پربازدیدترین ها

کد خبر: 236822 ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۶

معاون عمرانی فرمانداری شهرستان سرپلذهاب:

اتمام احداث واحد ثبت اسناد و املاک شهرستان به دو ماه آینده موکول شد

بازی دراز ۱۴۰۴ : معاون عمرانی فرمانداری شهرستان سرپلذهاب گفت: اتمام احداث واحد ثبت اسناد و املاک شهرستان به دلیل عدم تامین اعتبار مورد نیاز به دو ماه آینده موکول شد.

اتمام احداث واحد ثبت اسناد و املاک شهرستان به دو ماه آینده موکول شد

مرزبان بساطی در گفتگو با خبرنگار ما یادآور شد: در زمان زلزله سال ۹۶ بسیاری از ساختمان های اداری این شهرستان دچار آسیب و تخریب شدند.  

 وی افزود: ساختمان احداثی واحد ثبت اسناد و املاک شهرستان سرپل ذهاب یکی از این پروژه ها در دست بازسازی است که عملیات فیزیکی و پیشرفت پروژه در حدود ۷۵ درصد است که در حدود ۲۵ درصد دیگر این پروژه هنوز باقیست. 

    وی در ادامه گفت.: هزینه به عمل آمده این پروژه تاکنون ۳۰ میلیارد ریال بوده و با توجه به تغییر شرایط بازار از لحاظ تورمی، حدود ۱۰ میلیارد ریال دیگر نیاز به تخصیص اعتبار دارد.  

 وی اشاره کرد: ساختمان در دوطبقه و ۷۰۰ متر مربع می باشد که مقرر بود بهره‌برداری و اتمام پروژه در ابتدا مهرماه جاری انجام شود، که به دلیل عدم تخصیص اعتبار در موعد مقرر، تا دو ماه آینده اتمام پروژه با تاخیر مواجهه بوده و  تجهیزات اداری مرتبط با نیاز ساختمان حدود ۵ میلیارد ریال می باشد. 

   زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.   

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.  

  البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.