پربازدیدترین ها

کد خبر: 228248 ۱۷:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲

امروز برگزار شد:

پیگیری مشکلات و مطالبات مردم شهرستان سرپلذهاب با حضور استاندار کرمانشاه

بازی دراز 1404:جلسه ای با حضور استاندار و نماینده مردم سرپلذهاب در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و امام جمعه سرپلذهاب و مدیران کل استان با هدف پیگیری مشکلات شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد.

پیگیری مشکلات و مطالبات مردم شهرستان سرپلذهاب با حضور استاندار کرمانشاه

حجت الاسلام جواد فاطمی نسب امام جمعه سرپلذهاب در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: مشکلات آب روستایی در سرپل ذهاب مهمترین مشکل مردم است که باوجود گرمی هوا و وضعیت آب و هوایی شهرستان ممکن است باعث بوجود آمدن چالش در شهرستان شودو لذا لازم است که مسئولین با جدیت بیشتر برای رفع این مشکل اقدام کنند.

وی افزود: شخصیت احمد ابن اسحاق(ص)شخصیت بزرگی است که نماینده اوقاف امام حسن عسگری (ع) بوده و در استان نظیری ندارد ولی متاسفانه امروز اداره اوقاف در سرپل ذهاب فقط در حد یک نمایندگی است و مردم شهرستانهای غربی استان برای انجام امورات خود باید تا اسلام آباد غرب طی مسیر کنند که برای مردم زحمت ساز است .

ایشان گفت: عدم تکمیل مساجد تعمیری و تخریبی سرپل‌ذهاب از دیگر مشکلات شهرستان است که نیازمند توجه ویژه است امروز تعداد ۲مسجد با پیشرفت فیزیکی ۵۰درصد ، ۶مسجد نیازمند تعمیر و ۱۲ مسجد نیمه کاره وجود دارد و بدون توجه دولت اتفاق خاصی در ساخت و سازها انجام نمیشود.

وی گفت: طرح توسعه حرم احمد ابن اسحاق (ره) با سطح ۲هزار و ۵۰۰ متری یکی از پروژه های بزرگ استان است که برای نگهداری آن نیازمند اعتبار است و مغازه های تعبیه شده در قسمتی از این طرح می تواند این اعتبار را تأمین کند .

وی عنوان کرد: مشکل این مغازه ها عدم تغییر کاربری از فرهنگی به تجاری است که امیدواریم با نگاه ویژه استاندار این کار سریعتر انجام شود و درآمد حاصل از آن بدون دخل و تصرفی اداره اوقاف صرف امورات حرم خواهد شد.

ایشان گفت: سیستم سرمایشی حرم با توجه به وسعت آن نیازمند یک طرح کلی است و هزینه کردن برای خرید اسپلیت بسیار خواهد بود و لذا با یک طرح کلی و ایجاد موتورخانه می توان مشکل سرمایشی و گرمایشی آنرا حل کرد .

امام جمعه سرپلذهاب با بیان اینکه اقدامات استاندار و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پروژه ساخت حرم شایسته تقدیر است،گفت: امید است هر چه سریعتر این‌پروژه به پایان برسد و مردم از آن بهره معنوی گردند.

در ادامه استاندار کرمانشاه هوشنگ بازوند در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگارما گفت: امروز در خصوص بحث حوزه تنش آبی با مسئولین دستگاه‌های اجرایی و همچنین نماینده مجلس در شورای اسلامی ،امام جمعه سرپل ذهاب جلسه ای در رابطه با مشکلاتی که در شهرستان سرپلذهاب است تشکیل شد .

وی افزود: حدود سه تا از محله‌های شهر که به دلیل اینکه قبلا جزو روستا بودند و اکنون الحاق شدن به شهر متاسفانه سیستم فاضلاب ندارد و شرایط غیر بهداشتی در آنجا حاکم است که مقرر شد ۵۰ درصد از اعتبارات استانی و ۵۰ درصد از اعتبارات ملی پرداخت شود.

وی افزود: تعداد ۱۵ تا از روستاهای سرپل ذهاب در ۲۴ ساعت فقط ۵ ساعت آب دارند مابقی ساعت شبانه روز به صورت تانکر آبرسانی می شود که این هم مقرر شد از محل تنش‌ آبی ، یک سوم استان بودجه پرداخت کند و دو سوم شرکت آب و فاضلاب کشور پرداخت کند .

استاندار کرمانشاه ادامه داد:موضوعات دیگر مطرح شد بحث گازرسانی بود که اقدامات خوبی شده ولی با توجه به اینکه کل اقداماتی که در روستاها در حوزه گازرسانی شده در سال ۹۶ بوده و قبل از ۹۶ عملاً روستای گازرسانی نشده الان از آن جامعه هدفی که دارند جامعه هدف۵۲ تا روستا گاز رسانی کردند ۸۰ روستا هم در دست اجرا است البته این به این معنی نیست که همه روستاها گازرسانی ندارند طبیعتا برنامه‌ای دارند در قالب این برنامه‌ها این روند ادامه دارد.

وی تصریح کرد: سد حواسان یکی از نگرانی‌های جدی است که بالاخره تو بحث طرح گرمسیری وجود دارد طرح گرمسیری یکی از ایراداتی آن این است که مخزن ندارد و ما باید یک مخزن برای این تعریف کنیم که این آب اضافی را در ایامی که کشاورزان نیاز ندارند این مخزن جمع آوری شود.

وی افزود: یکی از این مخازن طرح سد حواسان است که انصافاً با پیگیری خیلی زیادی که جناب آقای حیدری نماینده مردم در مجلس داشتند نهایتاً در جلسه‌ای در تهران به این جمع‌بندی رسیدیم که اعتبار از طریق ماده ۵۶ و با عاملیت بانک سپه بگیرد و بانک سپه و سازمان برنامه بودجه  را انجام بدهند امروز هم پیگیری شد خوشبختانه کار کارشناسی در سازمان برنامه تمام شده و عملا منتظر ابلاغ جناب آقای نوبخت است.

بازوند بیان کرد: تعداد  ۱۶ واحد از واحدهای شهرک صنعتی و کشاورزی شهرستان  به نوعی راکد هستند و مشکلات در رابطه با تسهیلات داشتند که مقرر شد که از محل تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان برای مناطق زلزله‌زده آمده این پول پرداخت شود و مدیرکل صَمت مسئول پیگیری این موضوع شدند.

ایشان عنوان کرد: مسئله تعاونی فرهنگیان و تعاونی شهرداری مورد نظر است که نیازمند کار کارشناسی بیشتری است که در کمیسیون ماده ۵ انجام بگیرد، نزدیک به ۷ سال  ادامه داشته و باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اعلام اینکه پروژه تقاطع روستای حبیبوند تا ده روز آینده به اتمام می رسد،گفت: تغییر کاربری مغازه‌هایی که در حریم حرم احمدابن اسحاق (ره )هست و متعلق به اداره اوقاف هستند کاربری آن عموماً فرهنگی است ولی با توجه به طرح بازسازی و نوسازی و طرح احداث بقعه احمد بن اسحاق(ره )در آینده نیاز به اعتبارات برای تعمیرات داشته  که مقرر شد با پیشنهاد آقای فرماندار و شهردار سرپلذهاب تغییر کاربریبه مراکز تجاری برای هزینه‌های احتمالی آینده انجام گیرد.

دکتر شهریار حیدری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با خبرنگار ما گفت: سفر استاندار به سرپل‌ذهاب جهت بررسی آخرین وضعیت پروژه های عمرانی شهرستان و مشکلات دوران زلزله و بعد از آن و وضعیت جاری شهرستان انجام گرفت .

وی افزود: تنش آبی مناطق روستایی مهمترین مشکل شهرستان بود که تصمیمات خوبی برای رفع آن اتخاذ شد، اصلاح و تعویض سیستم و شبکه های انتقال آب بااستفاده از منابع اعتباری استانی و ملی مهمترین در تنش آبی مناطق روستایی است که دراین جلسه مورد توجه بود و مصوبات مناسبی برای آن تصویب شد.

ایشان ادامه داد: مشکلات مربوط به عدم بازسازی ساختمانهای اداری مربوط به ۴۰ اداره مختلف در سرپل ذهاب که ناتمام مانده است مورد بررسی قرار گرفت که ساز و کار تکمیل این پروژه ها تعریف شد.

وی افزود: وضعیت دفع فاضلاب محلات حاشیه شهر که به شهر الحاق شدند در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با همکاری استان و شرکت آب و فاضلاب کشور این مشکل برطرف شود.

ایشان بیان کرد: بحث تعاونی‌های مسکن فرهنگیان و شهرداری در طول ۶سال گذشته بارها مورد بررسی قرارگرفته شده که تصمیمات جلسات گذشته باعث رفع مشکلات این تعاونی‌ها نشده بود و دراین جلسه مقرر شد که این مشکلات برطرف گردند.

وی گفت: اصلاح و بهسازی جاده های اصلی و فرعی شهرستان از دیگر مشکلات سرپل‌ذهاب بود که دراین جلسه مطرح شد و تصمیمات خوبی در این خصوص اتخاذ گردید.بحثهای مربوط به مرز و بازارچه مرزی نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و استاندار دراین خصوص دستورات لازم را صادر کرد.

در ادامه نورالدین فرزادی پور فرماندار سرپلذهاب با ما گفت: ۷ هزار و ۷۰۰هکتار از اراضی جامانده از سامانه گرمسیری ، به لحاظ نداشتن اعتبار تعطیل شده است که انتظار داریم هرچه سریعتر تکمیل شود.

وی افزود: بحث تعیین تکلیف تنفیذ اراضی عادی و زمان جنگ تحمیلی است که بخشی از این اراضی نیازمند تنفیذ سند بود که ضمن حل اختلافی بین ثبت اسناد و دادگستری این مشکلات مورد عنایت قرار گیرد و حل گردد.

وی ادامه داد: راه اندازی بخش کوئیک با توجه به گستردگی حوزه شهرستان در بخش مرکزی با ۱۸۹ تا روستا راه اندازی بخش کوئیک نیاز است در اولویت قرار گیرد و همچنین راه اندازی شاهین شهر بعنوان مرکز بخش قلعه شاهین از دیگر موضوعات مورد پیگیری قرار گیرد.

فرماندار سرپلذهاب گفت: فرآیند رسیدگی به الحاق اراضی تعاونی مسکن و شهرداری و فرهنگیان طی شده و نیاز دارند هر چه سریعتر تغییرکاربری پیدا کنند و تعیین تکلیف شوند .علارغم افزایش تراکم واحدهای مسکونی پس از زلزله، یکی از مهمترین مشکلات مسئله استیجاری است .

وی در پایان گفت: روستاهای پاونار،زعفران احمد آباد سال ۹۲ به شهرستان الحاق شدند ولی کماکان دارای امکانات روستایی هستند و مشکلات دفع فاضلاب و ساخت پلاک های خالی دارند که نیازمند رسیدگی ویژه است.