پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۳:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۴
فرماندار سرپل ذهاب خبر داد:

جذب سهمیه آرد واحدهای خبازی تخریبی شهرستان و اختصاص آن به خبازی های فعال

بازی دراز1404:فرماندار سرپل ذهاب گفت: با توجه به نیاز شهرستان، جذب سهمیه آرد واحدهای خبازی تخریبی و اختصاص آن به خبازی های فعال بر اساس یک مکانیزم معقول در دستورکار قرار میگیرد.

به گزارش بازی دراز، محبت جمالی نیا در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان سرپل ذهاب اظهار داشت : تامین نان و تضمین سلامت مواد غذایی مورد استفاده مردم از مهمترین مواردی است که باید نهادهای ذیربط با دغدغه و حساسیت آنرا پایش کنند و با متخلفان و واحدهایی که مواد خوراکی غیر بهداشتی عرضه می کنند برخورد قانونی گردد.

 فرماندار سرپل ذهاب با تاکید بر اینکه لازم است سهمیه مازاد ناشی از غیرفعال شدن برخی واحدهای خبازی همانند ماههای قبل از زلزله به شهرستان اختصاص یابد اظهار داشت: با توجه به نیاز شهرستان، جذب سهمیه آرد واحدهای خبازی تخریبی و اختصاص آن به خبازی های فعال بر اساس یک مکانیزم معقول در دستورکار قرار میگیرد.

 

وی در بخش دیگر از سخنان خود عنوان نمود : با توجه به فصل برداشت گندم لازم است مقدمات خرید گندم توسط نهادهای مربوطه فراهم شود؛ از این نظر آماده سازی باسکول های خرید و تامین ادوات و تجهیزات برداشت گندم مدنظر واقع گردد.

ایشان در ادامه افزود : در راستای کنترل کیفیت و حفظ بهداشت محیطی لازم است گشت های بازرسی بصورت مداوم نظارت را اعمال کنند؛لازم است بررسی و نظارت بر افزودنی های غیرمجاز ، وزن کشی نان، رعایت ساعات کار ، وضعیت بهداشت محیطی و جلوگیری از اعمال نرخ های غیر مصوب در این بازرسی ها لحاظ گردد.

 

لازم به ذکر است از مجموع 52 خبازی شهری دولتی 11 واحد صد در صد در اثر زلزله تخریب و غیر فعال شده است و در حال حاضر 41 خبازی دولتی و 10 خبازی آزاد مشغول خدمت رسانی هستند

 

 همچنین  از مجموع 22 خبازی روستایی 9 واحد تخریب شده است .

انتهای پیام/*