پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰

یادواره شهید حسین فهمیده و36000 شهید دانش آموزی در سرپل ذهاب برگزارشد

بازی دراز1404: یادواره شهید حسین فهمیده و 36000 شهید دانش آموزی در سرپل ذهاب برگزارشد.

به گزارش بازی دراز،امام جمعه موقت سرپلذهاب حجت الاسلام مصطفی عسکری در مراسم برگزاری یادواره شهید حسین فهمیده و 36000 شهید دانش آموزی در شهرستان سرپل ذهاب اظهار داشت: جوانان و نوجوانان دانش‌آموز در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دوران دفاع مقدس نقش برجسته و تعیین کننده‌ای داشته‌اند.

وی افزود: شهدای دانش آموز با آغاز جنگ ۸ ساله و ترجیح دادن سنگر جبهه‌های نبرد بر سنگر علم و دانش، مصداق بارز علم و عمل شدند و در این راه جان خویش را تقدیم نمودند و امروز به عنوان الگویی برای فرهنگیان و دانش آموزان کشور هستند.

سرهنگ مجتبی کاکایی جانشین سپاه ناحیه سرپل ذهاب در ادامه با بیان اینکه امنیت و آسایش امروز ایران اسلامی مدیون جان‌نثاری‌ها وفداکاری‌های شهدا بوده است، افزود: جانفشانی و از خود گذشتگی شهدا این امنیت و آسایش را در جامعه فراهم کرد و برگزاری یادواره‌ها نقش و تأثیر بسزایی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوانان و به خصوص جامعه دانش آموزی دارد.

لازم به ذکراست این مراسم با حضور امام جمعه موقت سرپل ذهاب؛ جانشین فرماندهی سپاه ناحیه شهرستان سرپل ذهاب، و جمعی از مسئولین ادارات در محل کانون شهید باهنر شهرستان سرپلذهاب برگزار شد.

انتهای پیام/3033