پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 234132 ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰

ارائه گزارش مدیریت حوضه آبریز زاینده رود به رهبر انقلاب/ ارائه اَبَرپروژه‌ آب‌رسانی در نمایشگاه توانمندی داخلی

بازی دراز 1404:گزارشی از مدیریت حوضه آبریز زاینده رود و ابرپروژه‌های آب‌رسانی در نمایشگاه توانمندی‌ داخلی در حسینیه امام خمینی برپا شده است، از سوی وزیر نیرو به مقام معظم رهبری ارائه شد.

ارائه گزارش مدیریت حوضه آبریز زاینده رود به رهبر انقلاب/ ارائه اَبَرپروژه‌ آب‌رسانی در نمایشگاه توانمندی داخلی

به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، روز شنبه با حضور علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو از دستاوردهای صنعت آب و برق در نمایشگاه توانمندی‌های داخلی بازدید کردند.

وزارت نیرو در نمایشگاه توانمندی‌های داخلی که به مناسبت شعار سال‌جاری با عنوان سال«تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» برگزار شد، با ارائه محصولات ویژه صنعت آب و برق حضور فعالی یافت.

در این نمایشگاه، در کنار توانمندی‌های داخلی در حوزه‌های مختلف، دستاوردهایی در حوزه صنایع برق و نیروگاهی، سدسازی و طرح‌های مدیریت آب به نمایش گذاشته شد.

از جمله دستاوردهای صنعت آب و برق که در این نمایشگاه ارائه شد، می‌توان به تابلوی کنتور برق مرکزی (قابل نصب روی تیرهای برق)، پهپاد بازرس خطوط انتقال برق، روبات بازرس کانال‌های انتقال برق، دستگاه داده‌سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تکه‌نگاری صوتی، دستگاه سنجش میزان تغذیه آب زیرزمینی، شیر تصفیه صنعتی آب ماژول منشاء و دستگاه قشا تصفیه آب اشاره کرد.

همچنین وزارت نیرو در نمایشگاه توانمندی‌های داخلی در کنار تشریح برنامه و طرح‌های انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان، مباحث اجمالی را در رابطه با  طرح‌ها و برنامه‌های مختلف صنعت آب از جمله برنامه جامع مدیریت حوضه آبریز زاینده رود، طرح‌های بزرگ اضطراری تأمین آب شرب، طرح‌های ویژه بخش آب و آبفا در دولت سیزدهم، طرح‌های شاخص آبرسانی از سال 1400 تا 1401، طرح بزرگ آبرسانی غدیر به شهرهای اهواز، دشت آزادگان، شادگان، آبادان، خرمشهر و غیره ارائه کرد.

در حوزه صنعت برق نیز ضمن ارائه گزارش‌های مختلف درباره مسیر موفقیت ایران در کسب رتبه 15 تولید برق در بین کشورهای جهان، مباحثی درباره طراحی و ساخت قطعات با تکنولوژی بالا، انرژی‌های تجدیدپذیر، طرح احداث 50 هزار نیروگاه تجدیدپذیر پنج کیلوواتی خورشیدی باحمایت از خانواده‌های محروم، واگذاری 11 هزار سامانه خورشیدی قابل حمل به عشایر غیور کشور، احداث کارخانه‌های تولید تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی و بادی و نیز احداث نیروگاه بادی در منطقه میل نادر سیستان و بلوچستان در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت.

همچنین در این نمایشگاه علاوه بر ارائه جزئیات چگونگی قرار گرفتن ایران در میان 14 کشور برتر دنیا در ظرفیت شبکه برق، برنامه‌های توسعه صنعت برق کشور در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت.