سرویس: استانی کد خبر: 210024 ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۷

مدیرکل استاندارد کرمانشاه:

کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان به صورت ویژه مورد رصد قرار می گیرد

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: به منظور حفظ سلامتی مردم در ماه مبارک رمضان، کالاهای اساسی شهروندان که بیشترین استفاده از آن ها می شود به صورت ویژه مورد رصد و بازبینی قرار می گیرد.

کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان به صورت ویژه مورد رصد قرار می گیرد

به گزارش بازی دراز، 

محمودرضا نیازی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان به دلیل حساسیت مصرف کالاها، بخصوص در حوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی داشته تا از طریق آزمون‌ها و کنترل‌هایی که بر روی کالاهای مصرفی شهروندان صورت می گیرد از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست شهروندان روزه ‌دار استان اطمینان حاصل شود. وی خاطرنشان کرد: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای مواد غذایی به ویژه کالاهای پرمصرف از قبیل انواع فرآورده های لبنی (شیر، پنیر، کره و کشک)، چای، زعفران، روغن مصرفی خانوار، روغن سرخ کردنی، زولبیا و بامیه، پیاز و سیر سرخ شده، کارشناسان اداره کل استاندارد استان نسبت به بازرسی مستمر در مراکز عرضه و فروش در این ایام اقدام خواهند کرد. نیازی خاطرنشان کرد: این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان آن ادامه پیدا خواهد کرد تا محصولات پرمصرف از حیث داشتن علامت استاندارد، کد 10 رقمی درج شده زیرعلامت استاندارد، بسته‌ بندی، شکل ظاهری و تاریخ مصرف کنترل می‌شود و چنانچه محصولات مذکور مطابق ویژگی های استاندارد نباشند براساس مقررات سازمان ملی استاندارد ایران نسبت به توقیف و جمع‌آوری آنها اقدام خواهد شد. مدیرکل استاندارد کرمانشاه در ادامه با اشاره به اینکه جعبه های شیرینی نیز مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند، افزود: این جعبه ها باید از لحاظ ویژگی های شیمیایی و میکروبی و مقاومت با استاندارد ملی مربوطه مطابقت داشته باشند. وی همچنین ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد زولبیا و بامیه گفت: تولیدکنندگان زولبیا و بامیه موظفند برای تولید این محصول از روغن‌های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند. نیازی در بخش دیگری از اظهاراتش به بازرسی مستمر از ترازوهای مورد استفاده اصناف استان خبر داد و گفت: در این ماه به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی همچون زولبیا و بامیه، آش و حلیم، این اداره کل بازرسی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها را با جدیت بیشتری در دستور کار خود قرار داده و به طور دوره‌ای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار می گیرند. مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه ادامه داد: تمام محصولات تولید داخل مشمول رعایت استاندارد اجباری، ملزم به درج کد 10 رقمی منحصر به فرد در زیر نشان استاندارد روی بسته‌ بندی کالا هستند که شهروندان با ارسال این کد به سامانه 10001517، می توانند اطلاعاتی شامل نام واحد تولیدی، نام محصول، وضعیت پروانه کاربرد علامت استاندارد و تاریخ انقضای آن دریافت کنند. وی در پایان اظهار کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده کالاهایی که پس از ارسال پیامک به سامانه 10001517 اعتبار آن‌ها مورد تایید قرار نگرفت یا فاقد علامت استاندارد بودند، این اداره کل را از طریق تلفن گویای 24 ساعته 1517 و یا سایت اداره کل استاندارد استان به آدرس http://kermanshahstandard.ir در جریان قرار دهند