به گزارش بازی دراز، اکبر سنجابی درحاشیه بازرسی از 15 واحد از خبازیهای فعال سرپل ذهاب اظهار داشت: درراستای کنترل و نظارت بربهداشت محیط و ارائه خدمات مطلوب به مردم، بازرسی از واحدهای خبازی شهربصورت مستمر ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در این بازدید ها وضعیت بهداشتی واحد صنفی ، کیفیت آرد مصرفی، دستگاه های پخت نان، بررسی افزودنی های غیرمجاز، وزن چانه خمیر،استفاده از نمک های استاندارد در پخت نان ، نظرمشتریان و... مورد ارزیابی قرار گرفت.
فرماندارشهرستان تصریح کرد: از مجموع بازدیدهای صورت گرفته 2 واحد خبازی تشویق و 8 واحد بعلت تخلف محرز شده جریمه شدند. لذا از نانوایی ها انتظار می رود در تنوع و کیفیت نان و آزاد پزکردن نانوایی اهتمام ورزند.
انتهای پیام/*