علی شعبانی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: عزیمت مردم و عزاداران اباعبدالله الحسین علیه السلام باشور و هیجان و با ایمنی و سلامت به سمت کربلا در جریان است.
وی افزود: براساس آمارهای دریافتی موج بازگشت زائرین به کشور آغاز شده و در روز گذشته قریب به ۲۵ هزار نفر به کشور مراجعه کرده و امروز این آمار بیشتر خواهد بود.
دبیر ستاد اربعین استان کرمانشاه عنوان کرد: از زوار عزیز خواهشمندیم که زیارت خود را مختصر انجام داده و مدت حضور خود در عراق را کاهش دهند و هرچه سریعتر به کشور برگردند.
شعبانی ادامه داد: پیشبینی برای برگشت زوار به کشور انجام شده و موکبها فعال خواهند بود ضمن اینکه موکب امام رضاییها در مرز منذریه تا ۵ روز بعد از اربعین دایر بوده و به زوار خدمات ارائه خواهد داد.
سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته مسئولان با توجه به توسعه زیر ساختها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیشبینیها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلیترین و قدیمیترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلی است.
مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است. در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهرهمندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت میگرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بینالمللی قدیمیترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است. مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل میشود.