پربازدیدترین ها

کد خبر: 227930 ۱۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۶

فرماندار سرپل‌ذهاب:

فرآیند روند بازشماری آرای انتخابات شورای شهر تشریح کرد

بازی دراز 1404:فرماندار سرپل‌ذهاب فرآیند روند بازشماری آرای انتخابات شورای اسلامی شهر تشریح کرد.

فرآیند روند بازشماری آرای انتخابات شورای شهر تشریح کرد

نورالدین فرزادی پور در گفتگو با خبرنگارما اظهار داشت: فرآیند انتخابات ۲۸ خرداد در شهرستان علی رغم همه توطئه ها و نقشه های شوم دشمن برای عدم حضور مردم در پای صندوقهای رای برگزار شد .

فرزادی پور افزود: مردم بصیر و انقلابی سرپل‌ذهاب با شعور و معرفت و دانایی و دلبستگی به نظام و انقلاب را با حضور حداکثری و مشارکت بیش از ۶۳درصدی در پای صندوقهای رای به نمایش گذاشتند.

ایشان بیان کرد: برگزاری انتخابات نیازمند بیش از ۲هزار نفر در هیئتهای اجرایی و نظارت و امنیت بود که خوشبختانه علی رغم بزرگی این رویداد سیاسی اجتماعی با همکاری امام جمعه انقلابی شهرستان و همراهی اعضای شورای تامین و مدیران ادارات و دستگاههای اجرایی و همدلی مردم برگزار شد.

وی تصریح کرد: از مقام عالی وزارت ، استاندار پرتلاش کرمانشاه ، معاونت سیاسی امنیتی استانداری و سایر معاونین استاندار که نهایت همراهی را با شهرستان داشتند تقدیر می کنم .

فرزادی پور گفت: اولویت ما در انتخابات جلب مشارکت مردم بود که با ورود امام جمعه ، برگزاری جلسات مختلف و تلاش گروههای مختلف ، معتمدین و متنفذین،اقوام و مذاهب مختلف و علما و روحانیت شیعه و اهل تسنن و بزرگان و سادات جامعه یارسان این مشارکت محقق شد.

وی ادامه داد: این انتخابات مستلزم همکاری و همراهی دستگاههای نظارتی بود که با همراهی هیئت نظارت مرکزی استان و حضور شخص نماینده مردم دکتر حیدری در هیئات مرکزی نظارت استان و همراهی و پیگیریهای مجدانه و دلسوزانه ایشان کار را برای ما در مراحل مختلف انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تسهیل کرده بود.

وی اظهار داشت: انتخابات با حضور ۵۵نفر نامزد در ششمین دوره شورای اسلامی شهر سرپل ذهاب وارد فاز اجرایی شد .

ایشان گفت: انتخابات آسیبهایی هم در کل استان داشت که بعضاً به دلیل تاثیرات منفی برخی نامزدها برروی مردم و استفاده از شگردهای غلط و غیرقانونی برای جلب آرای مردم بود.

فرماندار شهرستان ادامه داد؛ در فرآیند اجرای انتخابات تقریبا انتقادات بسیاری از سوی فعالین سیاسی اجتماعی شهرستان پس از اعلام نتیجه اولیه شمارش آراء درخصوص برگزاری انتخابات در شهر سرپل ذهاب مطرح شد .

فرماندار شهرستان افزود: هیئت اجرایی انتخابات برابر قانون در اطلاعیه ای به تمام نامزدهای انتخاباتی  ۴۸ ساعت پس از اعلام نتیجه شمارش آراء فرصت اعتراض داد ،در این راستا جلسه ای با حضور هیئت های اجرایی و نظارت و بازرسی انتخابات برگزار و اعتراضات وصول شده مطرح شد و پس از رسیدگی تصمیم به بازشماری ۵درصد آراء گرفته شد که پیشنهاد  بنده این بود که برای اطمینان بیشتر ۱۰درصد از آراء بازشماری گردد.

ایشان گفت: پس از بازشماری ۱۰درصد آراء برای اطمینان و اعتماد مردم بازشماری تمام صندوقهای رای در دستور کار قرارگرفت و مدت سه شبانه روز باتلاش تمام عوامل اجرایی و نظارت و دستگاههای اجرایی در مهلت قانونی کار شمارش تمام آراء انجام گرفت .

فرزادی پور گفت: بازشماری تمام آرای صندوقهای رای گویای سلامت انتخابات شهرستان بود چرا که در ترکیب اصلی اعضای منتخب شهر تغییرات زیادی نداشت و تنها جای عضو منتخب پنجم و یک نفر از علی البدل تغییر یافت.

ایشان تصریح کرد: در میان ۳۹ صندوق انتخاباتی شورای شهر فقط یک صندوق مشکل عمده داشت که باعث این تغییر گردید و آن هم صندوقی بود که همه دوستان اصرار بر بازشماری آن داشتند و این کار صورت گرفت.

وی افزود: صندوق مذکور محتویات آن تغییر نیافته است ولی در تنظیم صورتجلسه اشکالاتی داشت که عضو شعبه ای که این تخلف را انجام داده و اعداد و ارقام را دستکاری کرده بود در تلاش برای شناسایی آن هستیم و در فرصت مناسب مورد برخورد قانونی قرار خواهد گرفت .

ایشان گفت: این اقدام صورت گرفته هم یک تخلف سیستماتیک نبوده و یک حرکت تعمدی از جانب یک نفر بوده است که باعث تغییر در اعضای اصلی شورای شهر شده است.

وی اذعان کرد: نتیجه نهایی به این شکل است که آقای بهرام اکبری با ۳۸۴۹رای نفر اول ، آقای علی مرادیان با ۳۵۷۵رای نفر دوم ، آقای حشمت صفری با ۳۵۶۲رای نفر سوم ، آقای کیوان امینی با ۳۳۱۹رای نفرچهارم و آقای قباد کریمی با ۲۷۶۸رای نفر پنجم و اعضای علی البدل نیز آقای شیرزاد صفری با ۲۷۲۵ رای نفر اول و آقای مسعود مروتی میرحصاری با ۲۵۰۴ رای نفردوم علی البدل انتخاب شدند و این نتیجه نهایی در صورتجلسه نهایی تنظیم و به اطلاع عموم هم خواهد رسید .

وی گفت: مسئولیت برگزاری انتخابات با فرماندار و وزارت کشور است ولی همه واقف هستند که اگر مردم نباشند انتخاباتی برگزار نمی شود و اگر عوامل نظارتی و اجرایی و یا حتی نامزدهای انتخاباتی نباشند بازهم انتخاباتی برگزار نخواهد شد لذا برگزاری سالم انتخابات نیازمند این است که نامزدین و ستادهای تبلیغات آنها به دنبال تغییر در فرهنگ انتخاباتی مردم نباشند و روشهای تبلیغی صحیح را انتخاب کنند .

فرزادی پور گفت: اولین وظیفه شورای شهر حرکت در مسیر اصلاح فرهنگ انتخاباتی مردم است که مردم بدون دغدغه و بدون نیاز به تطمیع وآزادانه افراد شایسته را انتخاب کنند.

ایشان افزود: کسانی که می خواهند نامزد شوند و خودرا لایق رسیدن به این جایگاه می دانند اولین شرط برای آنها این است که با خدای خود خلوت کرده و حاضر نشوند که برای رسیدن به یک کرسی از هرشیوه ای استفاده کرده و به هرکاری دست بزنند.

وی بیان کرد: مردم برای انتخاب کسی که می خواهند چهار سال مقدرات شهر را به او واگذار می کنند نباید با در نظر گرفتن منافع شخصی و چشم‌داشت فردی ، منافع عمومی را نادیده بگیرند زیرا اگر کسی ۴سال خدمت مفید و صادقانه برای شهر داشته باشد خیلی بهتر است.