پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۸:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرپلذهاب خبر داد:

کشف و ضبط انواع داروهای مخدر در شهرستان

بازی دراز 1404:فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرپلذهاب از کشف و ضبط انواع داروهای مخدر در شهرستان خبرداد.

سرهنگ منوچهر رضایی در گفتگو با خبرنگار ما گفت : در پی اخبار واصله مبنی بر اینکه افرادی با هویت معلوم اهل و ساکن شهرستان در امر خرید و فروش انواع قرص و شربت و آمپول مخدر نیروزا فعالیت دارند این موضوع در دستور کار عوامل اطلاعاتی و انتظامی پلیس شهرستان قرارگرفت .

وی افزود : عوامل امنیت شهرستان ضمن تحت مراقبت قرار دادن محل اختفاء اقلام ممنوعه در یک عملیات غافلگیرانه از داخل مغازه های عطاری و کفش فروشی واقع در داخل شهر مقادیر بسیاری از داروهای مخدر و نیروزا را کشف کردند.

رئیس پلیس شهرستان تصریح کرد : در این عملیات تعداد ۵ هزار و ۵۹۲ عدد انواع قرص مخدر ، آمپول نیروزا و مقدار ۴ هزار سی شربت متادون غیر مجاز کشف و ضبط گردید.

رضایی اذعان کرد :پرونده قضایی در این رابطه تشکیل و به همراه متهمان دستگیر شده تحویل مقامات قضایی گردید.  

وی خاطر نشان کرد : پخش اقلام موصوف در سطح شهرستان می‌تواند آسیب روحی و روانی جدی وجبران ناپذیری بر جوانان گذاشته و باعث ایجاد معضلات در سطح اجتماع شده و صدمات پزشکی خطرناکی را به افراد وارد نمایند.

رئیس پلیس شهرستان همچنین اظهار داشت: نیروی انتظامی با افرادی که روح و روان جوانان و خانواده‌ها را مورد هدف مجرمانه خود قرار داده و امنیت افراد را به خطر می‌اندازند برخورد جدی خواهد نمود.