پربازدیدترین ها

کد خبر: 236636 ۱۴:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۴

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه خبر داد:

فوت زائر ۵۸ ساله و انتقال به مرز بین‌المللی خسروی

بازی دراز۱۴۰۴: مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه از فوت زائر ۵۸ ساله و انتقال به مرز بین‌المللی خسروی خبر داد و گفت: این حادثه در شهر منذریه عراق رخ داده و در حال هماهنگی برای انتقال پیکر وی هستیم.

فوت زائر ۵۸ ساله و انتقال به مرز بین‌المللی خسروی

به گزارش بازی دراز۱۴۰۴: محمدباقر محمدی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز از فوت خانم ۵۸ ساله اهل استان ارومیه، بر اثر سکته قلبی در شهر منذریه عراق خبر داد و گفت: پیکر این زائر سیدالشهدا(ع) با هماهنگی‌های انجام شده با نیرو‌های مستقر در مسیر، با آمبولانس در حال انتقال به مرز خسروی است.

وی گفت: تعداد ۵۰ نفر از نیرو‌های امدادی هلال احمر به عتبات عالیات به قصد زیارت اعزام شدند و این روال اعزام تداوم دارد و البته به همین تعداد نیرو داوطلب امدادی جایگزین کردیم که در ارائه خدمات به زائرین کوتاهی صورت نگیرد.

وی گفت: جمعیت هلال‌احمر علاوه بر تداوم روند پوشش حوادث جاده‌ای از کرمانشاه تا مرز خسروی، در این ایام اربعین حسینی در مرز مشترک با کشور عراق و داخل عراق، خدمات امدادی لازم به زائران حسینی را ارائه می‌کند.

ایشان تأکید کرد: تا پایان بازگشت زائرین در کنار مردم خواهیم بود و خدمات لازم ارائه خواهیم داد و جای نگرانی نیست.

گفتنی‌است، تاکنون علائم گرمازدگی شایع‌ترین دلیل مراجعه به مراکز درمانی هلال احمر بوده است.

شهرستان سرپل‌ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستا‌ها در حریم مرز واقع هستند.

استان کرمانشاه  ۳۷۱ کیلومتر مرز با کشور عراق دارد و سرپل‌ذهاب یکی از شهرستان‌های مسیر مرز خسروی است که  مورد استفاده برای تردد زوار عتبات عالیات قرار می‌گیرد.

خسروی یکی از مرز‌های مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که  این مرز بین‌المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.