پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 214653 ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴

ممنوعیت آزمون در دبستان مثبت اما دیرهنگام/ اقدامی برای حذف پدیده "کنکوری های دبستانی"

تصمیم جدید آموزش و پرورش در خصوص ممنوعیت هرگونه آزمون در مقطع ابتدایی هر چند دیرهنگام بود، اما تصمیم مثبتی است زیرا با پدیده کنکوری های دبستانی مقابله می کند.

به گزارش بازی دراز، 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اخیرا برگزاری هرگونه آزمون در مقطع ابتدایی از سوی وزیر آموزش و پرورش ممنوع شده که عده ای این تصمیم را در راستای رفع استرس دانش آموزان مثبت و برخی با توجه به طی شدن نیمی از سال تحصیلی این تصمیم را بی مورد می دانند و در نحوه گزینش فرزندان خود بی اطلاع و سردرگم هستند.

در کنار طرح زمزمه های حذف کنکور برای ورود به دانشگاه، موسسات کنکوری هم سطح سنی برگزاری کلاس ها را پایین آوردند که در نتیجه دانش آموزان کودک و نوجوان به جای کودکی کردن، مشتری موسساتی شده اند که تعداد آنان به حدود 17 نوع رسیده است؛ به نوعی با پدیده ای به نام "کنکوری های دبستانی" روبرو هستیم!

این در حالی است که کودکان 10 و 11 ساله می بایست به جای دغدغه های شرکت در کنکور و آزمون های مختلف، شیطنت های مخصوص به سن و سال خود را داشته باشند.

دانش آموزان این رده سنی که در کلاس های کمک درسی شرکت می کنند به جای کودکی کردن این دغدغه را دارند که به چه مدرسه ای باید بروند؟ چه کتابی را مطالعه و در چه کلاس هایی شرکت کنند و مدام از استرس آزمون های مختلف رنج می برند.

جدای از استرس های وارده به کودکان، شرکت در کلاس های مذکور هزینه زیادی به خانواده ها تحمیل کرده حتی در مواردی این کلاس ها با هزینه شهریه های دانشگاهی برابری می کند.

ممنوعیت برگزاری آزمون های ورودی اخیر

وزیر آموزش و پروش طی دستوری اخیرا برگزاری آزمون های ورودی را ممنوع کرد؛ به گفته وی برگزاری هرگونه آزمون در دوره ابتدایی و استفاده از جزوات تکمیلی ممنوع شده همچنین آزمون پایه هفتم نیز لغو شده است.

این تصمیم دیر هنگام وزیر آموزش و پرورش، واکنش های متفاوتی را به دنبال داشته که در این میان برخی ها مطرح شدن این تصمیم در این برهه را که خیلی ها خود را آماده کرده اند باعث افت تحصیلی دانش آموزان می دانند.

استرس ناشی از موفقیت در آزمون تهدیدکننده سلامت دانش آموزان

اصغری، روانشناس کودک استرس را مضر برای سلامتی کودکان و نوجوانان دانسته و گفته است: در مواردی برای کسب موفقیت در آزمون استرس زیادی به دانش آموزان وارد می شود در حالی که این استرس برای سلامتی آنان مضر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، از آنجا که رشد علمی دانش آموزان به عنوان آینده سازان نیازمند انجام برنامه ریزی دقیقی دارد  می بایست تصمیمات این چنینی زودتر اعلام شود.

با این وجود به نظر می رسد اقدام اخیر آموزش و پرورش که منجر به کاهش میزان استرس دانش آموزان می شود، اقدام مثبتی است. هر چند که می بایست این تصمیم زودتر اعلام شود.