پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۷:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۰
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان سرپل ذهاب خبر داد:

اجرای طرح هادی در ۴ روستای این شهرستان

بازی دراز 1404: مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان سرپل ذهاب از اجرای طرح هادی در ۴ روستای این شهرستان خبر داد.

شهبازی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: طرح هادی در ۴ روستای جوانمیری، مله رولان ، نوشیروان و کوییک حسن در حال اجرا می باشد.

 

وی افزود: طرح‌های هادی روستایی براساس تأمین اعتبارات در روستاهای مختلف شهرستان به اجرا گذاشته می‌شود.

 

وی ادامه داد: میزان اعتبار اختصاص یافته برای اجرای طرح هادی در این ۴ روستا ، ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان می‌باشد.

 

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سرپل ذهاب افزود: طرح هادی شامل آسفالت ، جدول گذاری، شن ریزی، تسطیح کوچه و معابر و پیاده‌رو سازی است.

 

شهبازی گفت: شهرستان سرپل ذهاب با اجرای طرح هادی جزو شهرستان‌های برتر در اجرای طرح هادی است.

 

وی در ادامه گفت : هم اکنون در ۱۵ روستای شهرستان سرپل ذهاب نهضت آسفالت با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان در حال اجرا میباشد و پیشرفت خوبی دارد.

 

وی در پایان گفت: عمران و آبادانی روستاها در شهرستان اولویت اساسی است و در این زمینه پروژه های مختلفی در روستاهای این شهرستان اجرا می شود.

 

شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.