پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
معاون شبکه بهداشت و درمان سرپلذهاب:

کمبود واکسن کرونا در شهرستان نداریم

بازی دراز 1404:معاون شبکه بهداشت و درمان سرپلذهاب گفت:کلیه مراکز واکسیناسیون در شهرستان سرپلذهاب فعال است و کمبود واکسن در شهرستان نداریم.

دکتر محسن مرادی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: کلیه مراکز واکسیناسیون در شهرستان سرپلذهاب فعال است و کمبود واکسن در شهرستان نداریم ،

وی با یادآوری این موضوع که واکسن سینوفارم مدت کوتاهی در دسترس نبود گفت: خوشبختانه با پیگیری های بعمل آمده سهمیه این واکسن تا ظهر امروز پنجشنبه ۱۱ شهریورماه جای به سرپلذهاب میرسد.

ایشان ادامه داد: واکسن های آسترانزانکا ، برکت و سینوفارم در شهرستان موجود می‌باشد و مردم نگران این موضوع نباشند.

وی ضمن دعوت مردم به انجام واکسیناسیون گفت: این امر در جلوگیری شیوع ویروس منحوس کرونا تاثیر بسیاری داشته و امید است شهروندان همچون گذشته استقبال خوبی نشان دهند.