پربازدیدترین ها

کد خبر: 221700 ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۵

گزارش ؛

بازگشت واحد‌های صنعتی شهرک سرپل ذهاب به چرخه تولید نیازمند توجه خاص مسئولین است

بازی دراز 1404 : در شهرک صنعتی سرپل ذهاب مشکلات عدیده ای پیش روی رونق تولید قرار دارد و اکثر واحد‌های صنعتی این شهرک به چرخه تولید نیازمند توجه خاص مسئولین هستند

بازگشت واحد‌های صنعتی شهرک سرپل ذهاب به چرخه تولید نیازمند توجه خاص مسئولین است

به گزارش بازی دراز، پس از زلزله 7/3 ریشتری آبان ماه سال۹۶،خسارات مالی بسیاری به زیرساخت های عمرانی،تولیدی،خدماتی،اشتغالزایی شهرستان سرپلذهاب وارد شد.در این میان شهرک صنعتی شهرستان یکی از حوزه های فعال تولیدی بود که آسیب جدی وارد شد و اغلب خط تولید واحدهای فعال متوقف شد.

پس از فراز و نشیب های زیادی، و حضور مسئولین کشوری و پیگیری مسئولین استانی و شهرستانی در شهرک صنعتی سرپلذهاب، این نوید به دل صاحبان این کارگاه ها حاصل شد که با پرداخت تسهیلات و کمک های بلاعوض به چرخه تولید بازخواهند گشت.

اکنون پس از گذشت قریب به دو سال از زلزله، برخی از صاحبان تولید مدعی این هستند سقف تسهیلات بانکی کفافیت سرمایه در گردش و رونق در تولید را ندارد و سختگیری ها و کاغذ بازی و بروکراسی اداری در ضمانت نامه های بانکی در روند دریافت تسهیلات سنگ اندازی کرده و نرخ بالای سود تسهیلات بانکی عمده مشکلات عدیده پیش روی بازگشت به چرخه تولید است.که در حال حاضر اغلب واحدهای تولیدی روبه متوقف شدن هستند و قطعا تعطیلی واحدهای تولیدی آسیب جدی به اجتماع شهرستان وارد خواهد کرد.

با توجه به محدودیت های منابع مالی و همچنین بالا رفتن هزینه ها برای بازگشت واحدها به چرخه تولید و همچنین تامین سرمایه در گردش، مدیران واحدهای تولیدی رغبت برای بازگشت به چرخه تولید ندارند و این هم نیاز است سازمان صمت استان کرمانشاه و شرکت شهرک های صنعتی و اداره صنعت ،معدن و تجارت سرپلذهاب کمک کنند با همکاری بانک ها شاهد پایین آمدن نرخ سود تسهیلات و سهولت تامین ضمانت نامه ها برای واحدهای تولیدی باشیم.

خبرنگار ما در ادامه به سراغ رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت سرپلذهاب رفته و پیگیر این موضوع شد:

رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت سرپلذهاب در گفتگو با خبرنگار ما گفت: بنابر میزان تلاش صاحبان واحدهای تولیدی و رغبت بازگشت به چرخه تولید، به صنعتگران نوید می دهیم بتوانیم در جهت توسعه واحدهایشان همکاری لازم را داشته باشیم و در راستای مشکلات آن ها گام بر داریم.

کاکایی گفت: هم اکنون ۳۲ واحد در واحدهای تولیدی شهرک صنعتی سرپل ذهاب با ظرفیت اشتغال۲۹۰ تن فعال است و همچنین بالغ بر ۴۰۰ نفر در حوزه تولید و عرضه مصالح ساختمانی مشغول به فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: پس از وقوع زلزله اقدام های نسبتا وسیعی برای کمک به بازسازی و برگشت واحدها به چرخه تولید از عملیات زیرساختی تا آواربرداری شهرک و اصلاح زیرساخت ها انجام شده که امروز به طور کامل مشهود است و پرداخت تسهیلات بانکی برای واحدهای آسیب دیده در حال انجام است.

ایشان گفت: برخی از واحدهای تولیدی با توجه به نیاز شهرستان و شرایط حاکم، نوع خط تولید کارگاه را تغییر داده و بستگی به نوع خط تولید اشتغالزایی صورت گرفته است که این امر دال بر تعطیلی واحدهای تولید شهرک صنعتی شهرستان نیست.اگرچه برخی از صاحبان قبل از وقوع زلزله با مشکلات مالی دست و پنجه نرم میکردند اما این دلیل نمیتواند تعطیلی تمام واحدهای تولیدی ناشی از خسارات زلزله دانست.

وی به تولید فوم سازی در شهرک صنعتی شهرستان اشاره کرد و گفت: ناشی از آتش سوزی این واحد تولیدی متاسفانه خسارات بسیاری به بار آمد و لازم به ذکراست پیگیری و مساعدت سازمان صمت برای رونق شرکت های تولیدی و جبران خسارات به قوت خود پای کار است.