فرماندار سرپل ذهاب از شروع دوباره عملیات عمرانی طرح تعریض گردنه پاتاق در حوزه استحفاظی این شهرستان خبر داد و گفت: عملیات عمرانی در این محور از 24 اسفند سال گذشته به دلیل افزایش حجم ترافیک متوقف شده بود.

ˈمیرزا مراد پیروˈ روز شنبه افزود: عملیات عمرانی تعریض 800 متر از نقطه حادثه خیز گردنه پاتاق در قالب مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه، حدفاصل سرپل ذهاب تا کرند غرب از امروز از سرگرفته شده است.
وی با بیان اینکه علت توقف اجرای این طرح بدلیل آغاز سفرهای نوروزی و برای رفاه حال مسافران و بمنظور کاهش حوادث و سوانح جاده ای در نقاط حادثه خیز این محور اتخاذ شد، تصریح کرد: هم اکنون پیمانکاران اجرایی طرح در محل مستقر و فعالیت های خود را همزمان با عبور ترافیک آغاز کرده اند.
پیرو اظهار کرد: با بهره برداری از این طرح که هشت کیلومتر آن در حوزه استحفاظی شهرستان سرپل ذهاب است، امیدواریم شاهد کاهش ترافیک و تصادفات جاده ای در این محور و گردنه حادثه خیز پاتاق باشیم.
وی یادآور شد: محور پرتردد سرپل ذهاب به کرندغرب بویژه در محدوده گردنه پاتاق همواره با مشکلات متعدد ترافیکی و خطر وقوع تصادفات رانندگی همراه بوده است بنابراین تعریض این محور یکی از خواست های مهم مردم شهرهای سرپل ذهاب و قصرشیرین از مسوولان است.
استاندار کرمانشاه روز شنبه از مراحل اجرایی قطعات مختلف این طرح عمرانی بازدید و بر شتاب بخشی در اجرای آن تاکید کرد.