بازی دراز 1404: در این مراسم معنوی فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدا از صدراسلام تاکنون، بخصوص شهدای دوران دفاع مقدس، گفت: شهدای دوران جنگ تحمیلی با تمام نیت خالصی و معنوی که داشتند برای دفاع از میهن اسلامی با دشمن روبرو شدند، و از جان خود مایه گذاشتند و به پیروزی رسیدند.
وی افزود: ما امانتدار این پیروزی سرافراز هستیم و در راه دین باید تلاش کنیم ،نسل های انقلابی تربیت کنیم .
امام جمعه موقت شهرستان گفت: ما امروز در خط مقدم جنگ نرم با دشمن به سر می بریم،نباید غافل باشیم، اهداف انقلابی خود را تقویت کنیم، ناامید نشویم و گوش به فرمان ولایت فقیه باشیم.

حجت الاسلام عسکری بیان کرد: خانواده های شهدا اجر کمتر از شهادت ندارند، دوشادوش فرزندان خود مقاومت و ایستادگی نشان دادند و از جان فرزندان خود برای نجات کشور فدا کردند.
در ابتدای مراسم فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب ضمن تکریم خانواده های شهدا و تقدیر از مادران صبور و فداکار آنان، گفت: ما به شهدا و خانواده های آنان مدیون هستیم، تا قطره خونی که در رگ های ما است برای سرافرازی پرچم ایران اسلامی خواهیم ایستاد.

وی امنیت و آرامش و پیشرفت در عرصه های سیاسی،علمی،فرهنگی و... کشور مایه خون شهدای دانست که در هر برهه از زمان، شجاعانه به میدان رفتند و دشمن را به هراس انداختند.
وی در پایان گفت: نظام نظامی است که سرمایه گذاری آن با خون، جهاد و مجاهدت شکل گرفته است لذا اینها هستند که امروز باید تکریم شوند.
شهید 'غلامعلی باپیرزاده' در عملیات كربلای چهار در دهم دی ماه سال 65 به مقام شامخ شهادت رسید.
سرپل ذهاب در غرب استان كرمانشاه بیش از 85 هزار نفر جمعیت دارد كه در زمان هشت سال دفاع مقدس بیش از ۸۵۶ شهید تقدیم انقلاب اسلامی كرده است.