پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۶:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۰
فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب:

مسجد محل علم و ادب وتربیت است /پایگاههای مقاومت مساجد در کنار کادر بهداشت و درمان در مبارزه با کرونا بوده است

بازی دراز 1404:فرمانده سپاه ناحیه سرپل‌ذهاب گفت:پایگاههای مقاومت مساجد سپاه شهرستان همواره در کنار کادر بهداشت و درمان در مبارزه با کرونا بوده و اقدامات مناسبی در برنامه های کمک معیشتی داشته است.

سرهنگ نوروز اکبری در گفتگو با خبرنگار ما ضمن گرامیداشت روز جهانی مسجد اظهارداشت : مساجد از پایگاه های مهم جامعه است که بسیج و سپاه با برنامه ریزی های مناسب از ظرفیت آن استفاده کرده است ‌.

وی افزود : مساجد همواره محل علم و ادب و تربیت بوده و آمادگاه جوانان برای دفاع از خاک میهن در برابر نفوذ و نفاق دشمن به شمار رفته است .

فرمانده سپاه ناحیه تصریح کرد : ائمه جماعات مسجد بانفوذ کلام و آگاهی و بصیرتی که دارند می توانند با ایجاد تعامل مناسب با مردم نسبت به رونق گرفتن مساجد اقدام کنند .

ایشان با اشاره به واحد بسیج مساجد سپاه ناحیه اذعان داشت : بسیج مساجد در راستای جلوگیری از نارسایی های فرهنگی و اجتماعی در جامعه و تعامل سازنده ائمه جماعات با پایگاه های بسیج تشکیل شده است.

فاطمی نسب اضافه کرد : بسیج مساجد کار بزرگ سنجش وضعیت کلی پایگاههای مقاومت بسیج از نظر عقیدتی، سیاسی ، نظامی و ... و تحلیل و بررسی اعضای شورای پایگاههای مقاومت بسیج را برعهده دارد.

وی تصریح کرد : بسیج مساجد از طریق نظارت‌های خود میزان فعالیت ، رشد و خلاقیت پاسگاههای مقاومت بسیج را مورد ارزیابی قرار می دهد.

فرمانده سپاه ناحیه در پایان افزود : پاسگاههای بسیج مساجد در کنار سایر اقشار بسیج از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کنار کادر بهداشت و درمان شهرستان بوده و در پیک های مختلف شیوع این بیماری منحوس اقدامات بسیار مناسبی در حوزه محرومیت زدایی و تهیه بسته های کمک معیشتی انجام داده است.