پربازدیدترین ها

سرویس: تازه های خبر کد خبر: 168889 ۰۵:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۰

پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

پیراشکی تن ماهی,طرز پخت پیراشکی تن ماهی

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
آرد سفید  ۲ و نیم پیمانه
 بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری
 خمیر مایه ١ قاشق غذاخوری
 ماست  نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر ١ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی : ۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید. ۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید . ۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود. ۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت  یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.   مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :
 تن ماهی ٢ قوطی
 آبلیمو کمی
پیاز خرد شده  ٢ قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی  ١ عدد کوچک
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای) ۱۰۰ گرم
طرز تهیه پیراشکی تن ماهی : ۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. ۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید. ۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود). ۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید. ۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید. ۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.

پیراشکی تن ماهی,طرز پخت پیراشکی تن ماهی

۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.  

پیراشکی تن ماهی,طرز پخت پیراشکی تن ماهی

زمان پخت : در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .