محمد ابراهیم محبی با اشاره به اینکه یکی از اصول اساسی ورود به انتخابات پایبندی به قانون است، اظهار داشت: عمل به اصل قانون لازم است و تمامی افراد باید به آن توجه داشته باشند.
نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی افزود: کاندیداهایی که وارد عرصه انتخابات شده اند باید به اصل قانون پایبند باشند زیرا این مسئله یک اصل اساسی و نیاز است.
عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: با توجه به شرایط فعلی حفظ حرمت قانون واجب و اجرای آن لازم است. البته این مسئله همواره باید مورد توجه باشد.
محبی افزود: عمل به قانون یکی از شاخصه های موفقیت در هر کشور است و اجرای دقیق آن موفقیت را به همراه می آورد.
وی خاطرنشان کرد: انتظار است همگی این مسایل را در نظر گرفته و پایبند به مسایل قانون باشیم.
وی در پایان شورای نگهبان را نهاد مقدس حراست از قانون و شرع عنوان کرد و گفت: وجود شورای نگهبان در واقع حفاظت از خواست مردم که همان قانون بر مبنای شرع است را محقق کرده است.