پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
فرماندار شهرستان سرپلذهاب:

زلزله سرپلذهاب تبدیل تهدید به فرصت بود/افزایش تعداد306 کلاس درس به ظرفیت آموزشی شهرستان

بازی دراز 1404 :فرماندار شهرستان سرپلذهاب با بیان اینکه زلزله سرپلذهاب تبدیل تهدید به فرصت بود،گفت: تعداد306 کلاس درس به ظرفیت آموزشی شهرستان اضافه شده است.

محبت جمالی نیا در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با اشاره به خسارت زلزله در سال ۹۶ در بخش آموزش و پرورش شهرستان سرپلذهاب گفت : تهدید زلزله باتوجه به منویات رهبر انقلاب در بخش آموزشی شهرستان به فرصت تبدیل شد.

وی ادامه داد: در زلزله آبانماه ۹۶ تعداد57واحد آموزشی خسارت دید ولی باهمراهی دولت و تلاش خیرین نیکوکار مدرسه ساز بیش از 57 مدرسه در سطح شهرستان ساخته شد.

نماینده عالی دولت در شهرستان تصریح کرد : باتوجه به ساخت واحدهای آموزشی جدید تعداد306 کلاس درس به ظرفیت آموزشی شهرستان اضافه شد ضمن اینکه تعداد3 سالن ورزشی و فرهنگی نیز برای استفاده دانش آموزان احداث گردید.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای کرمانشاه خسارت وارد کرد.