خانم معصومه اکبری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت :کتابخانه های عمومی شهرستان سرپل ذهاب در نظر دارد بمناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی برنامه های با هدف یادآوری ایثارگری و مقاومت های این شخصیت بزرگوار و معرفی الگوی مهم برای جوانان برگزار کند.
وی گفت: ایران اسلامی سردار حامل نشان ذولفقار ولایت را تقدیم راهی کرد که با خون هزاران جوان امت آبیاری شده بود تا با بخشش سردار راه هزاران سلیمانی دیگر در مقابله با استکبار جهانی هموارتر و پایه های انقلاب اسلامی و سپاه قدس نیز مستحکمتر شود.
وی افزود:برنامه یادبود (نمایش عکس و پوستر و همایش یک روزه خوشنویسی)، مسابقه نقاشی و دلنوشته، محفل شعر آئینی گرامیداشت سردار دلها،مسابقه کتابخوانی از کتابهای مختص شهید سلیمانی، پویش مجازی کودکان و نوجوانان (با موضوع من سلیمانی ام)، تهیه و اهدای کتاب (من قاسم سلیمانی هستم) به کودکان و معرفی در محلات، بازنمایی کتاب و نشست های معرفتی از مهمترین برنامه های سالروز شهادت سردار سلیمانی در شهرستان است.