آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

سرویس: استانی کد خبر: 214639 ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴

40 درصد از صادرات برق کشورمان از طریق شرکت برق منطقه ای غرب انجام می شود

مدیرعامل برق منطقه ای غرب گفت: شرکت منطقه ای غرب روزانه 500 مگاوات برق مازاد خود را از طریق شبکه سراسری به استان دیاله عراق صادر می کند و این میزان 40 درصد از صادرت برق کشورمان را تشکیل می دهد.

40 درصد از صادرات برق کشورمان از طریق شرکت برق منطقه ای غرب انجام می شود

به گزارش بازی دراز، به گزارش خبرنگار ایرنا، علی چهل امیرانی روز دوشنبه در نشست خبری که در سرسرای شرکت برق منطقه ای غرب برگزار شد، میزان تولید برق کرمانشاه را هزار و 624 مگاوات در روز اعلام کرد و افزود: در استان روزانه 800 مگاوات برق مصرف و مازاد آن به شبکه سراسری برق کشور تزریق می شود.
وی اضافه کرد: شرکت برق منطقه ای غرب از طریق پست های برق سرپل ذهاب و اسلام آبادغرب روزانه 500 مگاوات به قیمت ولتی 11 سنت معادل 480 تومان به عراق صادر می کند در حالی این قیمت برای مصرف کنندگان داخلی 60 تومان است.
وی در ادامه مهم ترین پروژه در دست احداث را نیروگاه برق اسلام آباد با تولید 900 مگاوت عنوان کرد که به تنهایی جوابگوی برق مصرفی استان است که تابستان سال آینده به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای غرب، همچنین از احداث نیروگاه 230 مگاوات شاهد، توسعه نیروگاه 230 مگاوات زاگرس، افزایش بار پست های قصرشیرین و جوانرود، احداث پست های 63 ولت قره سو و هرسین خبر داد که در دست اجراست. 
او همچنین راه اندازی پست 63 ولت شهرک صنعتی فرامان، پست 63 ولت دوم سرپل ذهاب و نیروگاه 230 مگاوات داریان و انتقال 45 کیلومتری برق آن به شهر جوانرود را از جمله طرح های مهم شرکت برق منطقه ای غرب در سال جاری دانست. 
وی کل اعتبار هزینه شده برای پروژه های استان کرمانشاه در سال جاری را 900 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: برای تعمیر، پایش و نگهداری وضع موجود خطوط و نیروگاه و پست های استان نیز 80 میلیارد ریال هزینه شده است.
امیرانی، اولویت اول شرکت برق منطقه ای غرب را حفظ، پایش و نگهداری تجهیزات و امکانات موجود و بعد توسعه دانست.
او رعایت نکردن مصرف برق را مشکل بزرگ فرهنگی دانست گفت: کشور ما 2 و نیم برابر استاندارد جهانی برق مصرف می کند و در واقع به اندازه 200 میلیون نفر برق مصرف می کنیم و این هزینه بسیار زیادی برای کشور به همراه دارد.
وی در ادامه افزود: در ساعت های اوج مصرف برق، به پنج هزار مگاوات برق نیاز بیشتری پیدا می کنیم و برای جبران آن نیروگاه ها به حالت آماده باش در می آیند که اگر فرهنگ بهینه مصرف کردن بین مردم رواج بیابد دیگر لازم نیست با هزینه بسیار سنگین نیروگاه را توسعه و یا احداث کنیم.

**خرید انرژی پاک را تضمین می کنیم
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای غرب در ادامه گفت: سرمایه گذاری در حوزه برق سنگین است اگر بخش خصوصی برای تولید انرژی پاک مانند پنل های خورشیدی پا پیش بگذارد استقبال می کنیم و خرید برق آنها را تضمین می کنیم.
وی با بیان اینکه هیچ نیروگاه برقی در سطح استان از سوخت فسیلی استفاده نمی کند، گفت: نیروگاه حرارتی بیستون نیز الان با سوخت گاز کار می کند.

**در تامین برق مناطق زلزله زده مشکلی نیست 
امیرانی با بیان اینکه در زلزله 7.3 دهم ریشتری 21 آبان ماه استان، 12 پست برق از مدار خارج شد، گفت: 11 پست بعد از یک ساعت به مدار وصل شدند و فقط پست سرپل ذهاب به دلیل شدت خسارت بعد از 12 ساعت به مدار آمد و از روز اول این مناطق از نعمت برق برخوردار بودند.
وی خسارت زلزله به تاسیسات و تجهیزات برق را 50 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: از روز اول زلزله برق مصرفی این مناطق به بیش از 2 برابر افزایش یافت و این کار مشکلاتی را ایجاد کرد که با تلاش پرسنل شرکت برق این مشکل برطرف شد و الان هیچ جای نگرانی نیست.
امیرانی، علت قطعی برق در روزهای نخست را جایگزین شدن مصرف برق به جای گاز، نفت و وسایل گرمایشی و پخت و پز دانست که بار مصرف برق استان را به شدت بالا برد ولی الان با توسعه افزایش پست 63 ولت دوم این مشکل وجود ندارد. 
شرکت برق منطقه ای غرب به استانهای کردستان، ایلام و کرمانشاه با بیش از 71 هزار کیلومتر مساحت و حدود چهار میلیون نفر جمعیت خدمات رسانی می کند.
سال 1308 اولین نیروگاه یا پست برق وارد شهر کرمانشاه شد.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای 31 شهر و 2 هزار و 600 روستا است.