پربازدیدترین ها

کد خبر: 227241 ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸

‍فرمانده انتظامی شهرستان سرپل ذهاب تشریح کرد:

بد پوششی و تبعات آن بر امنیت اجتماعی/ نظارت ها در جامعه دقیق تر انجام شود

بازی دراز 1404:‍فرمانده انتظامی شهرستان سرپل ذهاب عوامل بد پوششی و تبعات آن بر امنیت اجتماعی را تشریح و بر نظارت های دقیق تر در جامعه تاکید کرد.

بد پوششی و تبعات آن بر امنیت اجتماعی/ نظارت ها در جامعه دقیق تر انجام شود

سرهنگ منوچهر رضایی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت:

بدون شک بدپوششی همانند هر ناهنجاری اجتماعی دیگری، علاوه بر آثار ضددینی و فردی، پیامدهای اجتماعی - فرهنگی فراوانی را به دنبال دارد که از آن جمله می توان به تضعیف اعتقادهای دینی، سلب امنیت و حرمت زنان، گسترش فساد، رواج مدگرایی و تزلزل در نهاد خانواده اشاره کرد .

وی افزود: یکی از هنجارهای کهن و سنت های ملی و دینی دیر پای جامعه ایران اسلامی، سنت حجاب و پوشش کامل زنان هنگام حضور در جامعه است.

وی افزود: رعایت حجاب نه تنها برای خود زن ارزش می آفریند، بلکه می تواند خانواده، اجتماع و ... را نیز تحت تأثیر قرار دهد. همانطور که رعایت آن به عنوان یک امر ضروری می تواند مفید باشد، عدم رعایت آن نیز پیامدهای منفی را به همراه دارد.

فرمانده نیروی انتظامی سرپلذهاب تصریح کرد: اکثریت قاطع کارشناسان معتقدند که حجاب و عفاف باعث استحکام پیوند خانواده، حضور سازنده و سالم زنان در جامعه، ایجاد آرامش روانی، کاهش مفاسد و رشد فضایل اخلاقی، حرمت بخشی به زنان، مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب، شکوفایی علمی و اقتصادی و سلامت نسل آینده شده و منجر به ارتقای امنیت اجتماعی در جامعه می شود .

رئیس پلیس شهرستان اظهار داشت: عوامل بروز پدیده گرایش دختران و زنان به پوشش نامتعارف، عوامل بیولوژیکی یا روانی، عوامل فرهنگی، عوامل اجتماعی، عوامل سیاسی میباشد بدون شک بدپوششی همانند هر ناهنجاری اجتماعی دیگری، علاوه بر آثار ضددینی و فردی، پیامدهای اجتماعی- فرهنگی فراوانی را به دنبال دارد که از آن جمله می توان به تضعیف اعتقادهای دینی، سلب امنیت و حرمت زنان، جلوگیری از حضور مثبت زنان در جامعه، اختلال های روحی- روانی و افت تحصیلی و تربیتی، رواج مدگرانی و تجمل پرستی و هوس رانی، وازدگی در برابر فرهنگ بیگانه، سلطه بیگانگان و تأمین منافع آنان، گسترش فساد و تباهی، تزلزل در نهاد خانواده اشاره کرد.

این مقام انتظامی مطرح کرد: پس از خانواده، محیط جامعه اسلامی رسانه های عمومی، سازمانها و نهادها هرکدام در جلوگیری از انحراف و کج روی افراد جامعه تأثیر دارند.

وی بیان کرد: الگوسازی حجاب و عفاف از راه های مختلف، به ویژه رسانه ملی برای نسل جوان و رفع تناقض های الگویی موجود در این زمینه صورت گیرد.

همچنین بر فیلم های سینمایی و تلویزیونی به منظور پرهیز از تبلیغ و ترویج روابط ناصحیح اجتماعی و بد پوششی نظارت دقیق صورت گیرد. بر محصولات فرهنگی، به ویژه کتاب ها، نشریات، فیلمها و مجموعه های تلویزیونی، برنامه های رایانه ای عرضه لباس های مناسب و زیبا، با توجه به سلیقه های متفاوت موجود در جامعه نظارت جدی صورت گرفته شود.

و ادامه داد: به حفظ حدود و شعائر اسلامی در ادارات و سازمان ها و پایش مفاسد اخلاقی و ابتذال در پوشش و آرایش در سازمانهای دولتی و خصوصی توجه ویژ شود. با متخلفان و مهره های اصلی فساد و ابتذال با استفاده از اصلاح قوانین برخورد قاطع صورت گیرد. برخورد شایسته و مبتنی بر عقلانیت و اصولی با شبکه های اجتماعی و تشریح نقش آنها در گسترش پدیده بدپوششی شود.