پربازدیدترین ها

کد خبر: 211589 ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۱

برترینهای کنکور۹۶سرپلذهاب در گفتگوهایی مطرح کردند:

رمز موفقیت در تلاش وکوشش و توکل برخداست / ازکنارگذاشتن استفاده ازشبکه های اجتماعی اینترنت تا حمایتهای پدرومادر از برترینهای کنکور شهرستان

بازی دراز 1404:برترینهای کنکور۹۶در گفتگوهای جداگانه بااین پایگاه خبری بااعلام اینکه رمز موفقیت در تلاش وکوشش و توکل برخداست عواملی چون کنارگذاشتن استفاده ازشبکه های اجتماعی اینترنت و حمایتهای پدرومادر رادرموفقیت خودتاثیرگذار دانستند۰

رمز موفقیت در تلاش وکوشش و توکل برخداست / ازکنارگذاشتن استفاده ازشبکه های اجتماعی اینترنت تا حمایتهای پدرومادر از برترینهای کنکور شهرستان

به گزارش بازی دراز، پس از اعلام نتایج آزمون سراسری کنکور سال 96 و مشخص شدن نتایج اولیه آن، داوطلبان شهرستان سرپلذهاب همچون سنوات گذشته توانستند در آزمون کنکور96 خوش بدرخشند و دراین رقابت علمی موفق به کسب رتبه های دو رقمی و سه رقمی شوند و کارنامه ای پرافتخار برای این شهرستان کسب کنند.

به همین منظور برآن شدیم با تشکیل میزگردی، مصاحبه ای با رتبه های برتر کنکور 96 در شهرستان سرپل ذهاب را ترتیب دهیم و از نحوه مطالعه و برنامه ریزی این استعدادهای درخشان جویا شویم.

 

اول خود را معرفی کنید:

امیرحسین کاظمی متولد سال 77 هستم در رشته تجربی حائز رتبه 191 شدم و تقریبا قبل از اعلام نتایج کنکور، انتظار چنین رتبه را نیز داشتم.


علی پوعقیل متولد سال 78 هستم در رشته ریاضی و فیزیک حائز رتبه 967 شدم و انتظار داشتم در کنکور سراسری رتبه ای بهتر و پایین تر از رتبه کسب شده به دست بیاورم.


علی سلیمی متولد سال 78 هستم در رشته تجربی رتبه 64 و در رشته زبان رتبه 76کسب کردم  و بعلت عدم تمرکززیاد سرجلسه آزمون، انتظارکسب چنین رتبه های نداشتم.

محمدرسول مرادیان متولد سال 76 هستم در رشته تجربی رتبه 349 حائز شدم وبا توجه به تلاش های زیادم انتظار کسب رتبه بهتر داشتم.

شغل پدر و مادر خود را عنوان کنید:
امیرحسین کاظمی:  پدر و مادرم فرهنگی اموزش و پرورش هستند.
علی پورعقیل: پدرم فرهنگی آموزش و پرورش و مادرم خانه دار می باشد.
علی سلیمی: شغل پدرم آزاد و مادرم خانه دار هستند.
محمد رسول مرادیان: پدرم فرهنگی آموزش و پرورش و مادرم خانه دارهستند.

 

روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟
امیرحسین کاظمی: میانگین 8 تا 10 ساعت.
علی پورعقیل: حدودا 8 ساعت.
علی سلیمی: من بیشتر کیفیت مطالعه در نظر گرفتم و روزانه 6 تا 8 ساعت مطالعه مفید داشتم.
محمد رسول مرادیان: میانگین روزانه 8 ساعت مطالعه داشتم.

 

آیا از کلاس های کنکور و برنامه های آموزشی فراتر از برنامه های مدرسه استفاده می‌کردید؟
امیرحسین کاظمی: بله، به مدت 2 سال از آزمون های آزمایشی کانون قلم چی استفاده کردم و دو سال هم در کلاس های تقویتی و رفع اشکال آموزشگاه پژوهش سرا شرکت کردم.
علی پورعقیل:  نه زیاد، برای تقویت کتاب شیمی هرهفته یکبار 2 ساعت و برای جمع بندی کتاب ریاضی از آموزشگاه علوی استفاده کردم.
علی سلیمی:با توجه به اینکه سال گذشته در رشته تجربی رتبه 123 تجربی حائز شدم و فکرکردم حق تلاش های من بهترازاین است تصمیم گرفتم مجدد آزمون کنکور شرکت کنم. در سال اول کنکور از کلاس و آزمون سنجش قلم چی ،آزمونهای موسسه رزمندگان ،به مدت سه ماه کلاس های آموزشگاه پژوهش سرا و مدت سه ماه هم درکلاس های گزینه دو شرکت کردم، اما برای موفقیت در کنکورسال96 از جامع سنجش و آزمون های قلم چی استفاده کردم و در هیچ کلاس خصوصی شرکت نکردم.

محمد رسول مرادیان: من فقط درسال آخر (پیش دانشگاهی) از آزمون‌های آزمایشی قلم چی استفاده کردم و در هیچ یک از کلاس‌های فراتر از مدرسه شرکت نکردم زیرا کلاس‌ها و برنامه‌های مدرسه و کنکورهای آزمایشی را برای موفقیت در کنکور کافی می‌دانستم.

 

عوامل موفقیت در این عرصه چی بود؟
امیرحسین کاظمی: توکل به خدا،تلاش خودم و حمایت های خانوادم عوامل موفقیت من هستند.
علی پورعقیل:  اراده و پشتکارخودم و حمایت های خانوادم من را در این عرصه هدایت کرد.
علی سلیمی: لطف خداوند متعال و کسب معاش حلال پدرم و زحمات دلسوزانه مادرم من را در این عرصه موفق کرد و همچنین تکرار کارهای ساده اما مهم می تواند رمز موفقیت باشد.
محمد رسول مرادیان: توکل برخدا،برنامه ریزی و تلاش های خودم و پشتیبان و حمایت های خانواده ام رمز موفقیت من در این عرصه بود.

 

از چه زمانی شروع به برنامه ریزی و مطالعه به قصد کنکور کرده اید؟
امیرحسین کاظمی:  از بهمن ماه سال 94 سال چهارم مقطع دبیرستان بصورت جدی برنامه ریزی هایم برای کنکور عملی کردم.
علی پورعقیل:  تابستانی که وارد سال سوم مقطع دبیرستان شدم و از همان موقع از آزمون های آزمایشی کنکور استفاده کردم.
علی سلیمی:  درسال اول کنکورم از تابستان سال تحصیلی پیش دانشگاهی مطالعه ام به قصد کنکورعملی کردم. اما از مهرماه سال گذشته بصورت جدی برنامه ریزی و مطالعه ام ادامه دادم.

محمد رسول مرادیان: چون باردوم آزمون کنکورشرکت کردم در سال گذشته بصورت جدی مطالعه ام آغاز کردم.

 

در زمان کنکور چه میزان از فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و رسانه‌ها استفاده کردید؟
امیرحسین کاظمی: در زمان کنکور میزان استفاده من از تلویزیون در حد 2 ساعت در روز بود و هرچقدر به کنکور نزدیک می‌شدم میزان استفاده خود از اینترنت کم میکردم.
علی پورعقیل ازتلویزیون روزانه 2 ساعت استفاده کردم اما استفاده از اینترنت کاملا کنار گذاشتم.
علی سلیمی: روزی سه ساعت از تلویزیون استفاده کردم.
محمد رسول مرادیان: اینترنت بصورت کاملا کنارگذاشتم اما روزی 2 ساعت از تلویزیون استفاده کردم.

 

چه رشته‌ای را انتخاب می‌کنید و قصد ادامه تحصیل در چه دانشگاهی دارید؟
امیرحسین کاظمی:  رشته پزشکی در دانشگاه تهران در اولویت انتخابم قرار دادم.
علی پورعقیل:  رشته برق و مکانیک در دانشگاه تهران برای ادامه تحصیلم انتخاب می کنم.
علی سلیمی: رشته پزشکی در دانشگاه شیراز یا تهران در اولویت انتخابم قرار دادم.
محمد رسول مرادیان: رشته پزشکی در کرمانشاه اولین انتخاب در ادامه تحصیلم قرار دادم.

 

توصیه شما به دیگر کنکوری‌ها در سال‌های آینده چیست؟
امیرحسین کاظمی:  لازم است دانش آموزان تلاش و پشتکار خود را مضاعف کنند و از کمترین وقت خود به بهترین روش استفاده نمایند و دروس را بصورت مفهومی مطالعه کنند.
علی پورعقیل: لازم است دانش آموزان کنکوری دوری از فضای مجازی را در اولویت قرار دهند و انگیزه و اعتماد به نفس داشته باشند و نتیجه حاصله را نیز به خدا محول کنند که در این صورت بهترین نتیجه با توجه به تلاش‌های انجام داده صورت می‌گیرد.
علی سلیمی: دانش آموزان به توانایی های خود اطمینان کنند و همچنین خانواده ها به فرزندان خود اعتماد داشته باشند. دانش آموزان طبق برنامه ریزی اهدافشان را جلو ببرند و به تبلیغات غیرواقعی موسسه های کنکوری اعتنایی نکنند و واقع بین باشند.  
محمد رسول مرادیان: مطالعه و برنامه ریزی فقط به قصد کنکور نباشد اهداف بلند مدت و مهمتر در نظربگیرند،با کسانی که سنوات گذشته در این عرصه موفق شدند مشاوره داشته باشند  و آیه39 سوره نجم قرآن کریم " و ان لیس للانسان الا ما سعی"برای انسان بهره ای جز سعی وکوشش او نیست سرلوحه کار خود قرار دهند.

 

آیا به شانس در کنکور موافق هستید؟
امیرحسین کاظمی:  نه معتقد نیستم.
علی پورعقیل:  نه شانس در کنکوری دخیل نیست و اعتقادی هم به این موارد ندارم.
علی سلیمی: شانس در کنکور دخیل است اما برای کسانی که تلاش و پشتکار داشته باشند.
محمد رسول مرادیان: نه .کلا به شانس در زندگی اعتقادی ندارم و موفقیت انسانها به تلاش آنها بستگی دارد.

 

آیا با حذف کنکور موافق هستید؟
امیرحسین کاظمی:  نه.
علی پورعقیلنه.من عقیده دارم کنکور یک عدالت  برای همه دانش آموزان است.
علی سلیمی :نه،عقیده دارم کنکور یک عدالت است و به دور از رابطه بازی،سواد و علم تمام دانش آموزان را یکسان می سنجد.
محمد رسول مرادیان: بله موافقم. استرسی که کنکور به بارمی آورد به یک قربانگاه برای جوانان تبدیل شده است، و از جانب دیگر دانش اموزان فقط به قصد کنکور درس می خوانند و تقریبا این امر به یک صنعت و مدرگ گرایی تبدیل شده است لذا من پیشنهاد می دهم کنکور به صورت چند مرحله ای برگزار شود.

 

چه کسی به عنوان مشاور شما را همراهی کرده است؟
امیرحسین کاظمی: راهنمایی های پدر و مادرم در موفقیت کنکور من نقش به‌سزایی داشت و تلاش و اراده خودم بهترین مشاور برای من بود.
علی پورعقیل پدرم و برادر بزرگترم در این عرصه بهترین مشاورم بودند.
علی سلیمی:پدر و مادرم بهترین مشاور و پشتوانه من بودند و همچنین دوست صمیمی بنده، آقای سینا مرادیان پشتیبان ویژه در کانون قلم چی مشاوره تحصیلیم بود.
محمد رسول مرادیان: آقای گلمحمدی پشتیبان کانون قلم چی توانست با ارشاد و راهنمایی های خود من را در این مسیر هدایت کند.

 

آیا به دانش آموزانی که قصد شرکت در کنکور سال آینده را دارند توصیه به شرکت در کلاس های آموزشی دارید؟

امیرحسین کاظمی: لزومی در شرکت در کلاس های آموزشی نیست در صورت نیاز دانش اموزان از کلاس های موسسات آموزشی بهره بگیرند.

علی پورعقیل: در صورت نیاز و رفع اشکال در کلاس های تقویتی و آموزشی شرکت کنند در غیر این صورت لزومی به کلاس های فراتر از مدرسه نیست.

علی سلیمی: هیچ دانش آموزی به استفاده از کلاس های آموزشی تشویق نمی کنم در صورت اینکه در دروسی ضعیف باشند برای رفع اشکال از کلاس های فراتر از مدرسه استفاده کنند.

محمد رسول مردایان: مطالعه کتابهای درسی بیشتر جدی بگیرند و استفاده از کلاس های آموزشی و آزمون در صورت تقویت نقاط ضعف استفاده کنند.

 

سخن پایانی :
امیرحسین کاظمی: موفقیت در کنکور به میزان هوش فرد بستگی ندارد و هرچه قدرفرد تلاش و کوشش کند و برنامه ریزی منظم داشته باشد می تواند به مراتب بالاتر دست یابد.
علی پورعقیل دانش آموزانی که قصد شرکت در کنکور سال آینده دارند از هیچ تلاش فروگذارنباشند و به دور از ناامیدی بر خداوند توکل کنند.
علی سلیمی:اکثر دانش آموزان برای کنکور سراسری دارای هیجان بالا و یا برعکس هستند لذا باید برای کنکور به اندازه تلاش کرد زیرا که هیچ حقی ضایع نمی شود و در این راه ناامید نباشند زیرا که خداوند برای هیچ بنده خود بدی قرار نمی دهد.
محمد رسول مرادیان: از زحمات بی شائبه پدر و مادرم و کسانی که من را در راه کمک کردند تشکرویژه دارم.

 

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای بیش از85هزارنفرجمعیت و 48کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق دارد.

انتهای پیام/*