پربازدیدترین ها

کد خبر: 225384 ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴

مروری بر زندگی نامه شهید هنرمند "قاسم پیری"+ دست خط

آرزویش پیروی از مکتب حسین ( ع ) بود

بازی دراز 1404: شهیدقاسم پیری از شهدای هنرمند شهرستان سرپل ذهاب است که در عملیات منافقین کور دل به کشور به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

آرزویش پیروی از مکتب حسین ( ع ) بود

 

شهید قاسم پیری در سال ۱۳۴۵ در سرپل ذهاب و در خانواده ای متوسط اما دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت بدنیا آمد.

او دوران تحصیل خود را از همان شهر آغاز کرد. در آغاز جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ این شهید بزرگوار ۱۴ سال داشت و به تازگی دوران تحصیلی راهنمائی را به پایان رسانده بود.

از آنجائیکه خانواده وی، پدرشان را در دوران کودکی قاسم از دست داده بودند قاسم به همراه مادر سرپرستی خانواده را در آن ایام عهده دار بود و خانواده را به منظور خارج نمودن از زیر گلوله های توپ و خمپاره بعثیون عراقی به اسلام آباد غرب(زادگاه پدریش) انتقال داد.

وی از همان ابتدا دغدغه دفاع از میهن را در سرداشت تا اینکه در سال ۱۳۶۲ و در عنفوان جوانی به صف رزمندگان اسلام پیوست و با ثبت نام در تیپ مقداد با عضویت بسیج راهی جبهه های حق علیه باطل شد.

قاسم از هنر خط و نقاشی بهره کافی داشت هر چند در آن ایام امکانات و کلاسهایی برای رشد و پرورش این هنر فراهم نبود ولی آن شهید با بهرمندی از استعداد خدادادی و بعضی کلاسهای محدود که قبل از حضور در جبهه داشت اکنون و با ورود به بسیج هنر خط و نقاشی دیواری وی عیان شد، پس از گذشت سالها نیز می توان دیوار نوشته ها و نقاشی های شهید قاسم را در ساختمان بنیاد شهید قدیم(ریزه وند) و…. مشاهده کرد.

رزمندگان همرزم وی با خاطره خوش طبعی و گشاده رویی وی سخن می گویند که حاج قاسم نامداری از این طبع هنری در کنار اخلاق حسنه وی حدیثها دارد.

شهید قاسم پیری هر از گاهی به منظور سرکشی و رسیدگی به امورات خانواده و کمک به مادر جبهه را رها می کرد اما در کوتاه زمانی به سوی جبهه ها بال و پر می گشود.

قاسم قبل از شهادت شاهد عروج تعدادی از اقوام درجه یک خود در جبهه ها بود به نحوی که از تمامی اقوام مادری هریک شهیدی در راه اسلام و میهن تقدیم کردند.

شهدای گرانقدری چون شهید محمدرضا محمدپور(پسر دائی)، شهید حمیدرضا محمدپور(پسر دائی دیگر)،شهید غلامرضا بقائی(پسرخاله)که تمامی آنها نیز از همسن و سالان و نیز گذشته از نسبت فامیلی از دوستان صمیمی وی بودند قبل از قاسم به سوی معبود خود شتافتند.

حضور قاسم در جبهه های مختلف ادامه داشت تا اینکه منافقان کور دل در مردادماه سال ۱۳۶۷ میهن اسلامی را مورد هجمه رضالت بار خود قرار داند.

شهید قاسم در آن زمان از نیروهای تبلیغات سپاه سرپل ذهاب بود و سمت عملیاتی نداشت و با عقب نشینی نیروها به منطقه کرند در اولین فرصت و در اولین نقطه امکان درگیری با منافقین لباس رزم پوشید و هنگامی که خودروهای سبک و سنگین منافقین از شهر کرند خارج شدند آن شهید به همراه سایر رزمندگان در مقابل آنان قرار گرفتند و در خروجی شهر کرند، مصادف با عید قربان مورد اصابت گلوله مستقیم دشمن در ناحیه سینه قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.