کیانوش احسانی پور در گفتگو با خبرنگار ما از دستگیری دو اکیپ از متخلفین شکار و صید غیر مجاز در منطقه شکار ممنوع قراویز در شهرستان خبر داد .
وی گفت : ازمتخلفین چندین قطعه سهره طلایی، دو عدد قفس فلزی و دو رشته تور دامی توسط مأمورین یگان حفاظت محیط زیست کشف و ضبط گردید.
سهره طلايي پرنده اي با جثه كوچك و اندكي كوچكتر از گنجشك به اندازه 12 سانتي متر داراي دم چنگالي و منقار مخروطي شكل و به نسبت باريك است و پرواز اين پرنده موجي و رقص مانند است.
منطقه شكار و تيراندازي ممنوع قراويز با سه هزار و 800 هكتار مساحت، بخشي از حوزه استحفاظي شهرستان سرپل ذهاب است كه به لحاظ موقعيت جغرافيايي و منطقه اي گرمسيري داراي وحوش فراوان است.
منطقه شكار و تيراندازي ممنوع قراويز مشترك قصرشيرين و سرپل ذهاب هم اكنون تنها زيستگاه منحصر به فرد آهوي ايراني در منطقه غرب كشور به شمار مي رود.
از جانوران موجود در اين منطقه مي توان به كل و بز وحشي، قوچ و ميش، آهو، گرگ، روباه، خرگوش، تشي و بزمجه اشاره كرد.
همچنين اين منطقه حفاظت شده با پوشش گياهي بلوط، پلك، تنگرس، آلبالو وحشي و گياهان مرتعي، داراي انواع گونه هاي پرندگان شامل كبك، تيهو، سار و فاخته است.
سرپل ذهاب با بيش از 90 هزار تن جمعيت در غرب كرمانشاه، با عراق 48 كيلومتر مرز دارد.