سرهنگ منوچهر رضایی درگفتگو باخبرنگار ما اظهارداشت : مامورین پلیس انتظامی کلانتری مرکزی شهرستان در پی گشتزنی در منطقه به یک دستگاه کامیون بنز تک به رانندگی فردی با هویت معلوم مشکوک شدند که اقدام به توقف و بازرسی از خودرو نمودند .
وی افزود : در بررسی و بازدید اولیه خودرو بیش از ۱۰ تن چوب قاچاق کشف شد که هیچگونه مجوز قانونی جهت عبور در شهرستان را نداشت و لذا با هماهنگی مقام قضایی اموال قاچاق و خودرو توقیف و متهم دستگیر و باتشکیل پرونده قضایی جهت سیر مراحل قانونی به یگان دلالت گردید.
رئیس پلیس شهرستان تصریح کرد:نیروی انتظامی با تخریب کنندگان و قاچاقچیان چوب به شدت برخورد نموده و در این امر هیچ گونه اغماضی نداشته و از مردم عزیز شهرستان تقاضا داریم درصورت مشاهده چنین مواردی که ثروت ملی کشور را به تاراج می برند و باعث تخریب آن می شوند مراتب را سریعا به واحدهای انتظامی اطلاع دهند تا اقدام و برخورد لازم صورت پذیرد.