقه حسن آباد پیش رفتند و در آنجا توقف کردند و برای حمله به منطقه چهارزبر آماده می شدند. بعد ها یکی از منافقین اسیر شده گفته بود اگر ما چهار زبر را گرفته بودیم وارد کرمانشاه می شدیم.

 

وی افزود: گردان حمزه در روز سه شنبه 4 مرداد از طرف جاده ایلام وارد شهر اسلام آبادغرب شد و گردان دیگری از تیپ ابوالفضل خرم آباد از سه راه ملاوی به آنها حمله می کند و تنگه مرصاد هم توسط نیروهای خودی بسته می شود. در روز 5 شنبه عملیات مرصاد با رمز یا علی بن ابی طالب شروع و منطقه حسن آباد و تنگه مرصاد گورستان منافقین شد.

 

قبل از شروع عملیات مرصاد ارتش بعثث عراق حملات شدیدی را علیه مردم ایران آغاز کرده بود

 

" سرهنگ پاسدار عزت الله عظیمی" یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس و یکی از افراد حاضر در عملیات مرصاد در گفتگو با امروله عنوان کرد: در سال 59 که برای ثبت نام در مدرسه کوروش کبیر اسلام آباد غرب مراجعه کرده و منتظر کسانی که متصدی دوران ثبت نام دوره راهنمایی بودم متوجه شدم هواپیماهای رژیم بعث در آسمان شهرستان اسلام آباد پیدا شدند و شروع به بمباران هوایی کردند.

 

وی ادامه داد: در آن موقع با وجود اینکه ما اصلا جنگ و حتی هواپیما ندیده بودیم متوجه شدیم که عراق مردم بی گناه اسلام آباد را مورد حمله هوایی خود قرار داد و بسیاری از آنان را جانباز و شهید کرده است از همان لحظه جرغه هایی در ذهن من و دوست عزیزم جناب سرهنگ یار بیگی که در آن زمان هم کلاس بودیم ایجاد شد که باید هر چه زودتر با این دشمن تا به دندان مسلح مقابله کرد.

 

عظیمی تصریح کرد: ما در آن موقع اطلاعات کافی درباره جنگ نداشتیم و تنها صبحت های امام راحل که در رادیو و تلویزیون شنیده میشد یا اینکه در بسیج بعضی وقتا در روستاها فیلم می آوردند و پخش می کردند ما اطلاعات ابتدایی از دفاع مقدس داشتیم تا اینکه در پنجم مهر ماه سال1362 از طرف بسیج سپاه گیلان غرب در قالب تیپ مسلم ابن عقیل به فرماندهی شهید محمد مرتضی قلی  به جبهه اعزام شدم تا سال 66 به عنوان یک رزمنده در جبهه های غرب و یک بخش در کردستان از خاک وطن دفاع کردم.

 

 

وی با بیان اینکه جنگ تحمیلی در اسلام آباد آغاز و پایان یافت بیان کرد: در سال های 66 و 67 فرمانده وقت یگان ما ( سردار شاه ویسی ) سه روز مانده به آغاز عملیات مرصاد به گیلان غرب آمد ولی متاسفانه ایشان مجروح شدند و در همان روزها تمام اعضاء خانواده ایشان بر اثر تصادف به رحمت ایزدی پیوستند که خاطره تلخی برای هه ما شد.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه گفت: در مدت زمانی که سردار شاه ویسی تحت مداوا بودند حاج یحیی قیاسوند که مسئول ستاد تیپ بودند فرماندهی را بدست گرفتند و همه ما را در جلسه ای فرا خواندند و گفتند که اعضاء ستاد تیپ جهت انجام عملیات باید آماده شوند.

 

وی یاد آور شد : در آن موقع ما بجز یک سلاح کلاشینیکف و 60 عدد تیر تجهیزات زیادی نداشتیم بنابراین تصمیم گرفتیم که مهمات بیاوریم . من با یک خودروی تویوتا به سمت زاغه مهمات حرکت کردم و چند صندوق تیر با خودم اوردم و به سمت خط مقدم رفتم.

 

سرهنگ عظیمی تشریح کرد: دو گروهان ما با تمام توان در مقابل رژیم بعثث عراق ایستادگی کرد و نگذاشتند که خط شکسته شود ، دشمن وقتی دید که نمی تواند از سمت ما نفوذ کند از سمت دیگری وارد عمل شد به همین خاطر ما در حلقه محاصره قرار گرفتیم . به مرکز بی سیم زدیم و آنها به ما گفتند که ما در پشت جبهه عراق قرار گرفته ایم . ما با شنیدن این پیام به سه راه چم امام حسن رسیدم که ببینیم دژبانی که قبلا داشتیم به تصرف دشمن درامده است یا نه؟ ما از دور دیدم که یک هلی کپتر عراقی در حال سوار کردن افراد محلی بود با دیدن آنها پی بردیم که دژبانی هم به تصرف عراق درآمده است .

 

وی گفت: تنها یک مسیر برای ما مانده بود که بتوانیم به سمت نیروهای خودی حرکت کنیم و در کنار سایر رزمندگان از با دشمنان بجنگیم یک راه میانبر بود. در حال حرکت بودیم که سلاح دوشکا دشمن همه ما را به گلوله بست ، گلوله ها طوری بودند که به داخل خاک فرو می رفتند و از خاک در می آمدند خداروشکر هیچ یکی از رزمندگان حتی زخمی نشدند فقط شیشه ماشین شکسته شد . هنگامی که به گیلان غرب رسیدم و متاسفانه تیپ مسلم ابن عقیل کلا از بین رفته بود.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه گفت: این حمله های پی در پی عراق در شهر های مختلف استان کرمانشاه همه و همه برای آماده سازی شرایط برای حضور منافقین کور دل بود که سال ها آنان را برای ضربه زدن به کشور ما پرورش داده بود.

 

 

 

وی یادآور شد: گروهک منافقين در پي حملات عراق به خاک ميهن اسلامي و عقب‏نشيني ‏هاي موقت رزمندگان اسلام، با تصور اين‏که پذيرش قطعنامه 598 ناشي از جدايي ملت و دولت است، به خيال واهي، فرصت را غنيمت شمرده و سعي در رسيدن به اهداف پليد خود نمود. منافقين با جمع ‏آوري ديگر ضد انقلابيون سرخورده، از کشورهاي مختلف اروپايي، نيرويي به استعداد تقريبي 15 هزار نفر فراهم کرده و با بهره‏گيري از جنگ‏افزارهاي اهدايي صدام و ديگر اربابان خود، حمله خود را از غرب کشور به خاک جمهوري اسلامي ايران آغاز کردند.

 

سرهنگ عظیمی گفت : نيروي هوايي عراق با حمايت مقدماتي، آنها را براي ورود به عمق خاک ايران و در نهايت، فتح تهران، ترغيب مي ‏کند. با اين اتحاد شوم، قسمت‏هايي از اراضي ميهن اسلامي مورد تجاوز قرار مي‏گيرد. ملت سلحشور و مسلمان ايران، پس از اطلاع از تجاوز منافقين به ميهن اسلامي، به خروش آمده و به جبهه ‏هاي جنگ اعزام مي‏ شوندسرانجام عمليات مرصاد در پنجم مرداد ماه 1367، با رمز مبارک يا علي(ع) و به منظور مقابله با منافقين در منطقه اسلام‏ آباد و کرند غرب در استان کرمانشاه، آغاز شد. منافقين، خوشحال از پيروزي ‏هاي مقدماتي و در يک اقدام عجولانه، راهي باختران (کرمانشاه) شده و به خيال باطل خود، قصد حرکت به سمت تهران و سرنگوني نظام جمهوري اسلامي ايران را نمودند.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه تاکید کرد: راديو منافقين، با ارسال پيام به مردم باختران، از آنها مي‏خواهد که زمينه را براي ورود ارتش به اصطلاح آزادي‏بخش مهيا سازند و آماده جذب در گردان‏ها و لشکرها باشند. از آن طرف رزمندگان اسلام در 34 کيلومتري باختران، ناگهان راه را بر ستون‏هاي منافقين مي‏بندند و واحدهاي زرهي رزمندگان، در يک اقدام متهورانه، تعداد زيادي از ادوات سنگين زرهي منافقين را هدف قرار داده و به آتش مي‏کشند. جاده باختران - اسلام ‏آباد در همان لحظات اوليه، انباشته از ادوات سوخته شده مي‏ شود و عکس‏ العمل سريع رزمندگان، منافقين را به فراري مفتضحانه وادار مي‏ سازد.

 

 

 

وی گفت: اين عمليات در روز بعد نيز با حمله هوانيروز ارتش جمهوري اسلامي ايران با سرکوب شديد منافقان ادامه يافت و دشمن را دچار شکست سخت و سنگيني نمود. بدين ترتيب، منافقان شکست خورده، در اين تجاوز نابخردانه، متحمل تلفات و خسارات عظيمي شدند که بيش از 120 دستگاه تانک، 400 دستگاه نفربر، 90 قبضه خمپاره‏ انداز 80 ميلي‏متري، 150 قبضه خمپاره ‏انداز 60 ميلي‏متري و 30 قبضه توپ 106 ميلي‏متري منهدم شد. علاوه بر آن ده‏ها دستگاه تانک، نفربر، خودرو و نيز صدها قبضه سلاح سبک و نيز مقاديري تجهيزات پيشرفته الکترونيکي و مخابراتي به غنيمت نيروهاي اسلامي درآمد. در اين عمليات، 4800 نفر از منافقان نيز کشته و زخمي شدند.

 

حضور و نقش‌آفرینی مردمان دالاهو وغرب استان در عملیات مرصاد پررنگ بود

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد به نقل از کرندکرد؛حاج حسن پیر کرمی از یادگاران دوران دفاع مقدس در باز خوانی عملیات مرصادتصریح کرد:شرایط خیلی خاصی بود یعنی از مرز رد شدن دشمن و 150 کیلومتر کوبیدند و آمدند تا این منطقه ای که منطقه آرامی بود و اصلا در تیر رس دشمن نبود اصلا غیر قابل تصور بود و هیچکس از فرماندهان نظامی ما تصور هم نمی کرند که عراق با این همه پیشروی وارد اسلام آباد غرب شود.

 

وی ادامه داد: به استناد اسناد تاریخی صدام با طراحی حملات نظامی به مرزهای جنوبی و نیز تلخ‌تر از آن با بمباران شیمیایی برخی شهرهای مرزی نقش بسیار بالایی در کلید خوردن عملیات موهوم «فروغ جاویدان» داشت.

 

ارتش عراق در روز ۳۱ تیرماه ۱۳۶۷ چندین روستای ایران در اطراف کرمانشاه شامل روستاهای زرده، روستاهای نساردیره، نساردیره سفلی و شاه مار دیره از توابع شهرستان گیلان غرب، شیخ صله از توابع شهرستان ثلاث باباجانی، دودان از توابع شهرستان پاوه و روستای باباجانی از توابع شهرستان دالاهو را با بمب‌های گاز خردل و گاز اعصاب بمباران کرد.

 

این درست است که در مردادماه ۶۷ بسیاری از ایرانیان خسته از جنگ تحمیلی هشت‌ساله و درعین‌حال در بهت قبول شرایط تازه پس از قبول قطعنامه ۵۹۸ بودند اما این توصیف کاملی از شرایط و روحیه ایرانیان نبود!

 

این رزمنده دفاع مقدس ادامه داد: نیروهای نظامی ایران با همراهی سپاه و ارتش خیلی زود عملیات پاتک به تجاوز متوهمانه منافقان به خاک کشور را طراحی کردند و درست در کمتر از ۴۸ ساعت شرایطی را پیش روی منافقین به تصویر درآوردند که رویای‌شان تبدیل به کابوسی جاودان شد.

 

پیر کرمی افزود: عملیات مرصاد در پنجم مردادماه ۱۳۶۷ به‌منظور مقابله با منافقین در منطقه اسلام‌آباد و کرند غرب در استان کرمانشاه، آغاز شد. البته طبق طراحی صورت گرفته نیروهای نظامی ایران ابتدا منتظر شدند تا منافقین به‌اندازه کافی در داخل خاک ایران نفوذ کنند تا از برد پشتیبانی عراقی‌ها خارج شوند.

 

آن‌ها ابتدا نیروهای چترباز را در پشت سر مجاهدین پیاده کردند سپس هواپیماهای اف-۴ نیروی هوایی ستون زرهی منافقین را بمباران کردند و در ادامه بالگردهای نیروی زمینی ارتش با سلاح‌های ضدتانک به ستون زرهی آنان یورش بردند و این‌گونه آنان را در همان گام نخست بلندپروازی زمین‌گیر کردند.

 

پیرکرمی در پایان یاد آور شد:عملیات مرصاد اگرچه خیلی زود منافقان را زمین‌گیر کرد اما خلق حماسه‌ای چنین تاریخی خون‌بهایی داشت؛ در این عملیات بالغ بر ۳۰۰ شهید تقدیم انقلاب شد. بنابر اطلاعات مندرج در پایگاه رسمی قربانیان ترور در ایران، در عملیات مرصاد بیش از ۲ هزار نفر از منافقین به هلاکت رسیدند و در مقابل ۳۰۴ نفر از رزمندگان اسلام هم به شهادت رسیدند.

 

در کنار این حماسه‌سازان اما نام بزرگان دیگری هم با حماسه مرصاد عجین است که جاودانه‌ترین آن‌ها «سپهبد علی صیاد شیرازی» بود.

 

سپهبد علی صیاد شیرازی در سال‌های پایانی جنگ به دلیل تغییر مسئولیت، از خط مقدم دور بود. وی با عنوان نماینده امام(ره) در شورای عالی دفاع، از نزدیک فرماندهی یگان‌های هوانیروز و نیروی هوایی و رزمندگان حاضر در منطقه عملیاتی مرصاد را به عهده گرفت و به همراه خلبانان شجاع هوانیروز و نیروی هوایی، لشکر منافقین و مزدوران صدام را در تنگه «مرصاد» منهدم و تار و مار کرد.

 

 
 قتل عام یک خانواده توسط منافقین در یک پیکان گوجه ای/ منافقین بعد از محاصره سیانور می خوردند

 

به  گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد به نقل از الوندخبر،  27 سال پیش در چنین روزهایی جبهه‌های نبرد شرایط سخت و نابرابری را پشت سر می‌گذاشت. آنجا که ایران رسما قطعنامۀ 598 سازمان ملل متحد را پذیرفته بود و صدام این پذیرش را دلیل بر ضعف در جبهۀ ایران دانسته و حملات مجدد خود را در نقاط مختلف آغاز کرده بود.

 

در تهاجم جدید که با چشم‌پوشی کامل از پذیرش قطعنامه 598 همراه بود، صدام سازمان منافقین را  که در آن ایام به طور کامل به خدمت عنصر پلیدی چون صدام درآمده بود، تجهیز و آنان را از مرز خسروی روانه سرزمین‌های ایران کرد و با پشتیبانی آتش هوایی و توپخانه‌ای حمله تازه‌ای را از قصر شیرین به طرف کرمانشاه طراحی و اجرا کردند.

 

آقاجان مردان پور یکی از رزمندگان عملیات مرصاد در بیان خاطرات آن دوران در گفتگو با الوند خبر اظهار داشت: تازه جنگ تمام شده بود و جبهه ها کم کم از نیروهای رزمنده خالی شده بود. هیچ وقت فکر نمی کردیم منافقین حمله کنند و به این سرعت بتوانند پیشروی کنند. آنها در عملیاتی کاملا سازماندهی شده که نام آن را فروغ جاویدان گذاشته بودند از مرز خسروی وارد کشور شدند و در طول مسیر خود تا رسیدن به تنگه مرصاد کشتار و جنایات بسیار فجیعی را مرتکب شدند.

 

 

 

این رزمنده عملیات مرصاد افزود: منافقین به اسلام آبادغرب رسیده بودند که به من خبر دادند چنین اتفاقی افتاده و به همراه تعدادی از دوستانم به گردنه چهار زبر اعزام شدیم. در آن زمان من عضو گردان نبی اکرم(ص) بودم. در عملیات مرصاد، سه گردان از تیپ نبی اکرم(ص)، تیپ مسلم و یک گردان از ایلام از پشت به اسلام آباد حمله کردند، به همین دلیل، رزمنده های ما  توانستند به راحتی از این محور وارد اسلام آباد شوند.

 

مردان پور تصریح کرد: رزمندگان اسلام منافقین را در دشت حسن آباد و تنگه مرصاد کاملا محاصره کردند و به صورتی که توان هیچگونه تحرک و فرار را نداشتند. پس از درگیری سنگین نیروهای ما با منافقین، بالگردهای جنگی هوانیروز محل تجمع نیرو و تجهیزات منافقین  را بمباران کرد و تمام هست و نیست آنان را منهدم کردند.

 

وی افزود: پس از عملیات مرصاد و زمین گیر کردن منافقین در آن منطقه، نیروهای سپاه، شهر اسلام آباد را هم به طور کامل از وجود منافقین پاکسازی و پیشروی را به سمت کرند غرب آغاز کردند که دشمن هر آنچه داشت بر زمین نهاده و از خاک ایران متواری شد.

 

 

وی یادآور شد: باوجود پايان‌ يافتن مراحل اصلی عملیات مرصاد و فرار منافقان، بخش‌هایی از منطقه اسلام آباد به طور کامل پاک‌سازی نشده بود و برخی از نیروهای منافقان در منطقه پراکنده شده بودند كه رزمنده های ما روستا به روستا و خانه به خانه، اقدام به پاک‌سازی منطقه و همچنین ارتفاعات مجاور كردند.

 

این رزمنده تاکید کرد: تفکرات و ذهنیت منافقین با نیروهای عراقی کاملا متفاوت بود. آنقدر مغزشان را شستشو داده بودند که حتی وقتی تعدادی از آنها را محاصره کردیم و راه فراری نداشتند سیانور می خوردند تا زنده اسیر نشوند.

 

وی تصریح کرد: شعار منافقین در خلق و خدمت به خلق خلاصه می شد، در حالیکه جنایات وحشتناکی که منافقین در بیمارستان اسلام آباد غرب انجام داده اند و کشتار مردم بی دفاع، به هیچ عنوان با شعارهایی که سر می دادند همخوانی نداشت. در حوالی شهر اسلام آباد منافقین با تانک از روی یک پیکان گوجه ای رنگ که یک خانواده پنج نفره در آن حضور داشتند رد شده بودند؛ بطوری که رنگ خون افراد این خانواده با رنگ خودرو یکی شده بود.

 

وی خاطر نشان کرد: منافقین فکر میکردند به محض اینکه وارد ایران شوند مردم به آنها می پیوندند و آنها را یاری می کنند اما غافل از آنکه این مردمان هشت سال جانانه ایستادند که دست چنین جنایت کارانی به میهنشان نرسد.