پربازدیدترین ها

کد خبر: 202992 ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۵

توضیحات فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء درباره فعالیت های این قرارگاه در اقتصاد کشور

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء گفت: کسی مخالف آمدن خارجی ها و همکاری با آنها نیست اما این همکاری باید تعریف شده باشد. ما می توانیم با آنها همکاری هایی داشته باشیم اما ابتکار عمل باید به دست جوانان ایرانی باشد؛ چرا که برای ما ننگ است که با وجود جوانان تحصیل کرده زیر دست نیروهای خارجی قرار گیریم.

توضیحات فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء درباره فعالیت های این قرارگاه در اقتصاد کشور

به گزارش بازی دراز، سردار عبداللهی

سردار عبادلله عبداللهی فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء صبح امروز طی سخنانی در اولین کنگره ملی – دانشجویی «عملیاتی کردن اقتصاد اسلامی در بستر اقتصاد ایران» با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس مجموعه مهندسی قرارگاه خاتم یکی از مجموعه های بزرگ و قدرتمند در جبهه و جنگ بود اظهار کرد: این قرارگاه در آن زمان این بستر را فراهم می کرد تا رزمندگان اسلام را ساماندهی کند و فضایی را به وجود آورد که بتوانند در برابر دشمن ایستادگی کنند و از کشورشان دفاع نمایند.

وی افزود: این مجموعه تحت عنوان قرارگاه مهندسی رزمی خاتم الانبیاء پس از دوران جنگ و پذیرفتن قطعنامه به دنبال آبادانی شهرهای مرزی و استان های بمب باران شده رفت و در آن زمان وجود چنین تشکیلاتی برای بازسازی تحت عنوان قرارگاه خاتم وجود داشت.

وی ادامه داد: به دلیل ظرفیت ها و توانایی هایی که در سپاه پاسداران وجود داشته و دارد و براساس اوامر رهبری و اصل 148 قانون اساسی قرارگاه سازندگی خاتم تشکیل شد و تاکنون نیز بازوی پرتوان دولت ها بوده است و دستاوردهای مختلفی هم داشته است.

عبداللهی با بیان اینکه ممکن است عده ای ایراد بگیرند که چرا نیروهای نظامی در زمینه اقتصاد ی وارد شده اند اظهار کرد: ما اگر تاریخ را ببینیم متوجه می شویم که بسیاری از کشورهای اروپایی پس از پایان جنگ جهانی دوم برای آبادانی سرزمین های خودشان از نیروهای نظامی استفاده کردند و در کشور ما نیز این ظرفیت در سپاه وجود داشته و باید از این ظرفیت استفاده می شد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء همچنین با بیان اینکه ما کشوری هستیم که از نظر منابع طبیعی دارای ظرفیت های فراوانی هستیم اظهار کرد: ما هم از نظر منابع طبیعی و هم از نظر انرژی های تجدید ناپذیر توانایی های بسیاری داریم اما امروز در بسیاری از این زمینه ها و ظرفیت ها کاری انجام نمی شود و نمی توانیم به درستی از ظرفیت هایمان استفاده کنیم.

وی با اشاره به بحران کمبود آب در کشور اظهار کرد: در بحث کمبود آب نیز باید بگوییم این که گفته می شود آب به اندازه کافی وجود ندارد گزاره کاملا درستی نیست چرا که آب به اندازه کافی وجود دارد اما نوع مدیریت ما بر آن غلط است.

عبداللهی همچنین با بیان اینکه نیازمند استفاده از نعمت های الهی چون گاز و صنایع پتروشیمی هستیم اظهار کرد: ما هم از نظر مخازن مشترکی که با سایر کشورها داریم و هم از نظر مخازن خاص خودمان نیازمند یک برنامه ریزی جدی هستیم تا از آنها به خوبی استفاده کنیم و چنانچه در هر کدام از این موارد کوتاهی یا درنگی صورت پذیرد حتما ضرر خواهیم کرد.

 وی افزود: اگر از مخازن مشترکمان به خوبی استفاده نکنیم طرف مقابل آن را می بلعد که نمونه اش نیز کشور قطر است که بزرگترین مخزن گازی مشترکمان را با این کشور داریم اما امروز وضعیت به شکلی است که آنها دوبرابر ما از این مخزن مشترک برداشت می کنند.

وی ادامه داد: امروز به حول و قوه الهی و به لطف مجاهدت های ایرانی در ساخت بزرگترین پالایشگاه های نفتی و گازی، رتبه اول را داریم و حتی در دانش فنی نیز و خارج از کشور نیازی نداریم.

عبداللهی افزود: وقتی موضوع تحریم ها پیش آمد، شرکت های خارجی که بر پروژه های ما در پارس جنوبی کار می کردند همگی دست از کار کشیدند اما پرچم به اتمام رساندن این پروژه را جوانان ایرانی در دست گرفتند و نهایتا در 2 سال گذشته و همین دولت فازهای 15 و 16 پارس جنوبی راه اندازی شد و امروز نیز بالغ بر 50 میلیون متر مکعب از آن استخراج شده و به شبکه ها واریز می شود.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء با اشاره به لزوم استفاده کشورمان ایران از آب دریاها اظهار کرد: ما قطعا باید از آب دریاها استفاده کنیم و ما امروز در برابر 24 میلیون متر مکعبی که کشورهای عربی با شیرین کردن آب دریاها به دست می آورند تنها 300 هزار متر مکعب آب شیرین می کنیم و این در حالی است که باید هزینه انتقال آب های شیرین شده از جنوب ایران به سوی مرکز را هم در نظر بگیریم که بالای 24 میلیارد هزینه خواهد داشت.

عبداللهی اظهار کرد: اگر ما تلاش ها و فعالیت هایمان را رسانه ای نمی کنیم و حتی من که 26 سال است در قرارگاه خاتم مشغول به فعالیت هستم امروز برای اولین بار در چنین جمعی حاضر می شوم، مشکل از ماست و می شود گفت که شاید هم این مشکل دو طرفه است، اما در نهایت باید گفت که قرارگاه خاتم خدمت های فراوانی را در زمینه آبادانی و سازندگی کشور انجام دادند.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: امروز موضوع اقتصاد مقاومتی بیشتر در غالب اصطلاح و حرف مطرح است در صورتی که این موضوع یک راهبرد مشخص است و رهبری نیز بارها درباره آن صحبت کرده اند و از این شرایط نیز گلایه کرده اند که چرا تنها به این موضوع در حد سخن گفتن و حرف زدن پرداخته می شود در حالی که باید اجرایی شود تا زیرساخت های کشور را در برابر تهدیدات مقاوم و محکم کرد.

عبداللهی ادامه داد: امروز می بینیم که برخی دست و پا می زنند تا از خارج سرمایه به کشور وارد کنند اما اگر یک منبع اعتماد در جامعه وجود داشته باشد و مورد وثوق مردم قرار گیرد، مردم به جای آنکه سرمایه هایشان را در بانک ها سرمایه گذاری کنند وارد اقتصاد می کنند و دیگر نیازی نیست که به دنبال جلب سرمایه های خارجی باشیم.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با اشاره به جذب نخبگان در این قرارگاه برای فعالیت های مربوط به سازندگی اظهار کرد: ما 3500 نفر را به عنوان نخبه در دانشگاه های کشور شناسایی کرده ایم که از این میان 1400 نفر به عنوان کادر، در مجموعه قرارگاه سازندگی مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، لوکومتیو سازندگی در کشور است و این آمادگی را هم دارد که با عنوان یک دانشگاه عملی خود را مطرح کند.

وی ادامه داد: قرارگاه خاتم پیشنهادها و راه حل های خوبی برای بهبود وضع ترافیک در تهران هم دارد و ما امروز به، 4 آزاد راه بزرگ در کشور را نیز در دست احداث و راه  اندازی داریم و پیش از این نیز فعالیت های بزرگی را در زمینه ساخت و ساز در کشور انجام داده ایم.

عبداللهی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع قراردادهای نفتی ایران اظهار کرد: ما برای اجرایی شدن این قراردادها نمی گوییم که از علم روز استفاده نشود اما به این نکته نیز تاکید می کنیم که دانش لازم در این زمینه در کشور وجود دارد اما ممکن است که مشکلاتی در راهمان پیش آید اما به قطع و یقین می توانیم کارها را انجام دهیم.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء با تاکید بر استفاده از نیروهای مردمی در ساخت و سازهای کشور اظهار کرد: آن چیز که باعث شد در زمان جنگ، پیروز و موفق از میدان خارج شویم مردمی بودن جنگ بود و امروز نیز در راه اقتصاد مقاومتی و سازندگی کشور از قدرت مردم استفاده کنیم.

وی ادامه داد: کسی مخالف آمدن خارجی ها به کشور و همکاری با آنها نیست و اگر ما در یک آپارتمان زندگی می کنیم نمی توانیم با همسایگانمان ارتباط نداشته باشیم اما این ارتباط باید تعریف شده باشد. ما می توانیم با آنها در بخش اجرا و بهتر شدن کارها همکاری هایی داشته باشیم اما ابتکار عمل باید به دست جوانان ایرانی باشد.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء در پایان تاکید کرد: برای ما ننگ است که با وجود این همه جوان تحصیل کرده، زیر دست نیروهای خارجی قرار گیریم؛ ما با آنها همکاری می کنیم اما زیر دستشان قرار نخواهیم گرفت.