پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۴:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرپل ذهاب:

مهمترین مصادیق تخلفات و جرایم انتخاباتی اعلام کرد

بازی دراز1404:فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرپل ذهاب در آستانه برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۰ مهمترین مصادیق تخلفات و جرایم انتخاباتی اعلام کرد.

سرهنگ منوچهر رضایی در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: مردم فهیم شهرستان در جریان در پیش بودن انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و ریاست جمهوری در سطح کشور  واستان و به تبع آن در سطح شهرستان هستند.

وی افزود: مردم فهیمه این شهرستان در جریان برنامه ها و برگزاری چگونگی انتخابات هستند در ادامه توصیه هایی برای هواداران کاندید ها و کاندیدها اعلام میشود.

وی گفت: تبلیغات زودهنگام انتخاباتی در سطح شهرستان برابر مصوبات وزارت کشور و شورای عالی امنیت کشور و شورای تامین شهرستان ممنوع است و هم اکنون در کارنامه و صفحات اجتماعی اقدامات و تبلیغاتی انجام می‌گیرد که تخلف انتخاباتی محسوب میشود

وی تصریح کرد: در این راستا اعضاء هیئت نظارت اجرایی وارد عمل می‌شوند و برخورد لازم صورت می‌گیرد.

سرهنگ رضایی گفت: پخش کارت و تراکت و بروشور هایی از سوی برخی کاندیدها،تجمع هوادارانشان در محل‌های خاصی در منازل افراد خاصی به جهت تبلیغات و سخنرانی و یا حتی پخش مایحتاج و ارزاق عمومی بین مردم تخلف آشکار است ،سابقه تخلف ایجاد میشود لذا باید توجه ویژه داشته باشند .

ایشان بیان کرد: مهمتر از همه کاندیداهای که تعیین صلاحیت می‌شونداخلاق انتخاباتی را در سطح شهرستان رعایت کنند که انتخابات پرشور و به دور از هرگونه مشکل در سطح شهرستان انجام بگیرد و کاندیدای اصلی و مورد تایید مردم در شورای اسلامی شهر و شخص ریاست جمهوری انتخاب گردند.