پیام رئیس جمهور به کرمانشاه نرسید/ افتتاح ۱۱ مسجد بدون حضور مجازی احمدی نژاد
مساجد قدیمی شهر کرمانشاه پس از عملیات بازسازی امروز بدون پیام محمود احمدی نژاد افتتاح شدند
مراسم پرده برداری از مساجد قدیمی بازسازی شده شهر کرمانشاه در مسجد عماد الدوله کرمانشاه برگزار شد.
در ادامه این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، روسای ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، عتبات عالیات، تبلیغات اسلامی و دیگر مسئولین برگزار شد، ۱۱ مسجد در شهر کرمانشاه و ۱۳ مسجد در دیگر شهر های استان همزمان با ۶۰۰ مسجد در سراسر کشور افتتاح شد.
جلیل رحیمی صدر در این مراسم با اشاره به اعتبارات مرمت و بازسازی این مساجد گفت: ۲۵ میلیارد ریال در استان برای ساماندهی و مرمت این مساجد اختصاص داده شده است.
وی در خصوص مسجد عماد الدوله گفت: این مسجد یکی از شاهکارهای دوران قاجاریه است که در سال ۱۲۸۵ هجری ساخته شده است.
وی میزان هزینه اختصاص داده شده برای بازسازی این مسجد را ۳۰۰ میلیون ریال اعلام و کرد و گفت: امیداوریم بتوانیم که این مسجد را به شان واقعی اش برسانیم.
آیت الله علما نیز اظهار داشت: این اقدامات بسیار مهم و بجاست و بایستی ادامه داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه افزود: این مساجد از قدمتی بالغ بر ۱۵۰ سال برخوردارند و سرمایه ای برای ما محسوب میشود که از پیشنیان به ما رسیده است.
وی با تاکید بر لزوم خفظ میراث فرهنگی گفت: ما باید از میراث فرهنگی و آثار هنری برای رسیدن به آیندگان حفظ و حراست کنیم.
علما با اشاره به بازسازی مساجد قدیمی گفت: مساجد قدیمی ما که از جمله میراث فرهنگی ما محسوب می شوند نیاز به توجه و مرمت هر چه بیشتر دارند.
وی ادامه داد: نگهداری از مساجد از یکی از کارهایی ارزشی است که باید ادامه داشته باشد.