پربازدیدترین ها

کد خبر: 206567 ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳

مبارز انقلابی سرپلذهاب :

هیچوقت از مبارزه علیه رژیم شاهنشاهی پشیمان نشدم / گروه ضربت به همت برادران ارتشی برای دفاع از شهرستان تشکیل شد

بازی دراز 1404 : مبارز انقلابی سرپلذهاب گفت : امروز وقتی به مبارزات خود علیه رژیم شاهنشاهی فکر میکنم به آن افتخار کرده و هیچوقت از آن پشیمان نشدم .

هیچوقت از مبارزه علیه رژیم شاهنشاهی پشیمان نشدم / گروه ضربت به همت برادران ارتشی برای دفاع از شهرستان تشکیل شد

به گزارش بازی دراز، در این میان پای خاطرات یکی از مردان مبارز انقلابی در شهرستان سرپلذهاب نشستیم تا حال و هوای دوران انقلاب اسلامی را برایمان بازگو کند.

علیکرم آزادی در گفتگو با خبرنگار ما از خاطرات و شروع فعالیتهای خود این چنین گفت: در دوران انقلاب اسلامی همه آمده بودند تا برای پایداری اسلام و انقلاب در این سرزمین فریاد بزنند بنده در آن دوران در تمام تظاهرات شرکت داشتم روز سه شنبه هشتم آبان ماه سال 1358 که مطلع گشتم شهید ایرج رستمی در درگیری مسلحانه به درجه شهادت نائل گشته است و از آن پس تصمیم گرفتیم با جدیت تمام با تمام دوستان راه وی را ادامه بدهیم و در برابر رژیم طاغوت با تمام توان ایستادگی کنیم.

وی یادآور شد: تاکنون هیچ وقت از شرکت در تظاهرات و حضور در انقلاب، پشیمان نیستم و احساس رضایت دارم که توانستم قدمی در برپایی انقلاب اسلامی بردارم زیرا که شهید ایرج رستمی اولین شهید دانش آموز شهرستان سرپلذهاب بود که همچون الگویی بارز برای همگان قلمداد می شد.

 

این فرد انقلابی اذعان داشت: بعد از گذشت مدت یک ماه عده ای از طاغوتیان به روستاها و دهستانهای دوردست شهرستان سرپلذهاب می رفتند و مردم را مورد غفلت قرار می دادند تا با هدف تظاهرات علیه انقلاب اسلامی به صحنه بیاید اما مردم متدین همچنان محکم پا به پای رزمندگان ایستادگی کردند وبدون درگیری مسلحانه مخالفت خود را علیه حکومت شاهنشاهی اعلام کردند و آن را سرنگون ساختند.

 

وی بیان داشت: در آن زمان در روزنامه های شهرستان سرپلذهاب به شهر ارواح  تشبیه می شد زیرا که شبها خلوت بود و روی پل انقلاب شهرستان شب تا صبح نگهبانی میدادیم و در مواقع حمله بدون سلاح با چوب و چماغ به درگیری می پرداختیم و با دستور ساواک برق منطقه قطع می شد و در تاریکی به سر می بردیم.

 

آزادی تصریح کرد: ما با چند گروه دموکرات ، طرفدار شاه روبرو بودیم و در این بین بعد نیروهای ارتش به میان ما آمدند و به من و چندی از دوستان درس نظامی گری و فنون تیراندازی نشان می دادند، با سخنرانی ها به مردم آگاهی می دادند و به آنهایی که انقلاب را نشناختند انقلاب را معرفی می کردند و خط امام و اهداف اسلام را به آنها نشان می دادند .

 

وی گفت: در آن زمان که حکومت نظامی به دست ژاندارمری بود به مردم تیراندازی می کردند و همچنین کسانی که طرفدار شاه بودند از ژاندارمری قدرت می گرفتند و با استفاده از اسلحه شخصی اقدام به تیراندازی کردند اما ما همچنان با تمام قوا بدون هیچ اسلحه ای تظاهرات را ادامه دادیم و در آن زمان بیش از 50 شهید والامقام تقدیم اسلام کردیم .

 

آزادی تصریح کرد: در آن زمان یک جوان 20ساله بودم که در کنار شخصیت بزرگوارغلامرضا آذربن قوت قلب می گرفتم و در تمام صحنه های انقلاب حضوری پررنگ داشتم. غلامرضا آذربن  برای رزمندگان، قبل انقلاب با لباس شخصی سخنرانی می کردند ویژگی بارز وی نترس ، فردی زحمتکش و متدین بود.

 

 

این انقلابی مبارز یادآور شد: بعد از پیروزی انقلاب، شهر به دست گروه حزب الهی ها افتاد، در این میان غلامرضا آذربن به همراه عده ای از ارتشی ها توی شهرگروه ضربت تشکیل دادند و من و عده ای دوستان جذب گروه کردند و دوشادوش بچه های حزب الهی در این گروه ضربت بصورت فی سبیل الله فعالیت می کردیم

 

وی افزود: در این گروه ضربت ، استوار میرزایی، شهید هادی پور ،مالکیان، غلامرضایی، چگینی ، رضایی و مرحوم همتی ، حجازی ،بهمنی ، خندانی ،گودرزی، ابراهیمی  و چندی دیگر از مبارزان با فرماندهی غلامرضا آذربن فعالیت داشتند و راه و روش کارهای نظامی گری را فرا می گرفتند و چگونگی برخورد با منافقین و مهاجمین را نیز شرح دادند.

 

وی گفت: ظهر روز 22 بهمن سال 57 اولین پادگانی که همبستگی با مردم سرپلذهاب اعلام کرد پادگان ابوذربود و این روز بزرگ به پیروزی انقلاب اسلامی نام گرفت. در این روز جمعی از ارتشی ها در میان مردم اعلام می کردند ( حکومت نظامی شکست و رژیم طاغوت نابود شد) و البته مهمترین کار آقای آذربن در آن زمان تغییر نام پادگان شاهین به پادگان ابوذر بود.

 

این مبارز عنوان داشت: بعد ازپیروزی انقلاب اسلامی نهاد سپاه و کمیته تشکیل شد ومن به همراه عده ای از مردم نیز فی سبیل الله بصورت افتخاری شبانه روز تا زمان جنگ تحمیلی خدمت می کردیم  و حتی زمان شروع جنگ تحمیلی من به همراه برادرم با اسلحه در خیابان ها نگهبانی می دادیم.

 

وی در پایان به خاطرات آن دوران اشاره کرد و گفت: زمانی که مطلع شدیم آقای آذربن داخل فورد وانت دو کابینه در منطقه بالا طاق تصادف کرده است و زخمی شده است ، ما سراسیمه دنبال چاره می گشتیم ، که در این میان با دستور آقای مالکیان فرماندهی را به عهده گرفت و با دستور وی به فعالیت خود را ادامه دادیم و به هرکسی یک کاری محول می کرد و نیروهای که از شهرهای دیگر می آمد تقسیم بندی می کرد.

درپایان سالروزپیروزی انقلاب را بر انقلابیون تبریک می گویم وامیدوارم سایه مقام معظم رهبری از سر ما کم نشود وبا کمک این جوانان انقلابی پرچم انقلاب را تحویل صاحب اصلی آن نمائیم.  انشاالله

 

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزارتن جمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

انتهای پیام/*