پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۸

رفع مشکلات آب شرب روستاهای حوزه انتخابیه در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت / تحت پوشش سامانه گرمسیری قرار گرفتن بیش از ۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه

بازی دراز 1404:نماینده مردم سرپلذهاب در مجلس شورای اسلامی :رفع مشکلات آب شرب روستاهای حوزه انتخابیه قصرشیرین در دستورکار وزارت نیرو قرارگرفت و در یک برنامه کوتاه مدت بااعتبار ۷۰میلیارد ریالی این مشکلات بصورت موقت رفع میشود .

دکتر شهریار حیدری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت : رفع مشکلات حوزه آب روستایی شهرستانهای حوزه انتخابیه بصورت جدی در دستور کار قرار گرفت ودراین رابطه جلسه ای با وزیر نیرو و معاونین مربوطه انجام شد و توافقات مناسبی بدست آمد.

وی افزود : برای رفع فوری این مشکلات اعتبار ۷میلیارد تومانی در قالب یک برنامه کوتاه مدت تصویب و جهت رفع اساسی آن نیز برای یک برنامه بلند مدت دوساله جهت تقویت و تعویض سیستمهای شبکه انتقال آب منطقه توافق حاصل شد .

ایسان درادامه بااشاره به نقش سامانه گرمسیری در رفع مشکلات اشتغال منطقه ادامه داد : تا سه ماه آینده بیش از ۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دشت ذهاب ، سرقلعه و جگیران و بخشی از مزارع شهرستانهای سرپلذهاب و گیلانغرب تحت پوشش سامانه قرار میگیرد و نقش مهمی در رفع مشکلات اشتغال جوانان خواهدداشت.

نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد : وزارت نیرو و جهاد کشاورزی تعهد کرده اند که تا دوسال آینده ۲۳ هزار هکتار از ارضی کشاورزی تحت پوشش قرارخواهند گرفت که لازم است در ایجاد کانالهای پایین دست سدها و شبکه های فرعی نیز تسریع شود.

حیدری در ادامه بااشاره به نقش مهم مرزها در رونق و پیشرفت مناطق مرزی گفت : مرزها اگر بدرستی استفاده شوند می توانند باعث رونق و پیشرفت منطقه شوند دراین خصوص تذکرات لازم برای بازگشایی سریع مرز تیله کوه به وزیر امور خارجه داده شد تا مردم سرپلذهاب بتوانند از مزایای فعالیتهای تجاری این مرز بهره مند شوند.

وی از مدیریت ضعیف گمرک کشور انتقاد کرد وگفت : مدیریت ضعیف گمرک کشور باعث عدم استفاده حداکثری از مرزهای کشور شده است که دراین خصوص تذکرات لازم به وزیر اقتصاد داده شد تا با اصلاح مدیریتی در گمرک بتوانیم شاهد استفاده حداکثری از قابلیتهای تجاری مرزها و رونق و پیشرفت منطقه باشیم.

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه گفت : سرمایه گذاری در منطقه و جذب سرمایه داران از نکات مهم در پیشرفت منطقه است که دراین رابطه اقدامات مناسبی با همکاری استانداری کرمانشاه انجام گرفته ودرخواستهای متعددی نیز وجوددارد ودرحال بررسی برای جذب بهتربن درخواستها هستیم.

ایشان همچنین به موضوع امهال تسهیلات مناطق زلزله زده اشاره کرده وگفت : بانک کشاورزی بصورت موردی اعتبار یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی بصورت یارانه از دولت دریافت کرده است وسایر بانکها نیز می توانند بصورت موردی از طریق دولت اقدام کنند تا مشکل امهال وام مردم زلزله زده رفع شود.

حیدری افزود : دراین رابطه یک درخواست دوساله امهال از دولت نیز انجام گرفته ودرتلاش هستیم حداقل برای مدت یکسال امهال تسهیلات زلزله زدگان را ازدولت دریافت کنیم .