پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۶
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان سرپلذهاب:

۱۵ روستای سرپلذهاب بصورت تانکر سیار آبرسانی می شوند/ اختصاص ۶۳میلیارد تومان اعتبار به پروژه های آب روستاها در شهرستان

بازی دراز 1404: رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان سرپلذهاب گفت:۱۵ روستای سرپلذهاب بصورت تانکر سیار آبرسانی می شوند و ۶۳میلیارد تومان اعتبار به پروژه های آب روستاها در شهرستان اختصاص پیدا کرده است.

 احمد احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ما از اجرای پروژه های آب روستاهای شهرستان از محل اختصاصی ۶۳ میلیارد و اعتبارات آب شهرستان  خبر داد .

وی گفت: برآورد های لازم صورت گرفته که ۷۰ درصد برآوردها در قالب پیمان و مناقصات تعیین تکلیف شده و در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد.

وی افزود : قطعی آب روستاها مربوط به فرسودگی در شبکه توزیع آب و عدم توسعه شبکه توزیع آب بوده و در صورت اصلاح شبکه توزیع آب مشکل نخواهد شد.

ایشان در ادامه بیان کرد:عمده مشکلات آب در روستاها عدم رعایت مصرف و الگو مصارف در حد متعارف انشعابات غیرمجاز و تو کنتور اندازه گیری می باشد که لازم ساماندهی بوده.

احمدی بیان کرد: تعداد ۱۵ روستا غیر تحت پوشش وجود دارد که به صورت تانکری و سیار آبرسانی میشود.