پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۱۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸

دعای ندبه در حرم مطهر احمد بن اسحاق قمی؛ تجلی اشک و انتظار عاشقان اهل بیت

مراسم معنوی قرائت دعای ندبه با حضور گسترده زائران و مؤمنان در صحن نورانی حرم مطهر احمد بن اسحاق قمی برگزار شد و فضای حرم را آکنده از عطر دعا، اشک و امید به فرج حضرت ولی‌عصر (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) ساخت.

 

در این آیین روح‌بخش، جمعی از عاشقان اهل بیت علیهم‌السلام و منتظران ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) با زمزمه فرازهای دعای ندبه، دلتنگی خود را نسبت به غیبت امام زمان ابراز کردند و با قلب‌هایی سرشار از امید، برای تعجیل در فرج آن حضرت دعا نمودند.  

 

حجت‌الاسلام عسگری، مدیر مرکز افق حرم مطهر احمد بن اسحاق (ره) سرپل‌ذهاب، در حاشیه مراسم اظهار داشت: «دعای ندبه، آیینه‌ای از عشق و انتظار شیعیان نسبت به امام عصر (عج) است و برگزاری چنین برنامه‌هایی در حرم مطهر احمد بن اسحاق، علاوه بر تقویت معنویت زائران، زمینه‌ساز انسجام و همدلی در جامعه مؤمنان خواهد بود.»  

 

وی افزود: «مرکز افق حرم مطهر با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی، تلاش دارد فضای حرم را به کانونی برای ترویج فرهنگ انتظار و تقویت ارتباط قلبی مردم با اهل بیت علیهم‌السلام تبدیل کند.»