صدراله بابلی فرماندار سرپلذهاب در این مراسم و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا این نظام و انقلاب گفت: نخستین هدف شهدا دفاع از اصل انقلاب اسلامی بود و هدف دوم حفظ خاک و میهن بود، لذا رزمندگان دوران دفاع مقدس این همه مصیبت تحمل کردند که یک وجب از خاک از دست نرود و هدف سوم دفاع از ارزشهای اسلامی بود که ما امروزه باید از این سیره و مکتب الگو بگیریم و در حوادث طبیعی و غیرطبیعی آماده باشیم.
وی بیان کرد: دشمن در همه حال همیشه سعی دارد در موضوعات مختلف ضربات و نقشه های شوم خود را بر ما وارد کند و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند دشمن را نباید دست کم گرفت و همیشه آماده بود و ما امیدواریم بحث پدافند غیرعامل جدی گرفته شود.
ایشان گفت: اولین هدف ما مسئولین ، ادامه دادن راه شهدا، دفاع از ارزشهای اسلامی وحفظ تمامیت ارضی است که به نوعی آمادگی در امر پدافند غیرعامل در این میان نقش مهم و موثری دارد.
فرماندار شهرستان تصریح کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با همین رویکرد ، تفکر و باور، توانست ضمن غلبه بر داعش، سایه تهدید آنان را از سر کشور نیز کم کند.
وی ادامه داد: شهدا جان خود را در راه خدا، برای انقلاب و آرمانهای نظام فدا کردند تا امروز عزت و سند آزادگی کشور رقم بخورد.
گفتنی است، حاضرین دراین برنامه ضمن قرائت فاتحه با نثار شاخههای گل و همچنین عطرافشانی مزار مطهر شهدا با آرمانهای بلند شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
سرپل ذهاب در غرب كرمانشاه با بيش از ۹۰ هزار نفر جمعيت در دوران هشت سال دفاع مقدس ۸۵۰ شهيد، 163 آزاده و 840 جانباز تقديم انقلاب اسلامي كرده است