آخرین مطالب

پربازدیدترین ها

کد خبر: 225472 ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹

فرماندار سرپلذهاب در جلسه پیگیری و رفع موانع مشکلات طرح سامانه گرمسیری؛

بازی دراز 1404: بزرگترین مشکلات حوزه آب در شهرستان و منطقه فرسودگی خطوط انتقال آب است که باید با توجه ویژه مسئولان استانی و کشوری رفع شود

فرماندار سرپلذهاب در جلسه پیگیری و رفع موانع مشکلات طرح سامانه گرمسیری؛

با حضور مهندس هاشمی نماینده وزارت نیرو در معیت  دکترشهریار حیدری نماینده مردم سرپل ذهاب در مجلس شورای اسلامی؛ فرماندار سرپلذهاب ، دکتر حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ، مدیر کل آبفا و  مدیر کل امور اقتصادی استانداری استان کرمانشاه در محل سالن جلسات فرمانداری سرپلذهاب بمنظور تعیین  و پیگیری آخرین وضعیت طرح سامانه گرمسیری در منطقه جلسه ای برگزار شد.

فرماندار سرپلذهاب محبت جمالی نیا در این جلسه گفت: شهرستان سرپلذهاب در دو بخش مرکزی با ۱۷۴ روستا و در بخش قلعه شاهین ۳۰ روستا،و ۴ دشت ذهاب، دشت سرپلذهاب، قلعه شاهین و بشیوه و پاطاق ، ۴۸ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و حائز اهمیت است.

وی افزود: این شهرستان با پتانسیل ها و استعدادهای خوبی که در زمینه آبهای سطحی ، کشاورزی و قابلیت دو کشت مجدد در سال دارد زمینه جهش تولید و اشتغال خوبی در خود جای داده است.

فرماندار شهرستان ضمن تشریح ظرفیت های مختلف رودخانه ها سدها و چاه های آب حفاری شده این شهرستان، گفت: روند پرورش طیور و دام، آثار ۲۲۴اثرتاریخی میراث فرهنگی ، مخزن آب در سد تنگه حمام و بازارچه تیله کوه در سرپلذهاب پتانسیل های تراکمی به وجود آورده است.

وی ادامه داد: یک هزار و ۱۸ حلقه چاه آب در شهرستان وجود دارد که ۵۱۰ حلقه آن در دشت ذهاب شمالی و جنوبی است که با بهره برداری کامل از یامانه گرمسیری از سیستم آبیاری مزارع خارج خواهند شد.و همچنین ۸۷۷ حلقه چاه عمیق و ۵۱ حلقه چاه غیرمجاز و ۳۷ حلقه چاه صنعتی و خدماتی پتانسیل غنی در منطقه به وجود آورده است.

نماینده عالی دولت در سرپلذهاب با بیان‌اینکه بیش از ۲۸هزار هکتار زمین دیم در مسیر سامانه گرمسیری است ،گفت: در سرپلذهاب ۱۷هزارو ۶۵ هکتار زمین آبی و یک هزار و ۴۴۶ هکتار باغات و ۳۲ هزار هکتار جنگل و ۵۶ هزار هکتار مرتع است.  

وی گفت: میزان تخصیص آب مصوب شبکه های فرعی طرح گرمسیری استان در دشت ذهاب شمالی این شهرستان ۵هزار و ۶۶۳ هکتار که عملا تحت پوشش سامانه گرمسیری قرار گرفته و میزان تخصیص سالیانه ۳۵۰ میلیون مترمکعب از حوزه گرمسیری است.

جمالی نیا گفت: ۲هزار و ۱۹۷ هکتار عملا طرح اجرا نشده و قابل تخصیص است و بعلاوه اینکه ۷هزار و۷۵۶ هکتار اراضی جامانده و قابل تخصیص داریم.