به گزارش بازی دراز، حجت الاسلام جواد فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار ما ضمن بزرگداشت سالگرد ارتحال امام راحل و شهدای قیام ١٥ خرداد اظهار داشت: امام (ره) ضمن دارا بودن ویژگی زعامت دنیایی، مصداق واقعی انسان کامل و خلیفه الهی خدا بر روی زمین و دارنده ولایت مطلقه الهی شناخته می شود.

وی با بیان اینکه امام (ره) مردی با تمام کمالات انسانی بود،افزود: این شخصیت بزرگوار تاریخ اسلام از سوار حضرت فاطمه الزهرا(س) و رسول اکرم(ص) بود که با شمشیربران منطق و اسلام به میدان آمد و آن تاریکی ها را زدود و نورانیتی به بارآورد که انسانها را به ثمره عمل بنشاند.
امام خمینی(ره) متجلی گر روح القدوس وکلمة اولیاء در میان همه مردم قلمداد کرد و گفت: وجود این شخصیت بزرگوار در مقیاس های بالا در تاریخ زمان بالا خواهند ماند و تا حضور حضرت حجت عصر نام مقدس و مبارک وی باقی می ماند.