پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶

ثنایی : اسلام دین برابری و مساوات است

بازی دراز 1404/ امام جمعه اهل تسنن شهرستان سرپل ذهاب گفت : همه ی انسانها با هر رنگ و نژادی در دین اسلام برابر هستند ، چرا که پیامبر اسلام آمدند تا انسانها را در خط مساوی قرار دهد .

امام جمعه اهل تسنن شهرستان سرپل ذهاب ضمن تبریک ایام خجسته و فرخنده هفته وحدت دین اسلام را دین نجات از بردگی  دانست و افزود : خداوند پیامبر اسلام را برای نجات انسان مبعوث کرد ، چرا که در آن زمان بشریت در حالت انسانیت نبودند و اکثر آنها در عالم بردگی به سر می بردند.

ما موسی ثنایی همچنین دین اسلام را دین برابری و مساوات دانست و تصریح نمود : همه ی انسانها با هر رنگ و نژادی در دین اسلام برابر هستند ، چرا که پیامبر اسلام آمدند تا انسانها را در خط مساوی قرار دهد .

وی در ادامه وحدت را در بین مسلمانان لازم و ضروری دانست و خاطر نشان شد : رسول اکرم (ص) پیام رسان وحدت در جامعه اسلامی بودند ، اما با مرور زمان در دوره های مختلف وحدت کم رنگ شد ، با پیروزی انقلاب اسلامی با نام گذاری امام خمینی (ره) دوباره وحدت در بین مسلمانان رنگ و بوی تازه تری به خود گرفت.

ثنایی در ادامه با اشاره به آیات قران قوم یهود را دشمنان اسلام معرفی کرد و گفت : یهود و دیگر دشمنان اسلام سعی دارند با روشهای مختلف بین مسلمانان تفرقه بیندازند در حالی که مسلمانان باید بدانند هیچ تفاوتی در اصل اعتقادات آنها وجود ندارد و خدا ، کتاب ، رسول و دین همه ی آنها واحد و یکی می باشد.

ایشان تفرقه را ایجاد کننده ظلم و ستم در بین جامعه دانست و افزود : یکی از مهمترین عاملهای وحدت در جامعه اسلامی وجود ولایت فقیه می باشد و عدم رهبر عامل مهم جنگ و اختلاف در برخی از کشورهای عربی هم سایه می باشد، امت اسلامی اگر وحدت داشته باشند و یک رهبر واحد را انتخاب کنند صهیونیسم و یهود هیچگاه نمی تواند در مقابل مسلمانان کاری را انجام دهد.

Picture 076