آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

سرویس: ویژه کد خبر: 201506 ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۳

رزمنده دوران دفاع مقدس :

مردم سرپلذهاب شوق عجیبی برای اعزام به جبهه داشتند/ وداع تلخی با پیکرمطهرشهیدشیرودی داشتم

بازی دراز1404:رزمنده دوران دفاع مقدس گفت : زمانی که پیکرمطهرشهیدشیرودی رادرتابوت گذاشتم تلخ ترین خاطره من دردفاع مقدس رقم خورد.

مردم سرپلذهاب شوق عجیبی برای اعزام به جبهه داشتند/ وداع تلخی با پیکرمطهرشهیدشیرودی داشتم

به گزارش بازی دراز، حسین عسگری فر یکی از رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس که اهل و ساکن استان اصفهان بود  در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت:  همزمان با شروع آغاز جنگ تحمیلی در اواخر شهریورسال1359 به عنوان رزمنده به منطقه عملیاتی غرب کشور استان کرمانشاه شهرستان مرزی سرپل ذهاب اعزام شدم .

این رزمنده اذعان داشت: در اوایل مهر ماه سال59  در عملیات مرصاد دشت ذهاب به دست عراقی ها اشغال شد و درآن زمان گلوله های خمپاره همچون باران بر سر مردم مظلوم این منطقه می بارید و منطقه خیلی ناامن بود.

وی به نبود امکانات و تجهیزات کافی  در زمان جنگ تحمیلی اشاره کرد وگفت: در مقابل تانکها و انواع موشکها و مهمات رژیم بعثی عراق تنها سلاح دفاعی که در اختیار رزمنده های ایرانی بود اسلحه سنگین آرپی چی 7 و خمپاره انداز 60 بود که حتی رزمندگان بدرستی آموزش کافی برای استفاده از این وسایل جنگی ندیده بودند.

حسین عسگری فر افزود: شجاعت و دلیری مردان و زنان کرد شهرستان سرپل ذهاب و همرزم شدن با دیگر رزمندگان برای دفاع از آب و خاک میهن خود در دوران جنگ وصف نشدنی و غیر قابل چشم پوشی است.

ایشان اظهار داشت: مردم شیردل شهرستان  مرزی سرپل ذهاب با وجود ناامن بودن منطقه پا به پای رزمندگان اسلام ایستادگی و مقاومت کردند و از لحاظ تامین معیشتی غذا- آب و تدارکات دیگر برای رزمندگان کمک رسانی می کردند و برای دفاع از میهن اسلامی از هیچ تلاشی دریغ چشم نپوشیدند و از جان و مال خود گذشتند و با  دیگر رزمندگان به پای خط مقدم آمدند و شهیدان بسیاری تقدیم اسلام کردند.

این رزمنده یادآور شد: در آن زمان نیروهای سپاه پاسداران شهرستان سرپل ذهاب و قصرشیرین باهم ادغام شدند و به فرماندهی برادر مالکیان نیروهای مردمی و بسیجی بسیاری که از جای جای از کشور ایران اعزام شده بودند فعالیت داشتند.

وی در ادامه به شخصیت بزرگی که به تنهایی دلاورمردانه و با شجاعت در مقابل نیروهای بعثی عراق رشادت ها آفرید اشاره کرد و گفت: شهید شیرودی  با هلیکوپترش به تنهایی به اندازه یک لشکر جلوی عراقی ها را با شلیک خمپاره می گرفت و بارها بعد از اتمام مهمات به پادگان ابوذر می رفت و از انبار مهمات پرمی کرد و مجدد به خط مقدم به پرواز درمی آمد.

عسگری فر گفت: به علت فوق الجیشی و کوهستانی بودن منطقه سرپل ذهاب نیروهای عراقی مجبور شدند در این منطقه ماندگار شوند و عملیات خود را دراین خطه و دیار مستقر کنند.

عسگری اذعان داشت: در زمانی که پیشروی و عقب نشینی دشمن به صورت چشمگیری نبود به دستور برادر مالکیان مسئول روابط عمومی منطقه ، به عضویت سپاه درآمدم تا فعالیت فرهنگی منطقه را به عهده بگیرم.

وی گفت: برای انجام این مسئولیت بدون هیچگونه تجهیزات فقط یک خودرو سیمرغ در اختیارم بود اما برای ادامه فعالیت با همکاری آقایان بهشتی و روحانی مسئولان روابط عمومی منطقه 7استان کرمانشاه ، نامه ای به استان تهران جهت درخواست تجهیزات لازم از قبیل دستگاه چاپ،تایپ تکثیر و وسایل تبلیغاتی به من دادند و من  رفتم ازآنجا این وسایل را تحویل گرفتم.

وی در ادامه به فعالیت های فرهنگی خود اشاره کرد و افزود: با مساعدت خیرین استان اصفهان توانستم دستگاه تلویزیون و ویدوئو خریداری کنم و همچنین به قم رفتم از روحانیون تقاضای همکاری کردم و به همراه روحانیان به روستاهای دور دست شهرستان سرپل ذهاب رفتیم و به مردم نماز، مسائل و احکام شرعی و طهارت را آموزش می دادیم وآنها را از اعتقادات خلاف شرع آگاه و مطلع ساختیم.

عسگری فر به دیگرفعالیت های خود از جمله آبرسانی به مناطق جنگی شهرستان سرپل ذهاب اشاره کرد و گفت: با همت جهاد سازندگی استان های  اصفهان وکرمانشاه در منطقه گلین توابع سرپل ذهاب از ته یک دره با ایجاد حفاری چاه عمیق،  آب را با پمپاژ قوی بالا می آوردیم و توسط پاسداران محلی،  از منبع آب لوله کشی و تاسیسات صورت می گرفت و با همکاری افراد محلی انشعابات آب را به دیگر منطق جنگ زده رسانیدم .

این رزمنده دفاع مقدس بیان کرد: درجاهای از منطقه که صعب العبور بود با همکاری افراد محلی توسط حیوانات چهارپا ، تدارکات و آذوقه بین رزمندگانی که در منطقه های جنگی کوره موش ، بازی دراز ودیگر مناطق جنگی بودند می رساندم.

این رزمنده دفاع مقدس در ادامه خاطرات عملیات ماندگار مرصاد را بیان کرد تا در انتقال حس آن روزها به کسانی که عرصه را درک نکردند بیشتر کمک کند.

حسین عسگری فر اظهار داشت: در هشتم اردیبهشت ماه سال 1360 آخرین عملیات پروازی خلبان شیرودی در بازی دراز صورت گرفت و در حالی که مشغول دفاع از منطقه بود در اثر اصابت گلوله تانک به بالگرد حامل، در منطقه ایی به نام کوره موش به شهادت رسید و پیکر مطهرشان به پادگان ابوذرانتقال دادند و سخت ترین لحظاتی که گذراندم این بود که پیکر مطهر وی با دستان خودم به تابوت گذاشتم وآخرین وداع با روح این شهید والامقام که به روح دیگر همرزمانش عاشقانه پرواز کرد داشتم.

وی در ادامه به بیان خاطراتی دیگر از سلحشوری و ایثار رزمندگان در جبهه مبارزه با رژیم عراقی ها پرداخت و یاداور شد: بعد از سه سال انجام خدمت صادقانه درمنطقه جنگی سرپل ذهاب به خوزستان اعزام شدم و در منطقه عملیاتی شوش دانیال شاهد صحنه ای دردناک بودم که زبانم از بازگویش قاصر است.

حسین عسگری فر عنوان کرد: در منطقه جنگی شوش دانیال رزمندگان مخلصی بودند که به علت نبود فرصت کافی جهت پاکسازی منطقه آلوده به مین و ادامه عملیات ، خود را روی زمین آلوده به مین می غلطیدند تا مین ها منفجر شوند و مسیرراه جهت عبور دیگر رزمندگان و ادامه عملیات باز شود . این رزمندگان، انسانهای پاک و کاملی بودند که بدون هیچگونه حقوق و ثبت نامی به منطقه عملیاتی آمده بودند و فقط برای خدا، دین و اسلام می جنگیدند.

وی به صحنه های شهادت عاشقانه دیگر همرزمانش اشاره کرد و گفت: در یک عملیات سخت در شوش به همراه 20 نفر از دیگر رزمنده ها و فرماندهان  به خط مقدم رفتیم و به علت اصابت یک خمپاره از طرف دشمن بعثی یک سری مهمات منفجر شد و تمامی همرزمانم پیکرشان تکه تکه شد و من به علت موج انفجار چند متر آن طرف تر پرت شدم و موقعی که بهوش آمدم تکه تکه های پیکر مطهر آنان روی بلانکارد گذاشتم و به پشت خط مقدم فرستادم تا به دست خانواده های صبورشان برسند، این لحظات دردناک بیانگویی رشادت ها و جانفشانی های دلاورمردانی است که هم اکنون اسایش و امنیت کشور مدیون و مرهون آنان است.

شهرستان سرپلذهاب درغرب استان کرمانشاه با جمعیتی بالغ بر 90 هزارنفر تعداد 870 شهید ، 163 آزاده و 840 جانباز را تقديم این نظام و این انقلاب كرده است.

انتهای پیام/ب