الگو پذیری از فاطمه زهرا (س) هیچگاه تمام شدنی نیست +عکس
بازی دراز 1404/امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب گفت : فاطمه زهرا (س) بانویی بی نظیر و نمونه و الگویی برای تمام بشریت بود و تا پایان این دنیا می تواند برای تمام بشریت نیز بعنوان الگو باقی بماند و هیچگاه تمام شدنی نیست.
به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) خواهران بسیجی پایگاههای مقاومت سمیه و فاطمه الزهرا(س) حوزه خواهران ناحیه سرپل ذهاب مراسم جشنی را در مصلی نماز جمعه شهرستان برگزار کردند.
امام جمعه شهرستان در این مراسم ضمن تبریک میلاد فاطمه الزهرا (س) به همه جهانیان خصوصا بانوان مسلمان ، همچنین میلاد امام راحل (ره) سلاله پاک حضرت زهرا (س) را نیز تبریک گفت و اظهار داشت : امیداوریم بتوانیم به واسطه ی این توسلات و تجمعات ، و با الگو گرفتن از سیره ، رفتار ، گفتار، تفکر و منش این حضرت بتوانیم همه ی آنها را در زندگی خود بکار بگیریم .
حجت الاسلام و المسلمین مجید صفدری در ادامه افزود : فاطمه زهرا (س) بانویی بی نظیر و نمونه و الگویی برای تمام بشریت بود و تا پایان این دنیا می تواند برای تمام بشریت نیز بعنوان الگو باقی بماند و هیچگاه تمام شدنی نیست ، دختران و بانوان جامعه ما می توانند در عفت و پاکی و زیرکی او الگو بگیرند و با داشتن این کمالات به بهترین ها برسند.
وی ادامه داد : فاطمه زهرا (س) در برهه زمانی زندگی کرد که شرایطی بسیار سخت بر او حاکم بود و این بانوی بزرگوار توانست با طی این مشکلات و سختی ها به درجات بالای کمالی برسد.