پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۴
به مناسبت هفته قوه قضائیه صورت گرفت:

دیدار کارکنان قضایی و اداری دادگستری سرپلذهاب با امام جمعه

بازی دراز 1404 :به مناسبت هفته قوه قضائیه کارکنان قضایی و اداری دادگستری سرپلذهاب با امام جمعه این شهرستان دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش بازی دراز، به مناسبت هفته قوه قضائيه رئيس، قضات و کارکنان دادگستری شهرستان سرپلذهاب با امام جمعه این شهرستان ديدار و گفت و گو کردند.

 

امام جمعه سرپل ذهاب در جمع کارکنان قضایی و اداری دادگستری شهرستان سرپلذهاب ضمن تبریک این روز به قضات و کارکنان دادگستری شهرستان سرپلذهاب  ضمن  تجلیل از شخصیت شهید دکتر" بهشتی" گفت:" شهید بهشتی" یکی از موثرترین یاران امام(ره) در دوران مبارزات و پیروزی انقلاب اسلامی و معمار دستگاه قضایی  بود .

وي همچنين دستگاه قضايي را نماد اقتدار نظام اسلامي دانست و گفت : دستگاه قضایی  کار بسیار پر مشغله و دقیقی دارند و مردم انتظارات بسیار از دستگاه قضایی دارند.

 

حجت الاسلام فاطمی نسب، کارهای انجام شده در دادگستری شهرستان را در جهت رسیدگی به مشکلات مردم بسیار خوب توصیف کرد و خواستار توجه بیش از پیش از لحاظ کمی و کیفی در این زمینه شد.

 

در ادامه نیزرئیس دادگستری شهرستان به ارائه گزارشی از فعالیتها و عملکرد دادگستری شهرستان درسال گذشته پرداخت.

نریمان شفیعی گفت: اولویت دستگاه قضا بحث امنیت پایدار برای مردم است و تمام تلاش ما و همکارانمان این است که مردم احساس امنیت نمایند و اگر مردم احساس امنیت کنند زندگی سهل و آسانی دارند.
انتهای پیام/*